Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ne demişti reyiz gülşah için o fare suratınla karışma her şeye gebert valla, hatta asistanın bile olurumelimiz değmişken
kara fatmayı da gebertelim

hacce de başlar şimdi ibram diye ağlamaya gitcek o uyuz kocanın kellesi nihhahhaaa gülfem de gitsin saraydan yeni bi hayat kursn kendine. valla iyilği için söylüyorum

geçmiş lsun dişinin nesi var

Sağol canımya neler yokki implant takıldı protez ypılacakdiş et çekilmesi vardı diş çekildi doku nakli yapıldı bitmedi daha epeydir gidip geliyorum

dedide gülşahta heççç rahat durmuyorkiiiiii yılan gözlüüüü işteee gebertecem valllla zeboşcummmm destek ver banaaaa halledelim şunuu :13::13: kara fatmayıdaaaa hallederiz arada merak etmeee

gidecekk kellesi ibrammmınn ne ağlar varyaaaa şimdiiiii gülfemmmm gitmez yaaaaa orada rahattt çünküüüüü

devlet gibi hatun ablammmm
hatçenin eline yüzüne çok zaten

ablacım çok geçmiş olsun. ben dişçiden çok korkarım

ben sana hep desteğim kraliçemm bak gülşah gitmiş kara fatma kaldı geriye

hacce hep ağlıyo zaten bi gülmedi.. içimi karartıyo mahi de çatlayarak ölcek zaten
o değilde, Nigar kalfa noolcak?

doğurmuştur kesin

foxta yayınlanacak merhaba hayatta rol alacakmış

acaba sonunun nasıl getiriyorlar gülşah ın?

ve nigar kalfaya ne olacak ? aslında tarihte nigar kalfa diye biri yokmuş.nasıl uydurdular diziye bilmem.işte bol entrika olsun diye böyle birini koydular ve ibrahim nigar üzerine yoğunlştılar.

aaa birde meral okay vefat etti biliyosunuz bakalım bundan sonraki bölümler tat verecek mi ?

sarayda son belli aslında tenha bir yerde kıstırıp boğazlar hatunlardan biri
diziye bir sürü karakter girdiher hafta biri üzerinden bölüm yapsalar sezonu kapatırlar

yeni fragmanı izledim şimdi hürrem mihrimahla konuşuyor mihrimah ben yapamıycam rüstemle evlenemiycem diyor hürremde ya benim yolumdan gelirsin ya da.... diyor.bir başlasa artık ama pelin karahanın konuşmasının uymayacağını tahmin etmiştim.görünüşü iyi olmuş da konuşma tarzı da role uygun olsa

devlet gibi hatun ablammmm
hatçenin eline yüzüne çok zaten

İbrammmm tarzz etmişşşş haaaaa saçlaraaa

o değilde, Nigar kalfa noolcak?

Doğurdu bebeğideee nerede acaba ya saraydan atıldı yada kaldııııı gacimmmm diziden ayrılmaış olmaz herhaldeeee

Sağolllll kuzummmmm korkunun ecele faydası olmuyorr yaaaa tığış tıpışşşşş gidiyom vallla

Tam destek diyon yaniiiiiiii :13: heeee yılan gülşah gitmişşşşşş kesin sarayın tenhasında kıstırıp hallettilerrr bencee kara fatmada sıra diyon demiiiiii

Hatçeninnnnn kaderi ağlamakk zatiiiiiii mahiyeeeee üzülüyomm yaaaaaa evladını kaybediyorrrrr kolay değillllll

diziye bir sürü karakter girdiher hafta biri üzerinden bölüm yapsalar sezonu kapatırlar

Karar virdimmmmm diziye bende girecemmmmmm çakma valide sultann ben olacammmmmm yolumu kesmeyin sakınnnnn ona göreeeee

[video=youtube;RB2ar9m5m-s]http://www.youtube.com/watch?v=RB2ar9m5m-s[/video]

Hürroş cadısına bak yaaaa nasıl akıl veriyorrrrr jr hürreme anasınba bak kızını al işteeee bide tehdit ediyorrrr ya da diyeeeee

her tarafı tarz olsa kaç yazar abla
hürrem bir şekilde nigara sahip çıkmıştır pargalının sonu için elinin altında tutuyordur
çakma valide olup sende oğluna altın öğütler mi vereceksin gelinin gibi

doğru ama nasıl süslicekleri önemli.mesela hürrem nasıl oyun kurmuştu mahidevrana.bi kadını sıkıştırtırdı da gül ağa sözde kurtarmıştı.
biz bile kadını mahidevran gırtlaklattırdı sanmıştık ama hürrem yaptırmış.

fragmanlar süper olmuş ama muhteşem yüzyıl da bana birazcık spartacus dizisinden alıntılar var gibi geldi.

Hatçe pargalıya seni boşuyorum dememişmiydi..aradan en az 10 yıl geçti, pargalı halen sarayda..
ayrıca nigar doğurmuşsa da, onun bebesi de 10 yaşında falan olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…