Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yaaa bi diz üstü bilgisayarım yok be burda muhabbete katılamıyorum neyse kızım para biriktiriyo alıcaz inş. bir sezonda daha burda sizlerle olmak çoook güsel:))))

bu ne ya hatuna etmedikleri kalmadı be ...kadın nikahlı karısı tabiki o karışacak has odaya niye nikahladı o zaman ...şu sülüdede hiç adalet yok hep dedim hep dicem....birşeydede karısını haklı görsün ya ...kadını kaç kere öldürmeye çalıştılar hala haremde onu yakanlar var ,elinden zehir içti yaranamadı ....zaten bu erkek milletine yaranılmaz...

bu senaristler ne kadar çok reyting peşindeler hep kargaşa hep kavga yedi cihana nam salmış aşkı bile ne hale getirdiler pes...

bide o cansuyu soktular ya diziye casusmudur nedir?

reklamlardan izlediğimden bişey anlamadım kızlar,haftaya görüşürüz inşallah

Dizi biteli çok oldu sanırım.Biz ailecek kayıttan izleriz bütün dizileri.Dizi başlayınca kayıda alırız digiturk den.o arada iki köpeğimiz var onları gezdirir,sonra dizi izlemek üzere kayıttan seyretmeye başlarız.Reklamler gelince de kumandayla yallah atlatırız:))

hepinize iyi geceler kızlarr haftaya görüşürüz topiğime döneyimm

ben muhteşemi tv den kuzey ve güneyide netten aynı gün 2.süper dizi

Bu arada kanka ben oylamaya katılım dedim isimlerin arasında birde ne göreyim ''sevgili kazen'' bugün çooook keyifliydim zaten bunu gördüm tam koptum Ama oyum pargalıya tabiki

canımmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn benimde aklımdan geçiyordun sayfayı yeniledim sen çıktınnn

nicin aklıma gelmedi hemen..........

yorumlar muhteşemmmmm yanlızz pargalıya zaafın devam bakıyorumda ayaz paşama geççç sen bırak pargalı horozunu

Ayıptır sölemesi ben Kazen e verdim oyumu

Tokat fenaydı ama , ben tam o anda " oh beee " diye bağırdım , eşim de "hani sen Hürrem'ciydin en oldu" dedi... Sezarın hakkı sezara , haketmişti .

"Firuze Hatun tarihte eğitimli bir cariye olarak dikkat çekiyor. Şiire olan tutkusu, Farsçaya olan hakimiyeti ile Kanuni’nin dikkatini çekecek. Huzur ve şifa veren zerafeti ise Süleyman’ın büyülenmesine sebep olacak." diyor nette.. Gelsinde bizde huzur bulalım ,

KAZENİ GÖRMEDİM SEN GÖRDÜN GALİBA???? OY VERDİĞİNE GÖRE...SENİ YALAKA SENİ CEZA YEME DİYE ÖNDEN RÜŞVET HADONKİŞOT SENİ

şşşşşttt hatırlatma şimdi donkişot, donkilot Gördüm tabii her gece rüyamda gulyabani gibi:)) Hem konumuz Hürrem.Ltfn konu dışına taşmayalım Jelesec hnm.

şşşşşttt hatırlatma şimdi donkişot, donkilot Gördüm tabii her gece rüyamda gulyabani gibi:)) hem konumuz hürrem.ltfn konu dışına taşmayalım jelesec hnm.

ay gülmekten klavyenin üstüne kapandım Donkilot tamam çıkmam konu dışına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…