Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mehmet orkun öngen mıss ısmı bızım cagatay ulusoy u andırıyo azcıkk sankiiii beybi feysss

bu yavru gelirse mıstığı daha az görrüz belki gerçi ben beybi feys sevmem ama napim artık inşallah selim ve beyazid erkeksi olur dolsun saray di mi kızlar

Ozan güven ve pelin karahan,iki gıcık birbirlerine çooook yakışacaklar.
Ee cansu dere zaten gıpgıcık,
bir tuncel kurtiz kaldı.onun da canlandıracağı karaktere şimdiden uyuz oldum.
Yeni şehzade süpermiş,karta kaçmış mıstıktan çok çok iyidir,ayy bi de lütfen artık yeni sezonda şu yılan suratlı kız vardı ya mıstığın cariyesi,fatma mı ne onu hiç göstermesinler,umarım diziden ayrılmıştır

Cansu dere konuk oyuncu olarak giriyorsa hürrem onun da defterini dürüp postalıyor demektir
başlasın artıkkk...pelinin tanıtım fotosu kendi gibi gıcık yandan yandan o ne gülüş öyle ,mimar sinan yok mu yahu
isim felan geçmiyor :44:

oyy zebusumm ozlemışım :13: bende bende ıvıt mesela fetih filminde lağamcılar vardı allahım nerden aklıma geldıyse
safimum bende seni çok özledim ben o filmi izlemedim ama senle zevklerimiz aynı, sen beğendiysen bende beğenirm

söylediklerinin hepsine katılıyorum umutcan:13: sen kara fatmayı diyosun. pelin ondan daha uyuz:2: o sinsinin saçlarını yolup, yılan gözlerini -oyasım var o var o derece gıcığım alıp vuracan duvardan duvara

Son düzenleme:
[video=youtube;0glT5cIuhHw]http://www.youtube.com/watch?v=0glT5cIuhHw[/video]
pelin karahan hiç güzel gözükmüyor bence olmamış

cidden cirkin bir kız bu pelin karahan,ama o resimde fotomontaj gibi duruyo,kafası sonradan eklenmiş gibi..eger degilse cok orantısız bi kız..

Ozan Güvenin oyunculuğunu çok beğenmem, pelinin de. Hatta kavak yellerinde paytak paytak yürüyüşüne kıl olurdum fakat burada olmuş pelin. Yani şimdi düşünüyorum da başka kim olabilirdi ki? Sonuçta pelin'in de kendine göre bir hayran grubu var. Tanınmadık bir yüz koysalardı belki pelinin getireceği reytingi sağlayamazlardı. Bence kadro süper. Hadi başlasın artık...

Selamlarrrrrr ne zamandırrrrr uğramaımışım burayaaaa

Hadi başlasındaaaaa uğraşalım biraz reyizcilerle demiiiiii

mehmet orkun öngen mıss ısmı bızım cagatay ulusoy u andırıyo azcıkk sankiiii beybi feysss

bence bu çocuk daha şirin :))

ayrıca mihrimah fragmanı hoş olmuş ama pelin karahan bu rol için biçilmiş kaftan mı orasını bilemedim.bu rolü taşıyabilir ama başka birini bulamamışlar mı acaba?

reyiz kızçesine ne akıllar veriyor gördün mü hepsi altın değerinde öğütler not etmek lazım
ablam pargalının saç modeli ne kadar yakışmış öyle
Memoliye benzemişş

reyiz kızçesine ne akıllar veriyor gördün mü hepsi altın değerinde öğütler not etmek lazım
ablam pargalının saç modeli ne kadar yakışmış öyle
Memoliye benzemişş

verir bu reyizzzz cadısıııı verirrrrr heçteeee altın öğüt değillll aklına giriyor sadecee cadı yaaaa ondannn kızıda kendinden aşağı değil yaaa zatiiii

beğendimmmm vallla tarz yapmışşşş hatçeee de beğenmiştir kesinnnnn

ablaaaaaaselamm bi başlasın biz de mahicilerle kapışcaz özledim sizlerle didişmeyi

bu arada pelin hiç yakışmamış. öyle şirin ve güzel bir kadının, böyle itici bi kızı olamazzzz olmamalı işte halasına çekmiş

kuşummmmm ne haberrr kapışalım dimiiiiii dayede yok şimdiiiii yaaaa kapı gibi hatun yok olduuuuu

evett ya yakışmamış hiçççç başka birini bulamadılarmı ki ayolll heeee aynı halası dimiiiiiii

iyiyim ablacım senden naber dişin nasıl oldu:? evet ya gitti devlet gibi hatun ne vardı onu öldürecek, gülşah ölseydi ya

ee ne demişler: kız halaya, oğlan dayıya çekermiş hala-yeğen sevimsiz

iyiyim ablacım senden naber dişin nasıl oldu:? evet ya gitti devlet gibi hatun ne vardı onu öldürecek, gülşah ölseydi ya

ee ne demişler: kız halaya, oğlan dayıya çekermiş hala-yeğen sevimsiz

Ne olsun canım yaa hep aynı şeylerr işte diş devam ediyor hala ara verildi eylülde gidecemişteee devam edecekler tedaviyee

Gittti dayemiz gitti devlet gibin hatundu yaniii gülşahı ben gebertcemmmmm acayip planlarım var onun içinnnn

kızlar pelini bende çok sevmem ama bence olmuşş şöleee uzaktan bakınca hatunun bakışlarında sinsililk var bebeksi yüzünde ne etrikalar çevirecek bir suret var......mihrimah olarak olmuşşş ben onda o elektiriği alıyorum valla.....en az reyizim kadar etrikacı olur....babasınıda yönetir anasınıda...artı ozan güveni seviyorum bir istanbul masalından....kendisi tip olarakta fena değil .....dizi başlasınn ...uyumlarıı güzel olacak bence....pelinde ozanda bayadır ekranda yoktu ..baymayacak bizi bence....

düşünsenize serenay yada azra yada hazal yada sinem gelseydi bööööööööööööööööööööö

ozan güven yerinde çakma çağtay ulusoy tipli yeni jönlerden gelsee dahada bayardı ozan güvende klasik türk erkeği var hiç olmazsaa

bu ne yaa oldu mu şimdi bu pelin hiç oldumu mihrimah sultan' a ? bu kızda sultan havası mııı ay yok çok itici durmuş zerre olmamış
yine osmanlı döneminde köyde geçen bir dizide köylü güzeli olabilirmiş ama mihrimah sulatn ne yahu ?bu pigme kız nasıl olur devletlu hatun hürremin kızı oyyyşşşş torpilli zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…