mehmet orkun öngen mıss ısmı bızım cagatay ulusoy u andırıyo azcıkk sankiiii beybi feysss
bu yavru gelirse mıstığı daha az görrüz belkigerçi ben beybi feys sevmem ama napim artık inşallah selim ve beyazid erkeksi olur dolsun saray di mi kızlar
safimum bende seni çok özledimoyy zebusumm ozlemışım :13: bende bende ıvıt mesela fetih filminde lağamcılar vardı allahım nerden aklıma geldıyse
Ozan güven ve pelin karahan,iki gıcık birbirlerine çooook yakışacaklar.
Ee cansu dere zaten gıpgıcık,
bir tuncel kurtiz kaldı.onun da canlandıracağı karaktere şimdiden uyuz oldum.
Yeni şehzade süpermiş,karta kaçmış mıstıktan çok çok iyidir,ayy bi de lütfen artık yeni sezonda şu yılan suratlı kız vardı ya mıstığın cariyesi,fatma mı ne onu hiç göstermesinler,umarım diziden ayrılmıştır
BismiillahhŞehzade Mehmet noliy kızlar kim bu nerden çıktı bızım Mehmet baya serpilmiş
Eki Görüntüle 493829 Eki Görüntüle 493830
mehmet orkun öngen mıss ısmı bızım cagatay ulusoy u andırıyo azcıkk sankiiii beybi feysss
reyiz kızçesine ne akıllar veriyor gördün müSelamlarrrrrr ne zamandırrrrr uğramaımışım burayaaaa
Hadi başlasındaaaaa uğraşalım biraz reyizcilerle demiiiiii
reyiz kızçesine ne akıllar veriyor gördün mühepsi altın değerinde öğütler not etmek lazım
ablam pargalının saç modeli ne kadar yakışmış öyle
Memoliye benzemişş
Selamlarrrrrr ne zamandırrrrr uğramaımışım burayaaaa
Hadi başlasındaaaaa uğraşalım biraz reyizcilerle demiiiiii
ablaaaaaaselamm bi başlasın biz de mahicilerle kapışcaz özledim sizlerle didişmeyi
bu arada pelin hiç yakışmamış. öyle şirin ve güzel bir kadının, böyle itici bi kızı olamazzzzolmamalı işte halasına çekmiş
kuşummmmm ne haberrrkapışalım dimiiiiii dayede yok şimdiiiii yaaaa kapı gibi hatun yok olduuuuu
evett ya yakışmamış hiçççç başka birini bulamadılarmı ki ayolllheeee aynı halası dimiiiiiii
iyiyim ablacım senden naberdişin nasıl oldu:? evet ya gitti devlet gibi hatun ne vardı onu öldürecek, gülşah ölseydi ya
ee ne demişler: kız halaya, oğlan dayıya çekermişhala-yeğen sevimsiz
Ne olsun canım yaa hep aynı şeylerr iştediş devam ediyor hala ara verildi eylülde gidecemişteee devam edecekler tedaviyee
Gittti dayemiz gitti devlet gibin hatundu yaniiigülşahı ben gebertcemmmmm acayip planlarım var onun içinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?