her tarafı tarz olsa kaç yazar abla
hürrem bir şekilde nigara sahip çıkmıştırpargalının sonu için elinin altında tutuyordur
çakma valide olup sende oğluna altın öğütler mi vereceksin gelinin gibi
Hatçe pargalıya seni boşuyorum dememişmiydi..aradan en az 10 yıl geçti, pargalı halen sarayda..
ayrıca nigardoğurmuşsa da, onun bebesi de 10 yaşında falan olmalı
İbrammmm tarzz etmişşşş haaaaa saçlaraaa
Doğurdu bebeğideee nerede acaba ya saraydan atıldı yada kaldııııı gacimmmmdiziden ayrılmaış olmaz herhaldeeee
Sağolllll kuzummmmmkorkunun ecele faydası olmuyorr yaaaa tığış tıpışşşşş gidiyom vallla
Tam destek diyon yaniiiiiiii :13: heeee yılan gülşah gitmişşşşşş kesin sarayın tenhasında kıstırıp hallettilerrr benceekara fatmada sıra diyon demiiiiii
Hatçeninnnnn kaderi ağlamakk zatiiiiiiimahiyeeeee üzülüyomm yaaaaaa evladını kaybediyorrrrr kolay değillllll
Karar virdimmmmm diziye bende girecemmmmmmçakma valide sultann ben olacammmmmm yolumu kesmeyin sakınnnnn ona göreeeee
Hürroş cadısına bak yaaaa nasıl akıl veriyorrrrr jr hürremeanasınba bak kızını al işteeee bide tehdit ediyorrrr ya da diyeeeee
Öle demeee zamnında zeboşla az mı baksır giydirmeye kalktıkkkk ibramaaaasıpaydırmenli olanlardan filannnn hürremden herşey beklenirr be anacımmmmm bakalım nigoşa ne yapacakkkkk bu seferrrr sen bakma benim gelinimeee beni dinleseee neler yapardaaa dinlemiyor hiiiii
Haçe dedi deee kesin vazgeçmiştirrr ibramı boşamaktanondan saraydadır bak görrrrr dayanamadıı ibramın yok olmasınaaa nigoşun kesin kızı olduuu diyommmmm
"Muhteşem Yüzyıl"a katılacak bir oyuncu daha belli oldu. Dizinin yeni sezonunda Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın oğulları Mehmet’i canlandıracak karakter de belli oldu.
Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin yeni bölümlerinde daha önce Sermiyan Midyat’ın da rol aldığı “Kalbim Seni Seçti” adlı dizide rol alan Gürbey İleri de yer alacak. İleri, bu kez Şehzade Mehmet rolüyle ekrana gelecek.
Eki Görüntüle 499547
"Muhteşem Yüzyıl"a katılacak bir oyuncu daha belli oldu. Dizinin yeni sezonunda Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleymanın oğulları Mehmeti canlandıracak karakter de belli oldu.
Eylül ayında ekrana gelmeye başlayacak olan dizinin yeni bölümlerinde daha önce Sermiyan Midyatın da rol aldığı Kalbim Seni Seçti adlı dizide rol alan Gürbey İleri de yer alacak. İleri, bu kez Şehzade Mehmet rolüyle ekrana gelecek.
Eki Görüntüle 499547
hürremin entrikaları da olmazsa dizi izlenmezdoğru ama nasıl süslicekleri önemli.mesela hürrem nasıl oyun kurmuştu mahidevrana.bi kadını sıkıştırtırdı da gül ağa sözde kurtarmıştı.
biz bile kadını mahidevran gırtlaklattırdı sanmıştık ama hürrem yaptırmış.
fragmanlar süper olmuş ama muhteşem yüzyıl da bana birazcık spartacus dizisinden alıntılar var gibi geldi.
hatçe söylediği ile kalmıştırHatçe pargalıya seni boşuyorum dememişmiydi..aradan en az 10 yıl geçti, pargalı halen sarayda..
ayrıca nigardoğurmuşsa da, onun bebesi de 10 yaşında falan olmalı
abla ilk eşi öldüğünde hatçe kolay toparlanamadı .ibraamı kaybetmeyi nasıl göze alsınnnÖle demeee zamnında zeboşla az mı baksır giydirmeye kalktıkkkk ibramaaaasıpaydırmenli olanlardan filannnn hürremden herşey beklenirr be anacımmmmm bakalım nigoşa ne yapacakkkkk bu seferrrr sen bakma benim gelinimeee beni dinleseee neler yapardaaa dinlemiyor hiiiii
Haçe dedi deee kesin vazgeçmiştirrr ibramı boşamaktanondan saraydadır bak görrrrr dayanamadıı ibramın yok olmasınaaa nigoşun kesin kızı olduuu diyommmmm
beybi feys burada ün yaptı sadecebi dk bi dk !!!
beybi feyse noldu
hürremin entrikaları da olmazsa dizi izlenmez
hatçe söylediği ile kalmıştır10 yılda o köprünün altından ne sular geçmiştir
abla ilk eşi öldüğünde hatçe kolay toparlanamadı .ibraamı kaybetmeyi nasıl göze alsınnn
beybi feys burada ün yaptı sadece
ibram sanki saç ektirmiş.
o kadar saç yoktu onda.
cansu dere çok gereksiz olmuş ya.
2. kastilyalı isabella vakasına dönüşmez inşallah.
hürremin entrikaları da olmazsa dizi izlenmez
hatçe söylediği ile kalmıştır10 yılda o köprünün altından ne sular geçmiştir
abla ilk eşi öldüğünde hatçe kolay toparlanamadı .ibraamı kaybetmeyi nasıl göze alsınnn
beybi feys burada ün yaptı sadece
ibram sanki saç ektirmiş.
o kadar saç yoktu onda.
cansu dere çok gereksiz olmuş ya.
2. kastilyalı isabella vakasına dönüşmez inşallah.
ay üle süüleme..inşallah inşallaaaaahhh...çok istiyorum o vakaya dönüşmesini..
gün sayıyorum, gün
kaybetmez zatiiiii iboyuuuuuuzar zor bulmuşşşşşşş yaniiiiiiiii
Dönüşsün dönüşsünnnnnn hürrem cadısına rakip olusun inşalllahhhhhhh
bende bendeeee eğlence çıkacakkkkk bizede demiiiiiiii ne güleriz kıs kıssss:13:
aynennn zeboşummmmmm
darbe yılında darbe dizisi seyretcezzz inşalllahhhhhh
bak abla reyize kızıyosun ama icraatlerini seviyosun itiraf etkaybetmez zatiiiii iboyuuuuuuzar zor bulmuşşşşşşş yaniiiiiiiii
Dönüşsün dönüşsünnnnnn hürrem cadısına rakip olusun inşalllahhhhhhh
bende bendeeee eğlence çıkacakkkkk bizede demiiiiiiii ne güleriz kıs kıssss:13:
aynennn zeboşummmmmm
darbe yılında darbe dizisi seyretcezzz inşalllahhhhhh
sabırsızlıkla bekliyom o sahneleri...
bak abla reyize kızıyosun ama icraatlerini seviyosun itiraf etdevrim yapcek bizim reyiz:129::119::92: aslan parçası
biz de filmin finalini sabırsızlkla bekliyoruz:118:kıtır kıtır yiycez sizi:125:
reyizinizi seviyorsam ne olayımemiiiiiiisevmimmmmmm onu yaaaaaa devrimi yapamasın emiiiiiiii boynu altında kalsınnnn
o şirin boyun nasıl altında kalsın. dünya güzelidir ooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?