Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
anlamadığım.. atçı rüstem, terfi mi etti ?hasodabaşı mı oldu nooldu ?sülonun, hürremin yanında yöresinde dolanıp duruyor..
kanuni ona emirler veriyor,yok yemek buraya gelsin vs..
rüsto pek te itaatkar görünüyor ama içten pazarlıklı,kaynanası kılıklı şeyy

valla yazdım sildim yazdım sildim topicten çıktım tekrar geldim ama sinirim hala tepemde ben bugün izledim bölümün tamamını daha da sinirledim özellikle senariste ...sülo önce mahiye sonra hürreme sonra ısabellaya sonrada firuzeye aşık oldumu oldu şiirler yazdımı yazdı.... bu nasıl bir kalpki birgün kalbinde biri varken ertesi gün başka biri oluyor .... demekki bu senarist böyle bi adam ...adam hayalini yazıyo bizde burda paralanıyoz ....daha öncede yazmıştım eğer gerçekten aşkı bilseydi elinde çok güzel bir imkan varken üstelik gerçek bir konuda elinde varken bunu değerlendirir Aşkı derunu unutulmazlar arasına katardı...bu senarist tırt çıktı...
bu dizi yurt dışındada izleniyo biz onların filmlerinde neler görüyoruz onlar bizde neler izliyolar ...

ya akşam izlerken resmen o sülmanla firuze cadısına sinir oldum
içten pazarlıklı firuze birşeyede benzese barii
ama itiraf edeyim beli güzeldiii incecikknormalde cansu dereyi zaten itici bulurum burdada iyice gıcık oldummm
hürremin içi içini yedi haklı olarak ay bide öpüşmezlermi nekadar iğrenç bir sahneydi o öyleee:120::120::120:
fırıncı küreği gibi kolları bacakları var

Mahiyede pes valla.Sülümanın koynuna hürrem girmesnde kim girerse girsin nasıl bir aşksa bu anlamadım gitti

Ben bu diziyi boş zamanım olduğunda toplu olarak izliyorum 3-4 bölüm biriktiriyorum. Ama dayanamayıp böyle konulara girip, her şey mahvediyorum bazen

hanımmmmm keleşimi getirrrrrrrr sülümanıı ve firuzeyii vurucammmmmm

kesin süleyman savaşa gidince hürrem çaresine bakcak firuzenin ama nerde kaldı aşk? izabellayıda hürrem öldürmüştü süleyman vazgeçmemişti

al benden de o kdr yaa ne çirkin şey o öle allahaşkına başka kızmı bulamamışlar anlayamadım... mustafanın hareminde bile ondan güzel bir sürü kız vardır

Kuzum onlar saf balla,cevizle lokumla besleniyorlar o kadar enerji veren şeyi menapozlu kadına verseler o da aşka gelir sülüman diye tutturur

Mustafaya zaten güzeli denk gelmedi ki...ya çok zevksiz ya da bahtı kara garibin...kendide seçse başkasıda seçse hep çirkin:) ama babası mal dan anlıyor

Kim gelirse gelsin en uzun seferi hürremle yaptı bunlar denizci aşkı misaline döndürsede son durak hürrem olacak.İnat uğruna yaptı.Hürreme aşık ama işte şeytan dürttü ne diyim sefer öncesi bi sefer firuze bir sefer daha firuze derrrrrrrrrrrrrrrrr sonra hürreme döner.Ammaaa benim hürremim adamın burnundan fitilfitil getirmeden janimin sültani demezzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…