nigarda 15 aydır hamıle hürrem 4 ayda 3tane doğurmuştu
reklamlardan izlediğimden bişey anlamadım kızlar,haftaya görüşürüz inşallah
ayy hiç böle hakaret duymaddıydım dişlenmiş hıyar
dizi biteli çok oldu sanırım.biz ailecek kayıttan izleriz bütün dizileri.dizi başlayınca kayıda alırız digiturk den.o arada iki köpeğimiz var onları gezdirir,sonra dizi izlemek üzere kayıttan seyretmeye başlarız.reklamler gelince de kumandayla yallah atlatırız:))
Hatice Sultan: Hatice, yaşadığın ağır şeylerden dolayı üzülüyordum, hatta kendi kendime dedim ki artık bulaşmayayım, ama yok ablacım. Yok !!! Nato kafa, nato mermer. İhanete uğramak tarif edilmez bir şeydir tabii ama, sen uğradın diye başkalarını suçlamak? Hürrem taktı boynuzu değil mi sana? Nefret ederim böyle ifadelerden ama söyletiyorsun. Kendin yaşadın ya, başkaları da aldatılsın, başkaları da üzülsün. Hürrem'e teşekkür etmen lazım senin be. Ne kadar meraklıymışsın ayakta uyumaya? Öff öf. Ne halin varsa gör. Zerre acımam sana artık.
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, büyük ihtimalle affedileceksiniz. Hürrem'e inat olsun diye. Gerçi ben herkesten çok istiyorum bunu. Ayrıca, ne yapmış olursanız olun, arkasında durmanızı takdir ettim. Nigar da gösterdi aynı performansı. Yasak bile olsa, aşk bu. Arkasında duracaksın. İskender Çelebi de yediği ayarın etkisinden çıkamadı he. Adam magazin servisi gibi. Kim, nerede, kiminle? Sor İskender Çelebi'ye, anında söylesin. Asabi hallerinizin hastasıyım, her seferinde söylemezsem çatlarım.
Hürroş: Kuşum, sen bu Hatice'yi ciddiye alma artık. Bebeğini ölmden kırtardın, kocasının ihanetini açığa çıkardın. Ama iyilik yaramaz ona emin ol. O tokadın acısını çıkaracaksın zaten biliyorum. Kuş kadar aklıyla Mahi'yle bir oluyor. Al birini vur ötekine zaten. Mahi de aklınca kendi dümeninin peşinde. Boşanmayı önlerse paşa Mustafa'yı desteklemeye devam edecek. En son paşa fırça attı buna. Ama kadında haysiyet yok ki, halen menfaat peşinde. Tokat olayını da takma kafana şekerim.
Ayas Paşa: Paşam, özlemiştim sizi. Uzun zaman sonra görmek ne kadar güzel.
Hızın Reis: Geleceğin Barbaros Hayrettin Paşa'sı, hoşgeldiniz.
ben muhteşemi tv den kuzey ve güneyide netten aynı gün 2.süper dizi
Bu arada kanka ben oylamaya katılım dedim isimlerin arasında birde ne göreyim ''sevgili kazen'' bugün çooook keyifliydim zaten bunu gördüm tam koptumAma oyum pargalıya tabiki
Ayıptır sölemesi ben Kazen e verdim oyumu
Ayıptır sölemesi ben Kazen e verdim oyumu
KAZENİ GÖRMEDİM SEN GÖRDÜN GALİBA???? OY VERDİĞİNE GÖRE...SENİ YALAKA SENİCEZA YEME DİYE ÖNDEN RÜŞVET HA DONKİŞOT SENİ
aynen bende kazene verdım oyumu
şşşşşttt hatırlatma şimdi donkişot, donkilotGördüm tabii her gece rüyamda gulyabani gibi:)) hem konumuz hürrem.ltfn konu dışına taşmayalım jelesec hnm.
ay gülmekten klavyenin üstüne kapandımDonkilot tamam çıkmam konu dışına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?