leylanın dansöz kostümünün taaacı ,hürremin çöp kovası kılıklı taaacından yine güzel vallahiii
ben beğendim
hem leylanın incecik ayak bileklerine halhal ne de güzel yaraşmış.. 2.fotoyu tıklarsanız görürsünüz..
hürremin hönt hönt bileklerine ancak gerdanlıklar olur..
reyizci kızlar... mesaim başladı sayılır yavaştan..
Ayyyyyy dadlu gacııııı bu resmı koyduğun iyi olduuu reyizimin şu sahnesini hatırladım da ay vallahi coştum şuandaaa
Bu köle kızdan bir sultan yarattımmm bennnn hasekiiii hürremmm sultannnnn
süleymanın biriciği parlayan ayı dostu sırdaşı sevgılısı karısııı
bennnnnnn hüürremmm
bundan sonra korksunlar benden zira evlatlarıma söz verdim, hepsıne kan kusturucağmmmmm
hareeem ne kiiii ? dünyayı beeen yöneticem
bi an önce başlasın gariiiiiii coşalım coşturalım
Dere, Muhteşem Yüzyıl'ın yeni sezonunda şiire olan yatkınlığı, Farsça'ya olan hakimiyeti ve güzelliğiyle Sultan Süleyman'ın dikkatini çeken İranlı cariye Firuze'yi canlandıracak
HÜRREM SULTAN'A DİŞLİ RAKİP
MUHTEŞEM Yüzyıl yeni sezonda da ekranları fethedecek! Tuncel Kurtiz, Ozan Güven, Pelin Karahan gibi güçlü isimleri kadrosuna katan dizinin yeni bölümlerinde Hürrem Sultanı'ın rakibi ise Cansu Dere olacak. Diziye konuk oyuncu olarak katılan Dere, eğitimli oluşu, şiire olan yatkınlığı, Farsça'ya olan hakimiyeti, huzur veren hali ve güzelliğiyle Sultan Süleyman'ın dikkatini çeken İranlı cariye Firuze'yi canlandıracak.
"FİRUZE'YE 'HAYIR' DİYEMEZDİM"
ACEM topraklarında yaşayan bir hanedan ailesinin asıl kızı olan Firuze olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Cansu Dere, çok heyecanlı olduğunu belirtip şunları söyledi: "Muhteşem Yüzyıl seyretmenin keyfi dışında kamera arkasını da merak ettiğim başarılı bir projeydi. Yağmur-Durul Taylan da çalışmak istediğim yönetmenlerdi. Bir de üzerine beni çok etkileyen Firuze karakteri eklenince, benim için 'Hayır' denilemez bir teklif haline geldi."
Allahııımm... daha diziyi izlemeden sevdim ben bu furuuuuzeyiiiii
BismiillahhŞehzade Mehmet noliy kızlar kim bu nerden çıktı bızım Mehmet baya serpilmiş
Eki Görüntüle 493829 Eki Görüntüle 493830
BismiillahhŞehzade Mehmet noliy kızlar kim bu nerden çıktı bızım Mehmet baya serpilmiş
bu yakışıklı kim :????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?