Mahiyede pes valla.Sülümanın koynuna hürrem girmesnde kim girerse girsin nasıl bir aşksa bu anlamadım gitti
hanımmmmm keleşimi getirrrrrrrrsülümanıı ve firuzeyii vurucammmmmm
androme nerde ya yorumlarını bekliyorum onun pişşştt kız nirdesin???
firuze de pısırık pısırık duruyodu ama az işveli cilveli değilmiş...nasıl da aşık etti kendine ilk kez kanuni hürrem dışında birine bu kadar özlü sözler söyledi...
hürrem bir duysa ...
mustafanın aşık olduğu kıza da alışamadım bana mı itici geliyor güzel gelmiyor anlamadım gitti...yakışmadı olmadı...
arkadaş onu bunu bırakın da bu karıların hepsimi yanıyor ben anlamadım süleyman onlarla yatcak die sırada beklıyorlar benim nasıl evlencem nasıl olcak die ödüm patlıyor:)))) ama bunların hepsi bi cilveli konunun hakimi sanki daha önce yapmışlar hiç korkmakta yok ağız ensede yürüyolar has odaya:))))9
Mustafaya zaten güzeli denk gelmedi ki...ya çok zevksiz ya da bahtı kara garibin...kendide seçse başkasıda seçse hep çirkin:) ama babası mal dan anlıyorfiruze de pısırık pısırık duruyodu ama az işveli cilveli değilmiş...nasıl da aşık etti kendine ilk kez kanuni hürrem dışında birine bu kadar özlü sözler söyledi...
hürrem bir duysa ...
mustafanın aşık olduğu kıza da alışamadım bana mı itici geliyor güzel gelmiyor anlamadım gitti...yakışmadı olmadı...
valla yazdım sildim yazdım sildim topicten çıktım tekrar geldim ama sinirim hala tepemde ben bugün izledim bölümün tamamını daha da sinirledim özellikle senariste ...sülo önce mahiye sonra hürreme sonra ısabellaya sonrada firuzeye aşık oldumu oldu şiirler yazdımı yazdı.... bu nasıl bir kalpki birgün kalbinde biri varken ertesi gün başka biri oluyor .... demekki bu senarist böyle bi adam ...adam hayalini yazıyo bizde burda paralanıyoz ....daha öncede yazmıştım eğer gerçekten aşkı bilseydi elinde çok güzel bir imkan varken üstelik gerçek bir konuda elinde varken bunu değerlendirir Aşkı derunu unutulmazlar arasına katardı...bu senarist tırt çıktı...
bu dizi yurt dışındada izleniyo biz onların filmlerinde neler görüyoruz onlar bizde neler izliyolar ...
Mustafaya zaten güzeli denk gelmedi ki...ya çok zevksiz ya da bahtı kara garibin...kendide seçse başkasıda seçse hep çirkin:) ama babası mal dan anlıyor
Süper Süperrr
Ben de vuruciimmmmm:104:doğruyciim,geberticiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?