Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
firuze akıllı kadın,
sütyeni icadetsinler diye mi bekliycek ,kendisi bulmuş işte..
Sülo onun hönkaarıımmm diyen dillerine vuruldu..
hürrem hasedinden eriyip bitsin..nasıl kös kös oturuyordu..

Ağlıyordu ama ya , doğruyu söyle şimdi , hiç mi üzülmedin bir kadın olarak gacım ???

Ağlıyordu ama ya , doğruyu söyle şimdi , hiç mi üzülmedin bir kadın olarak gacım ???
hem de hiiiiççççç...sevmiyom kadını napayım

mahi de ağlamıştıama ona üzülmüştüm

o kız bence de firuze değildi sesi falan hiç benzemiyodu

o kız firuze değildi tabiki.. hürremin taifesi kızın kafasından çuvalı çıkarınca ,
hemen diğer sahne başladı ..firuze arkadan gelip hönkarın omzuna dokunup kucağına oturdu ya..
o değildi işte ,ayan beyan sahne de yapmışlar o olmadığına dair...

kızlar farkettiniz mi? gülşahın yanağındaki yara izi ,hemde peşpeşe sahnelerde, bazılarında vardı bazılarında yoktu,yine bizi keklemeye çalıştılar.

Son düzenleme:
mustafa buldu birini kız çok daha önce biyerde oynuyomuydu mihri anası gibi kök söktürüyo imar sina yokmu ben onu merak ediyom bide nigarı

Hürrem Süleyman aşkının uçtuğu andı dünkü bölüm.
Her önüne geldiğine şiir okursan kucağına otutturursan bilmem ne yaparsan nerde kaldı hürrem aşkı diye sormazlarmı adama.
Firuzeye baygın baygın baktı resmen iki kerede halvete gitti geberesice.
Hürroş orda zavallım hazırlanıp bekledi.
Sinir oldum süleymana.
Sabrediyom ş on bölüm dolsada defolup gitse diye.On bölüme kadar hamile kalmazsa iyidir.
Diziden nasıl çıkacağı merak konusu ama

Nigarın ya kellesi uçtu yada cellat hürremin adamlarından biriydi nigarı kurtardı.
Çünkü cellatı iki üç kez gösterdi ama yüzü kapalydı vardı orda bi iş.
Nigar yaşar inşallahda hatçenin burnundan getirir.Görür bakalım hürroşla nasıl oyun oynanır öğrenir.
Hayalet gibi olmuş suratı ibrahimsizlikten

valla ben de düşünmüştüm.bir de korkarak giden yok.ya da istemeyen de olabilir.sonuçta oraya kaçırılarak gelen birçok insan var.hiçmi üzgün değilsiniz bunun için çok mu heveslisiniz

firuze kıyafeti nasıl o hale getirdi o dönem makas iğne iplik varmıydı ayrıcahemende kıyaft bedene otuuverdi

valla ben de düşünmüştüm.bir de korkarak giden yok.ya da istemeyen de olabilir.sonuçta oraya kaçırılarak gelen birçok insan var.hiçmi üzgün değilsiniz bunun için çok mu heveslisiniz

padişahın köleleri oldukları için istemiyorum ben gitmicem deme gibi bi lüksleri yok ki.ayrıca gözde olup diğer cariyelerden ayrılacakları ve daha rahat bir hayatları olacağı düşüncesiyle istekli olmaları da normal.adamın kaşına gözüne tutulduklarından değil yani,hiyerarşi mücadelesi söz konusu.o kadar acı çekip ailesinden memleketinden koparılmış insanın da bari daha iyi bir sıfatım olsun düşüncesiyle halvet korkusunu akıllarına bile getirmemesi de normal oluyor bence:)

nigarın celladı Rüstem Paşaydı arkadaşlar. nigar ölmedi bence
bencede ölmedi rüstem paşa kurtardı sanırım onu da bebek ne oldu oda ölmedi bence
10 bölüm sonra çıkıyor mu bende gıcık oluyorum çirkin şey başka birini bulamamışlar mı?
o kız bence de firuze değildi sesi falan hiç benzemiyodu
bencede firuze değildi sanırım firuzeden hemen kurtulamıycaz

firuze kıyafeti nasıl o hale getirdi o dönem makas iğne iplik varmıydı ayrıcahemende kıyaft bedene otuuverdi

canım, müzelerde o dönemlerin kaftanları ,giysileri sergileniyor..
şimdiki dönemin değme tekstil makinelerine taş çıkartıcak derecede dokunmuş ve dikilmiş kumaşlar var..
makas iğne iplik olmaz mı?
hepsi el işçiliği hemde

Ya bu nasıl bir bölümdü öyle bu dizi eskiden daha heyecanlıdııı

sevdiği adamın çocuğunu öldürmek istediği için hürremden nefret etmiştim ama dün üzüldüm yani

hürrem eskiden olsa ortalığı ayağa kaldırır yine göndermezdi kızları.bu bölümde neden o kadar sakin kkalabildi?tmam uğraşsa,uğraştı olmadı diycemdeee gitti oturdu odasında ya.

mor mendili duyduğunda çok uğraşır elinden geleni yapar hareketli bi bölüm olur diye düşünmüştüm ama..

ortada aşk filan kalmadı bence aşk-ı derun filan da yazmasınlar yani.adamn gözü dışarda.ne aşkı.hürreme inat da yapmadı bunu resmen firuzeye baygın baygın baktı kucağına oturtup şiirler okuldu yuh yanii şimdi firuze diziden çıksada hürreme eskisi gibi şiirler okusada boş boş bakıcam yaniii bi anlamı olmıycak..

hürremde eskiden çıldırıyodu çok aşıktı diyodum.şimdi bu kadar sakin kalınca imkanlarından vazgeçmek istemeyen gerçekten aşık olmayan bu yüzden kocasını paylaşabilen bi kadın izledim sanki

çok fena şeyler olmalıydı ama herşey normalmiş gibi oldu.

torpilli anam bu cansu dere,dikkat ettiyseniz behzatç nin filminde bile oynattılar bu kuru kaklemi,bu
kadının torpilli olması yüzünden dizinin içine mıçtılar

Bu Firuze de masum falan görünüyor,herkese evet evet,peki diyor ama az cilveli değilmiş :120:
Kırptı etti kıyafetleri,açtı her bir taraflarını pissssssssssssssssssssssssssss

Gidiniz yada ölünüz firuze :117erhalll

10 bölüm için anlaşmışlar zaten.
Reklamldan sonra gösterdi ya firuze süleymanın yanına gidp kucağına oturdu.
Hürremn kaçırdğı kız firuzenin yanındakiydi o an anladım karıştıracaklarını iki kız vardı çünkü odada

kızlar kaçırılan kız tahta kurusu değildi saçları orgülüydü kaçırılanın ise dağnık kiii cansu süloya gitti hürrem kıızın yanına gittiğinde...

nigar ölmedi bence böyle sakin çıkmaz bence ,hatırlarsarsanız hürroş gülşah ile konuşurken rüstem çalılıkların arkasından duydu onları ...bir işi beceremediniz dedi....eee rüstem hürremin has adamı olmuşkiikızı ile evlendirmiş......bence rüstem kurtardı hürreme yalakalık olsun diyeee

abla kuru üzüm ne doğurcak hiç sevmiyom gebersin bi de üreyecek miöldürceniz beni :2: koynujna girdiği yetmiyo evli erkeğe bi de bebek doğurcak

hakkaten abla mahvoldum. sen aşığım de başka karılarla fingirdetopikçe erkekler ne doyumsuz gördük
dabi dabiiiiiii zümrüdü anka

olsa olsaa ondan tarla kargası olurrrr

Çok hatalar var dizide,olmayan olaylar yada olmayan kişilikleree yer veriyorlarr zten

güzel bi karga olurçok güzel ama yaabla hürrem mi güzel meryem uzerli mi

firuze de pısırık pısırık duruyodu ama az işveli cilveli değilmiş...nasıl da aşık etti kendine ilk kez kanuni hürrem dışında birine bu kadar özlü sözler söyledi...
hürrem bir duysa ...
mustafanın aşık olduğu kıza da alışamadım bana mı itici geliyor güzel gelmiyor anlamadım gitti...yakışmadı olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…