Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Eylüle az kaldı forum hareketlendi..
Tuncel Kurtiz
Cansu Dere
Pelin Karahan
Ozan Güven
yeni sezonda Muhteşem yy'da oynayacaklarmış diye yetiştireyim dedim, benden önde yetişmiş buraya herşey maşallah...
Cansu Dere 10 bölüm için anlaşmış kızlar...
Fragmana akşam evde bakayım bari çok merak ettim...
12 Eylül başlama günü he.. Yaşasssııııııııııııınnnnnnnn...

Kızlarrrrrrrrrr koşuuuğnnnnnnnnnnnnnnn ilk tanıtım çıkmışşşşşşşşş Hürrem reyizin sadece bakışları var oda yeter olsunn ayy çok özlemişimmmmmmmm
zira bu hasret beni yedi bitirdi bakın pelin de diziye dahil olmuşş neyse artık bakıcaz nekadar yakıştı role başlayınca anlicaz.onu bunu geçtim deeeeee asıl olay cansu dere dahil olmuş diziye hayır yani firuze sultan kimdir totolarından sultan uydurup sulumana sulanıp bızı delı etmesınler şu yaştan sonra gıtsın mıstafaya sulansın hiç hoş diil göbek yapmış zaten cansu dere hahah

Ayyyyyy dadlu gacııııı bu resmı koyduğun iyi olduuu reyizimin şu sahnesini hatırladım da ay vallahi coştum şuandaaa
Bu köle kızdan bir sultan yarattımmm bennnn hasekiiii hürremmm sultannnnn
süleymanın biriciği parlayan ayı dostu sırdaşı sevgılısı karısııı
bennnnnnn hüürremmm
bundan sonra korksunlar benden zira evlatlarıma söz verdim, hepsıne kan kusturucağmmmmm
hareeem ne kiiii ? dünyayı beeen yöneticem
bi an önce başlasın gariiiiiii coşalım coşturalım

Dere, Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonunda şiire olan yatkınlığı, Farsça'ya olan hakimiyeti ve güzelliğiyle Sultan Süleyman'ın dikkatini çeken İranlı cariye Firuze'yi canlandıracak

HÜRREM SULTAN'A DİŞLİ RAKİP
MUHTEŞEM Yüzyıl yeni sezonda da ekranları fethedecek! Tuncel Kurtiz, Ozan Güven, Pelin Karahan gibi güçlü isimleri kadrosuna katan dizinin yeni bölümlerinde Hürrem Sultanı'ın rakibi ise Cansu Dere olacak. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Dere, eğitimli oluşu, şiire olan yatkınlığı, Farsça'ya olan hakimiyeti, huzur veren hali ve güzelliğiyle Sultan Süleyman'ın dikkatini çeken İranlı cariye Firuze'yi canlandıracak.

"FİRUZE'YE 'HAYIR' DİYEMEZDİM"
ACEM topraklarında yaşayan bir hanedan ailesinin asıl kızı olan Firuze olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cansu Dere, çok heyecanlı olduğunu belirtip şunları söyledi: "Muhteşem Yüzyıl seyretmenin keyfi dışında kamera arkasını da merak ettiğim başarılı bir projeydi. Yağmur-Durul Taylan da çalışmak istediğim yönetmenlerdi. Bir de üzerine beni çok etkileyen Firuze karakteri eklenince, benim için 'Hayır' denilemez bir teklif haline geldi."

Allahııımm... daha diziyi izlemeden sevdim ben bu furuuuuzeyiiiii

gelsin tatlı gacımm gelsinnn geldikleri gibi giderlerrr hürroş hepsini denize döküyo valla ben bu aşkı reytinglere yedirtmemm ulenn daha fazla boşuna sülümanı kazanova yapmasınlar artık yaşı da geçti yağniiiiiiiii adamı hasta etmesinlerr

mehmettt mıstıktan daha yakuşukluuuuu gelsinnn mehmetlerrrrr selimlerrr karışsın saray...çoşsun cariyelerrrr

sarayımaaaaaaaaa gelsin hareket berekettttttttttttttt

yapımcılara burdan sesleiyorum şehzade mehmetin büyük haline cariye eksiği varsa gelip oynayabilirim para da çok önemli değil anlaşırız

reyize rakip cansuyu mu görmüşler bu smil tüm duygularımı anlattı sanırım

yetti gari başlasında kapışalım

sarışın bi kız olsa daha iyiydi... neyse bir an önce başlasında gözümüz gönlümüz açılsın şehzade sahnesinde

keske en bastan izleyeydim bu diziyi ya, ne güzel oyuncular giriyor.. Kıskanıyorum vallahi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…