Ne olsun canım yaa hep aynı şeylerr iştediş devam ediyor hala ara verildi eylülde gidecemişteee devam edecekler tedaviyee
Gittti dayemiz gitti devlet gibin hatundu yaniiigülşahı ben gebertcemmmmm acayip planlarım var onun içinnnn
geçmiş lsun dişinin nesi var
ne demişti reyiz gülşah içino fare suratınla karışma her şeye gebert valla, hatta asistanın bile olurum elimiz değmişken
kara fatmayı da gebertelim
hacce de başlar şimdi ibram diye ağlamayagitcek o uyuz kocanın kellesi nihhahhaaa gülfem de gitsin saraydan yeni bi hayat kursn kendine. valla iyilği için söylüyorum
gulsah'ta baska diziye transfer olmus
verir bu reyizzzz cadısıııı verirrrrrheçteeee altın öğüt değillll aklına giriyor sadecee cadı yaaaa ondannn kızıda kendinden aşağı değil yaaa zatiiii
beğendimmmm vallla tarz yapmışşşş hatçeee de beğenmiştir kesinnnnn
aaaa niçin? o daha hürrem in yanında duracaktı.acaba öldürüyorlar mı ?
hangi dizi de rol alacak şimdi ?
Sağol canımya neler yokki implant takıldı protez ypılacakdiş et çekilmesi vardı diş çekildi doku nakli yapıldı bitmedi daha epeydir gidip geliyorum
dedide gülşahta heççç rahat durmuyorkiiiiii yılan gözlüüüü işteeegebertecem valllla zeboşcummmm destek ver banaaaa halledelim şunuu :13::13: kara fatmayıdaaaa hallederiz arada merak etmeee
gidecekk kellesi ibrammmınn ne ağlar varyaaaa şimdiiiiigülfemmmm gitmez yaaaaa orada rahattt çünküüüüü
o değilde, Nigar kalfa noolcak?
foxta yayınlanacak merhaba hayatta rol alacakmış
acaba sonunun nasıl getiriyorlar gülşah ın?
ve nigar kalfaya ne olacak ? aslında tarihte nigar kalfa diye biri yokmuş.nasıl uydurdular diziye bilmem.işte bol entrika olsun diye böyle birini koydular ve ibrahim nigar üzerine yoğunlştılar.
aaa birde meral okay vefat etti biliyosunuz bakalım bundan sonraki bölümler tat verecek mi ?
gulsah'ta baska diziye transfer olmus
devlet gibi hatun ablammmm
hatçenin eline yüzüne çok zaten
o değilde, Nigar kalfa noolcak?
ablacım çok geçmiş olsun. ben dişçiden çok korkarım
ben sana hep desteğim kraliçemmbak gülşah gitmiş kara fatma kaldı geriye
hacce hep ağlıyo zaten bi gülmedi.. içimi karartıyomahi de çatlayarak ölcek zaten
doğurmuştur kesin
sarayda son belli aslındatenha bir yerde kıstırıp boğazlar hatunlardan biri
diziye bir sürü karakter girdiher hafta biri üzerinden bölüm yapsalar sezonu kapatırlar
[video=youtube;RB2ar9m5m-s]http://www.youtube.com/watch?v=RB2ar9m5m-s[/video]
sarayda son belli aslındatenha bir yerde kıstırıp boğazlar hatunlardan biri
diziye bir sürü karakter girdiher hafta biri üzerinden bölüm yapsalar sezonu kapatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?