Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Anam bende doktor çooooook hangisini istersin onu yollayayım senin doktoru dövmesi için

Ben kıvançı izlemeye geçiyorum iyi geceler hepinize

Hoşbulduuuum canımcım teşekkr ederim Pargalı horozu

Son düzenleme:
dizi boyunca hürrem, o bet sesiyle çemkirdi durdu sağa sola:88:
hamfendünün tek derdi, valide sultanın dairesine geçicek, o yanii..hırs hırs hırs... aman yarabbbiiiii..
hatçe geçen sezon pek sünepeydi ama, tatil yaramış,açıldı bayaaaa
güzel tokattı amaellerin dert görmesin hatçe
valide sultan da tokatlamıştı hürremi..tokat delisi oldu hürrrreeeemmm

mustinin manisadaki işleri kotarması ,bekir ağa mı neydi onu cezalandırışı,heybeti de görülmeye değerdi..
şehzadenin halvet sahnesini de es geçmemek gerenk..

rüstem paşa meğer, atbaşıymış eskidensonradan hürrem sayesinde sadrazam olcak, bildiğimiz seyis işte..

pargalı yedi naneyi,yedi naneyi ;şimdi savaşta ölmek için cengaverlik yapıyor..

nihayet gülfem de açtı gözünü, anladı o komployu hürremin yaptırdığını..
mahi de aklandı bariii..

aklıma geldikçe yazarım..

ama son olarak... Sezen ablam ne demiş....

Kıskanır rengini baharda yeşiller
Sevda büyüsü gibisin sen Firuze
Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu
Üzüm buğusu gibisin sen Firuzeeeee

inanamıyorum yaaa hürrem in kızı küçük rüstem paşa koca adam.büyüyünce ona mı verecek hürrem kızını ????

nigara ayrı üzüldüm.tarihte nigar diye bir karakter yok aslında ama dizi de gidişat nasıl olacak ayrı bir merak konusu.

mustafa da babasının izinden gidiyor ama sonu gelcek

ibrahim yolunu şaşırdı gidişatı iyi değil.

hatice ye gıcık oldum sanırım böyle devam edecek

firuze rolünü alan cansu dere ye ön plana koycaklar galiba öyle bir izlenim vermişler.sanki hürrem in yerini alacak gibi ama yemezler.o zaman hürrem sülüman aşkı nerde kaldı???

daha gözüme takılan çok şey vardı aklıma gelenler bunlar.

sizce yeni sezon nasıl etkileyici mi ???

aa unutmadan hatice nin hürreme attığı tokat pek hokkalı idi.tam bi " osmanlı " tokat 'ı

Dizi sayesinde bol bol tarih okuma alışkanlığımız oldu , "Rüstem Paşa Vezir iken 26 Kasım 1539'da Şehzade Cihangir ve Şehzade Bayezid'in sünnet düğününde Kanuni Sultan Süleyman'ın kızı Mihrimah Sultan ile evlenmiştir. Bu nedenle 'Damat' sıfatıyla anılır." Diyor...

Hürrem tokatları yedikçe daha da bir akıllanıyormu ne :) Sülüman bilse yediği tokatları , hepsinin üstüne yıkar sarayı :))

Damat Rüstem Paşa , Rüşvet sebebi ile Osmanlı İmparatorluğu'nun içine bozulma tohumlarını atan kişilerden biriymiş ve Pargalı'dan bile daha zengin olmuş.

Şimdiden Sevmedim ben bu Rüstem Paşa'yı..

atçı rüstem

:13::13::13::13: :81::81::119::119::118::118::126::126:

kızlaaaar koyu kestaneye kızıl karıştırmışlardır demişsiniz,tek bir boya alsam karıştırmadan ona yakın önerebileceğiniz renk var mı ? :)

Aklıma geliş sırasıyla yazayım:
Firuze gemide yaşayacaklarını gördü, saraya gireceğinden süleymanı göreceğinden emindi, ama saraya alınmayınca şaşırdı biraz.
Hatta kaçma durumu oluştuğunda da kaçmadı derdi rüyasını gördüğü şeyleri yaşamak. Şimdi Hürrem bütün güzelleri kendi hizmetine alacak ya, Hatice onu dışardan satın alıp getirecek bence... Cansu Dere heyecan katmış. Meraklandım valla o da olmasa merak edecek birşey yok dizide. bence iyi etmişler...

Hürrem'in devri başlıyor dedik ama kadının bir saçını başını yolmadıkları kaldı. Dün akşam Hürrem bana antipatik geldi nedense... Hırslarını çok ön plana çıkardı ve Egosu tavan yaptı... bu da hataları beraberinde getiriyor. Mahi kötülük peşinde koşarken yanında Gülşah vardı, şimdi de Hürrem kötülük peşinde koşacak yanında Gülşah olacak gibi geldi bana... Tüm oyuncular çıkınca diziden Muhteşem Yüzyıl - Gülşah'ın Yolu diye devam edebilirler

Nigar Haticenin kendisini öldürtmesi için herşeyi yaptı ama kurtulamadı. Yazık çok çaresiz.. Hele bir de bebek doğunca onu koruma duygusu daha da çoğalacak...

Bu pargalı iyi mi? Bu neyin kafası pargalı diye sormak istiyorum...

Süt anne de nerden çıktı şimdi? Kimmiş bilen var mı? Dayelerin dayesi dedi sümbül... Valla ben bile oturduğum yerden tırstım. Okula, despotlukla nam salmış öğretmen geliyor gibi

Rüstem Paşa ve mihrimah he, o kızı da birden büyütürler, Rüstem Paşa aynı kalır. Yiyoz nasılsa

Bu bölümde işler karıştı bir dahaki sefer toplanır mı bakıcaz.

harika bir bölümdü. beklediğime değdi reyiz rolünün hakkını verdi. güçlü, stratejik sultanım benimm

herkes duysun blsin ki haremi artık ben yönetiyorummm budur işteeee ecnebilerle de işbirliğine başladı, rüstem paşa da emrinde

kafa tıkır tıkır çalışıyor bebeğimdeeee

bi de mutlu olduğum diğer an da nigarınn hatceyee söyledikleriydi: paşa beni seviyor, evde olmadığı geceler benim yanımdaydı. sen

onu mutlu edemedinnnnn içim soğudu yeminleeee hatce kudurdu

üç beyinsizz bi araya gelmiş reyize plan yapıyolar. siz kimsiniz de hürroşuma ittifak kuruyosunuz len

hürrem, hatceye ne güzel söyledi. dün gece hürrem görmek istediklerimi yaptı. iki sezondur bu anı beklliyordum

hee hatce bi şi diycem saaaaa... o tokatı varyaa reyiz sana yedirir bilmş ol

aksam kazen bey bakıma sokunca yazamadım yaaa

aksam biraz beklentimin altında kaldı yaaa şaşaaşıı konuşmadan sonra hürreme az daha saygı gösterilmesini beklerdim

hatice tırlağı hürreme taktı kancayı ....sanki nigara aşık ol dedi pargalıya

anası gitti danası geldii hürremle uğraşmaya

sonra mahiii manyağı neden gitmediii hep bir ültumas var ona sülü neden sen topla eşyanı git demiyorda oyalanıyor orada??

sonra süleyman mahi o kadar şey yaptı kaç kere ikaz etti mahiyiii???

hemen hürreme açtı gözlerini tarihte hürremin siyasi görüşlerini önemsediği vs. yazıyor aşkından divane yazıyor

bizim süloo herşeyde hürreme haddini bildirme derdindi devamlı tehtit ediyor bensiz hayat veririm sana vs. diyee

tarihtekinin tam tersi var burada hürremin aşkıı devamlı hürrem aşkla bakıyor kaybetmemek için çabalıyor

sonra pargalı eceline susyan köpek cami avlusuna hesabı ilerliyorr

nigar ise ayrııı ne kadar sevmiş pargalıyıı artı hala pargalı boş değil nigari kurtarma derdinii

yasak masakk aşkları güzelll ama pargalıyı sevmiyorum........yinedee

mustininn o halvet sahnesi neydiii lennnnn nefess nefeseee yeni cenerasyonn büyüdükceee tadından yenmez oldu beeee

kısacaa hürremim bebeğimi daha kudretli görmek isterdim....süt anada dilerim hürremden yanaa olur unutmayalım dayee hatun bilee sonunda hürremin yanında olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…