Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

hmm

çingene gibi

aa dizi bitmiş zar zor izlemekten bişi anlamadım ne çabuk bitmiş burda birlikte yorumlaşarak izlemek güzelmiş

Pargalı nın ihaneti Hatçe ye yaramış ne esti gürledi bu gece

Hürroş da bascak tokadı bence. Ama ben anladım tokadın geleceğini Hatçe nin damarına çok bastı.

Nigar Kalfa kaçacakken Hatçe yakaladı ya sonrasını kaçırdım ne oldu?

Son düzenleme:
aynen yaaa hürrem şöööyle bi evirse çevirse haticeyi....gerçi üflese uçar ama:))) ama nası lafı koydu:)

nigarda 15 aydır hamıle hürrem 4 ayda 3tane doğurmuştu

hahahahahah bnce doğurur bugün yarın....vee hatçe karı hatun da alır o çocuğu satar pazarda ee ne dedi "öyle şeyler yapcamki sana ölmek isticeksin nigaaar"....rengi bozuk dişlenmiş hıyar kılıklı hatçe....

ayy hiç böle hakaret duymaddıydım dişlenmiş hıyar

öyle anacım bıldıgın çingene gibi
yalnız tokattan sonraki hurremın bakışını gördünüz mü ? tehlıkenın farkında mısınız ?

bidaki bölümde görürüz hürremi aslan kesilecek yandın hatice çok uslu ve sessiz hatice nasıl oldu ihanete uğradıysan hürremin suçu ne

Hatice Sultan: Hatice, yaşadığın ağır şeylerden dolayı üzülüyordum, hatta kendi kendime dedim ki artık bulaşmayayım, ama yok ablacım. Yok !!! Nato kafa, nato mermer. İhanete uğramak tarif edilmez bir şeydir tabii ama, sen uğradın diye başkalarını suçlamak? Hürrem taktı boynuzu değil mi sana? Nefret ederim böyle ifadelerden ama söyletiyorsun. Kendin yaşadın ya, başkaları da aldatılsın, başkaları da üzülsün. Hürrem'e teşekkür etmen lazım senin be. Ne kadar meraklıymışsın ayakta uyumaya? Öff öf. Ne halin varsa gör. Zerre acımam sana artık.

İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, büyük ihtimalle affedileceksiniz. Hürrem'e inat olsun diye. Gerçi ben herkesten çok istiyorum bunu. Ayrıca, ne yapmış olursanız olun, arkasında durmanızı takdir ettim. Nigar da gösterdi aynı performansı. Yasak bile olsa, aşk bu. Arkasında duracaksın. İskender Çelebi de yediği ayarın etkisinden çıkamadı he. Adam magazin servisi gibi. Kim, nerede, kiminle? Sor İskender Çelebi'ye, anında söylesin. Asabi hallerinizin hastasıyım, her seferinde söylemezsem çatlarım.

Hürroş: Kuşum, sen bu Hatice'yi ciddiye alma artık. Bebeğini ölmden kırtardın, kocasının ihanetini açığa çıkardın. Ama iyilik yaramaz ona emin ol. O tokadın acısını çıkaracaksın zaten biliyorum. Kuş kadar aklıyla Mahi'yle bir oluyor. Al birini vur ötekine zaten. Mahi de aklınca kendi dümeninin peşinde. Boşanmayı önlerse paşa Mustafa'yı desteklemeye devam edecek. En son paşa fırça attı buna. Ama kadında haysiyet yok ki, halen menfaat peşinde. Tokat olayını da takma kafana şekerim.

Ayas Paşa: Paşam, özlemiştim sizi. Uzun zaman sonra görmek ne kadar güzel.

Hızın Reis: Geleceğin Barbaros Hayrettin Paşa'sı, hoşgeldiniz.

orda ne dedi ben anlyamadım yaaa hürrem

hatçe karısı: birgün gelip herkes sana gülecek hürrem alay edecekler çünkü hünkarımız başkasına aşık olacak

hürrem: öyle bi kadın yok bu hayatta ( keskin bakışlar)

hatçe karısı: peki madem kendine bu kadar güveniyorsun neden has odaya cariye sokulmasını engelledin?

hürrem: çünkü sultanımızın cariyeye ihtiyacı yok ( bn ona yetiyorum dercesine bakışlar) ama istersen ibrahim paşaya gönderebilirsin o cariyeleri malum paşamız kadınlara pek düşkün...

hatçe karısı: şıraaakkkkk ( tokat sesi:):):): )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…