Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem reyizi oynayan meryem uzerli yi tebrik etmek istiyorum önce. ben şimdiye kadar bu kadar doğal oynayan hislerini mimiklerine bu kadar iyi yansıtan bayan oyuncu görmemiştim. kızınca bağırınca böyle ortalığı inletmesi bağırıkenki saçlarının savruluşu falan 10 numero 5 yıldız. hürremin oda için savaşı aslında "ben varım burdayım daha öncekilerden farklıyım bana saygı duyacaksınız" savaşı. tarihte kanuninin hürremin fikirlerinden çok etkilendiği onun zekasına büyük değer verdiği söyleniyor ama dizide bunu göremedik tabiki. yazarlar kanuninin kudretine bişi sürdürmek istemiyor belli. hürremin tüm isteklerini bir şekilde ağzına tıkıp hopp balkona yöneliyor kanuni.

pargalının affedileceği zaten aşikar savaşa gidip ölüm tehlikesi içine girince hatice onu ne kadar sevdiğini farkedip kaybetmekten korkacak. en fazla ayrılsak da beraberiz tadında bir hayat yaşayacaklar. totosu yemedi tabi sülonun karşısına çıkmaya, özrü kabahatinden beter hiçbir şeyden pişman değilmiş.

nigarı kurtarmaya çalışan ağadan ben korktum . adamın yüzüne vermişler ışığı. hani böyle ışıldağı çenenizin altına koyarsınızda korku filmi tadında bir ifadeye sahip olursunuz heh aynen öyle. o çelimsiz adam 3 tane muhafızı devirmiş ama

Nigarda haticenin basılacak damarlarını bulup itinayla birer birer bastı kalan damarlarıda saolsun hürrem boş geçmedi o bastı.

bu savaşan askerlerin arkasında bayağı dua varmış sanırım yoksa o şapkalarla gideceksin savaşacaksın düşmanı yeneceksin vay yavrum vay.

Çelebi Mehmet-Pargalı kapışması da Hürrem-Mahi kapışmasını aratmıyor. Çelebi geliyor pargalıya laf sokuyor sonra pargalı laf sokuyor sonra tekrar çelebi laf sokuyor en sonunda ibo dellenip daş yok mu daş diye kılıcına sarılıp adamı kovalıyor. Çelebide seni anneme söylüycem yüz ifadesiyle olay mahallini terk ediyor.

Hatice bildik “benim kocam iyi emme çevresi kötü, kesin Nigar kuyruk salladı benim herifte napsın dayanamadı pis aşüfte” moduna büründü. Sanki Hürrem yolladı nigarı kocanın yanına.

Valide sultandan boşalan yaşlı,geçimsiz kadın koltuğunu doldurmak için bir de süt anne icat edildi. Dilber ay mı olacakmış olmasın be ya.

Cansu derenin sadece 4 bölüm olmasına ise sevindim. Ama firuze İranlı olacağına göre neden Türkçeyi moldovyalı şivesiyle konuşuyor onu anlamadım.

ayrıca süt anne rolünü dilber ay oynayacakmış bilen var mı?

onda süt kalmamıştır kiiisüt ninedir o,süt nine

kızlar ben şey sahnesini kaçırdım, birininiz deyiverin hele...
sülüman pargalıya mühürlü bi sandık göndermişti ya,
onun içinden ne çıktı?miğfer mi kalkan mı neydi ?orayı seyredemedim,son saniyelerini gördüm...

bir de gülfem beni azledin filan diye bişeyler söyledi,sonra yerine bakacak kişinin adını verdi mi ki,
yoksa süt nineyi mi kastediyorlardı,onu da anlamadım..:44:

zırh gibi birşeydi sanırım.

süt anneyi de kanuniye gülfem söyledi. direk ismini söylediği sahne verilmedi.

şu moldovyalı şivesi benimde kafama takıldı..
kıza yardım ederken moldovyalı şivesiyle konuştu,sonra kaptanla konuşurkende başka şive ile konuştu..
kaptanda söyledi hatta ,bizim dilimizi düzgün konuşuyorsun diye..
eee kadın pirensessss.. kimbilir kaç dil ,kaç şive biliyoırdur diye düşündüm..

zırh gibi birşeydi sanırım.

süt anneyi de kanuniye gülfem söyledi. direk ismini söylediği sahne verilmedi.

peki ne maksatla göndermiş ?bişeyler de konuşuldu sanki,mektup gibi bişey mi vardı?
pargalıya gözdağımıydı acaba?

Hani bir ara sülüman pargalıya , benden sakladığın bir şey var , korku falan filan bir şey demişti. Ben bunun arkasına saklan anlamında bir şey çıkardım , korunması için değil de , bir kinaye var gibiydi. Bir ara sandıktan yılan falan çıkıcak sandım , tırstım

İranlı çok kültürlü bir cariye imiş , prenses değilmiş. Kanuni artık şiirlerini Firuzeee için döktürecek anlaşılan.

ya diziye renk katılsın diye işte,yoksa tarihte kanuni nin firuze diye birine aşık olduğunu hiç duymadım ben. Hürrem i gördüğü günden beri hayatını ona adamış resmen.

ama bu yeni sezonun çok renkli olacağı kesin...

canım tabiii...tarihte firuze yok, ama nigar falan da yok ,
öyle renk olsun ,diziye heyecan katsın diye karakter yaratmışlar..
nihayetinde belgesel olmadığından, uydurulmuş esinlenilmiş..

firuze iyi oldu iyi,beğenmemezlik etmeyin kızlar..
cansu soğuk sevmem ,ama karakteri sevdim ben

aynen arkadaşım tebrik ederim dizinin %40 uydurma ama anlatamıyoz derdimizi

doğru diyosun cnm nigar flan da yok ama izliyoruz işte onları artk boşverdm ben

Hatice Sultan'ın o beyazlar içinde hayali geldi ya gözünün önüne,sonra kayboldu.
o sahneye bayıldım,müzik ve görsellik çok iyidi,haticeye tekrar hayran oldum.
hürreme görümcelik yapmaya da başladı bir de tokat aşketti gözümde yüzeldi canım benim:)

bir sorum var: Nigar Kalfanın kafasını uçurdular mı???reklammı girdi nolduysa göremedim

Cansu Dere de güzel mi çirkin mi hiç karar veremediğim bir yüz. Ama etkileyici olduğu kesin. Dizi için iyi olmuş.Hürrem boyuna kıskanır artık

Valla bi oda için bu kadar hırs yapılacağını düşünmezdim,

Haticeyi anladım anasının hatırası var,doğru da dedi ne zaman valide sultan olursan o zaman geçersin diye,

Hürrem niye o kadar inat etti ki,hem de kendine ve aşkına çok güvenip Haticeyi

aldatıldığı için kınıyo sürekli ama aynısını o da yaşayacak sanırım,

Ehh gülme komşuna gelir başına demişler,bir de çok acı söyledi yani orda Haticeye

paşamız kadınları sever falan,o an dedim Hatce bu lafa okkalı bi tokat atılır,aynen attı

valla ama Hürrem de kaşındı resmen,yöneteceksen yönet haremi oda mı kalmadı

napcan odayı yani kızın damarına basıyosun de mi,

Yalnız bu Firuzeden hiç aşık olunacak bi kadın çıkar mı bilmem,oyunculuk da pek iyi

olmadığı için emin olamıyorum yani...

Son düzenleme:
çarşamba geceleri diziden sonra senin yorumlarını bekliyorum
yine döktürmüşsün ya şu ibrahim paşada değişik bişey var bende kızamıyorum hatta çok çekiyo adam yahu,asabi hallerinin harbiden hastasıyım yani

Cansu Dere için "konuk oyuncu" yazmışlar Eeee malummm geldiği gibi gidecek,, ya denizin dibineee ya da
gırtlağı kkııığğkkkkttt diye sıkılacak

yok cnm uçurmadılar :) hatice sultan vazgeçti son anda, daha sana çektireceğim çok acı var öyle acı çekeceksin ki ölmek için bana yalvaracaksın dedi nigara... çokk fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…