kızlar diziyi izledim ya sinirden öldüm sanki aldatılan bendim ALlahım ya dellendim valla! kriz geçirdim. böle seneryo olur mu ya? Ahhh meral okay ahhh kemikleri sızlıyordur.... koskoca nikahlı adamı halvete sokup zina yaptırdılar yazıklar olsun!
hürremin üstüne nasıl başka bir kadın getirirlerr.. oyy oyy dellendimmmmm bacılar!
hiçte değil. reyiz zümrüdü anka
İşte bende onu diyorum ya, Tarihte Castilla Prensesi Isabella'nın süloyla birlikte olmasıda mümkün değildi çünkü İsabella kocaman biriyken sülo kısa paçalılarla geziyormuş, hadi o bir heyecandı dizide diyelim ama bu hatun külliyen saçmalık, senarist bir an önce kendine gelmeli yoksa seyirci kaybedecekler, Muhteşem Yüzyıl dizisinin tarihçilerinden Erhan Afyoncu olaya el atmalı artık
ben zaten anlamadım hürrem ne yaptı bu süloya sezonun sonunda iyi bitti başladı sanki düşmanlar! ayy anam gercekten saçmaladılar!Aynen iyice saçmaladılar ve bu firuze gider başkası gelir vs. böyle devam ederse ben izlemem
ben zaten anlamadım hürrem ne yaptı bu süloya sezonun sonunda iyi bitti başladı sanki düşmanlar! ayy anam gercekten saçmaladılar!
neler yapmadıkiiiii reyiz
valide sultanın ölümene neden oldu
süloya rahatlık vermediiiii
mıstafayıı manşsaya yollamak için kırk takla attı
iskender paşayla kafa kafaya verdi ibramı yok etmek için
en sonundada has odaya karılmaya kalktı
onamı kalmışşşş sülonun halveti yanii
ooff yaaaa sen rahatsın :))Bende kaçayım artık şöleeee keyifleeee uyuyayım azcukkkkkhalvetide gördüm yaa ohhhhhhhh çokk sevindimmmmm
İyi gecelerrrrr hepiciğinizeeeee arkadaşlarrr
kız bacım hürreme bunları yaptıranlar neden süloyla mutlu mesut
hürrem kendi kendine bunları yapmadı!
hem has odaya karışması normal çünkü KARISI HEMDE NİKAHLI :)
VALİDE sultanıda o hale getiren hürrem degil ibo :) hürrem sadece doğru olanı yapmak istedi.
ooff yaaaa sen rahatsın :))
biz yanalım aldatıldıgımıza
Bende kaçayım artık şöleeee keyifleeee uyuyayım azcukkkkkhalvetide gördüm yaa ohhhhhhhh çokk sevindimmmmm
İyi gecelerrrrr hepiciğinizeeeee arkadaşlarrr
yavrum o makasla kıyafetini kesip biçti :)Firuze suikast için geldi saraya.Makası yakın çekime almışlardı ya makasla alakalı bir durum söz konusu.Kanuni firuzenin yangınıyla yanarken ummadığı anda ayvayı yiyecek.Acaba isabella nın intikamımı söz konusu? firuze neden intikam alacak ?kimdir nedir bunu yakında görücez kısa süre sonra firuze çıkacak diziden.Herkesin ismi başta var iken firuze dizi başladığında ayrı yazıldı yani bu iş haftaya bitebilir.Hürreme üzüldüm.Mahi devranda aynı şeyleri yaşadı ama onun sebebi hem kendisi hemde valide sultan.Hürremin suçu ne? ama bu kızların amacı ayrı hürrem aşık.Hürremle kanuni aşkı meşhur ve belgelerle sabitken beni yakarak gömün diyen bir senaristin safsatalarıda ancak bu kadar olur.Padişahlar has odada hatunları sıraya dizerken imparatorluk kurulmadı avrat değil at üstünde oldu OSMANLI İMPARATORLUĞU
iboda yaptı tamam
ama hürremde gidippp validenin kulağına fısıldayıp anlattı
sonradan anlaşıldı hürremşn söylediğiii
hatçede verdi veriştirdi ona
firuzeden bebek habeir bekliyoz şimdiiiii ohhhhhh sefamız olsunnnnnn
reyizçilerr çatlar artık valllllaaaa
Bacummmmmmmmm
Gördün dmiiiiiiiiiii nasılda oldu halvetttt reyizin çabaları boşa gittti helak etti kendini
Kendi hırsının kurbanı olduuuuu hürroştaaaaaa bu kada kaprsi ben yapsam kocam kapının önüne koyar benş herhaldeeeeyatsın kalksın dua etsin hürroştaaa sülo iyi dayanıyor artık bunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?