Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Muhteşem Yüzyılı bir kere kaçırmıştım izleyememiştim son 10 dksını ve ogün kocamı aldatmışım gibi hissetmiştim sabah erkenden izlemiştim... şimdi ise sanki ben aldatıldım oyyyy sülo oyy nasıl büyü yaptılar sana! hürrem nasıl döncek sana ooyy anam oyy

Aynen iyice saçmaladılar ve bu firuze gider başkası gelir vs. böyle devam ederse ben izlemem

hiçte değil. reyiz zümrüdü anka

dabi dabiiiiiii zümrüdü anka

olsa olsaa ondan tarla kargası olurrrr

Çok hatalar var dizide,olmayan olaylar yada olmayan kişilikleree yer veriyorlarr zten

Aynen iyice saçmaladılar ve bu firuze gider başkası gelir vs. böyle devam ederse ben izlemem
ben zaten anlamadım hürrem ne yaptı bu süloya sezonun sonunda iyi bitti başladı sanki düşmanlar! ayy anam gercekten saçmaladılar!

Hürremciler olarak haftaya izlemeyelim reytingler düştüğünde anlarlar!!

ben zaten anlamadım hürrem ne yaptı bu süloya sezonun sonunda iyi bitti başladı sanki düşmanlar! ayy anam gercekten saçmaladılar!

neler yapmadıkiiiii reyiz

valide sultanın ölümene neden oldu

süloya rahatlık vermediiiii

mıstafayıı manşsaya yollamak için kırk takla attı

iskender paşayla kafa kafaya verdi ibramı yok etmek için

en sonundada has odaya karılmaya kalktı

onamı kalmışşşş sülonun halveti yanii

Konu bulamadılar iyice saçmaladılar artık ya, tamam tarihi yansıtmıyo, kurgu var ama dön dolaş aynı konu olmuyo artık çekilmiyo ya

kız bacım hürreme bunları yaptıranlar neden süloyla mutlu mesut

hürrem kendi kendine bunları yapmadı!

hem has odaya karışması normal çünkü KARISI HEMDE NİKAHLI :)

VALİDE sultanıda o hale getiren hürrem degil ibo :) hürrem sadece doğru olanı yapmak istedi.

Bende kaçayım artık şöleeee keyifleeee uyuyayım azcukkkkk halvetide gördüm yaa ohhhhhhhh çokk sevindimmmmm

İyi gecelerrrrr hepiciğinizeeeee arkadaşlarrr

iboda yaptı tamam

ama hürremde gidippp validenin kulağına fısıldayıp anlattı

sonradan anlaşıldı hürremşn söylediğiii

hatçede verdi veriştirdi ona

Önce isabella, şimdi firuze ne fark arada bi tek firuzeye şiir okumasımı yani bence aynı konu aynı terane

Merhaba kızlarr nasılsınız valla birşeyy anlamadım yaa süleymann firuzeye aşıkk oldu mahiye yaptıklarını şimdi kendi yaşıyorr sevmedim bu bölümü yaaa

Firuze suikast için geldi saraya.Makası yakın çekime almışlardı ya makasla alakalı bir durum söz konusu.Kanuni firuzenin yangınıyla yanarken ummadığı anda ayvayı yiyecek.Acaba isabella nın intikamımı söz konusu? firuze neden intikam alacak ?kimdir nedir bunu yakında görücez kısa süre sonra firuze çıkacak diziden.Herkesin ismi başta var iken firuze dizi başladığında ayrı yazıldı yani bu iş haftaya bitebilir.Hürreme üzüldüm.Mahi devranda aynı şeyleri yaşadı ama onun sebebi hem kendisi hemde valide sultan.Hürremin suçu ne? ama bu kızların amacı ayrı hürrem aşık.Hürremle kanuni aşkı meşhur ve belgelerle sabitken beni yakarak gömün diyen bir senaristin safsatalarıda ancak bu kadar olur.Padişahlar has odada hatunları sıraya dizerken imparatorluk kurulmadı avrat değil at üstünde oldu OSMANLI İMPARATORLUĞU

yavrum o makasla kıyafetini kesip biçti :)

iboda yaptı tamam

ama hürremde gidippp validenin kulağına fısıldayıp anlattı

sonradan anlaşıldı hürremşn söylediğiii

hatçede verdi veriştirdi ona

hürrem valide sultanı öldürmek için öle demedi. valide bile hürremi kıskanıyordu ama sevdi sonradan!

hatice kendi acısını unutmak için sardı hürreme. hürrem sonucta koymadı koynuna nigarı ibonun... herkes herseyin farkında düşmanlar hürreme çünkü aklından korkuyorlar!

ohhh keyiften dört köşe oldum...
sırf bu gece halvetin şerefine haftalardır çitlemiyordum,çekirdek çitledim

o ne güzel badem gözlerdi öyle, sülüyü bakışlarıyla eritti resmen..
raks etmesi hele, :87::87:kuğu gölü balesi hiç kalır yanında

bir bebe iyi gider firuzeye ama, du bakalım...innnşşallahahhh

hürrem bi de tehdit savurdu süloya,üstüme güneş doğmıyacak bla bla bla
doğmazsa doğmasın,çok ta fifi...
süloda döndü totosunu gitti, iyi oldu hürrem cadısına

oturmuş ağlıyor bi de,zamanında mahi de öyle ağlamıştı...
tarih tekerrürden ibarettir reyiiiizzz..

süt ana afifeyi çok sevdim haremi süper yönetiyor,haremin ceosu afife hatuuun

bence firuzeyi aldılar ama hürrem bıraktı çünkün hata ederdi bir şey yapsa mahi gibi hata yapmadan halledecek bu işi nigarıda rüstem kurtardı dur bakem ne olacak ama saçmaladılar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…