firuze akıllı kadın,
sütyeni icadetsinler diye mi bekliycek ,kendisi bulmuş işte..
Sülo onun hönkaarıımmm diyen dillerine vuruldu..
hürrem hasedinden eriyip bitsin..nasıl kös kös oturuyordu..
hem de hiiiiççççç...Ağlıyordu ama ya , doğruyu söyle şimdi , hiç mi üzülmedin bir kadın olarak gacım ???
o kız bence de firuze değildi sesi falan hiç benzemiyodu
arkadaş onu bunu bırakın da bu karıların hepsimi yanıyor ben anlamadım süleyman onlarla yatcak die sırada beklıyorlar benim nasıl evlencem nasıl olcak die ödüm patlıyor:)))) ama bunların hepsi bi cilveli konunun hakimi sanki daha önce yapmışlar hiç korkmakta yok ağız ensede yürüyolar has odaya:))))9
firuze kıyafeti nasıl o hale getirdi o dönem makas iğne iplik varmıydı ayrıcahemende kıyaft bedene otuuverdi
valla ben de düşünmüştüm.bir de korkarak giden yok.ya da istemeyen de olabilir.sonuçta oraya kaçırılarak gelen birçok insan var.hiçmi üzgün değilsiniz bunun için çok mu heveslisiniz
bencede ölmedi rüstem paşa kurtardı sanırım onu da bebek ne oldu oda ölmedi bencenigarın celladı Rüstem Paşaydı arkadaşlar. nigar ölmedi bence
10 bölüm sonra çıkıyor mu bende gıcık oluyorum çirkin şey başka birini bulamamışlar mı?Hürrem Süleyman aşkının uçtuğu andı dünkü bölüm.
Her önüne geldiğine şiir okursan kucağına otutturursan bilmem ne yaparsan nerde kaldı hürrem aşkı diye sormazlarmı adama.
Firuzeye baygın baygın baktı resmen iki kerede halvete gitti geberesice.
Hürroş orda zavallım hazırlanıp bekledi.
Sinir oldum süleymana.
Sabrediyom ş on bölüm dolsada defolup gitse diye.On bölüme kadar hamile kalmazsa iyidir.
Diziden nasıl çıkacağı merak konusu ama
bencede firuze değildi sanırım firuzeden hemen kurtulamıycazo kız bence de firuze değildi sesi falan hiç benzemiyodu
firuze kıyafeti nasıl o hale getirdi o dönem makas iğne iplik varmıydı ayrıcahemende kıyaft bedene otuuverdi
bencede ölmedi rüstem paşa kurtardı sanırım onu da bebek ne oldu oda ölmedi bence
10 bölüm sonra çıkıyor mu bende gıcık oluyorum çirkin şey başka birini bulamamışlar mı?
bencede firuze değildi sanırım firuzeden hemen kurtulamıycaz
abla kuru üzüm ne doğurcakfiruzeden bebek habeir bekliyoz şimdiiiii ohhhhhh sefamız olsunnnnnn
reyizçilerr çatlar artık valllllaaaa
Bacummmmmmmmm
Gördün dmiiiiiiiiiii nasılda oldu halvetttt reyizin çabaları boşa gittti helak etti kendini
Zeboş mahvoldu bu akşam yaaaaa
İyi gecelerrrr fıstığımmmmmm
Kendi hırsının kurbanı olduuuuu hürroştaaaaaa bu kada kaprsi ben yapsam kocam kapının önüne koyar benş herkurhaldeeeeyatsın kalksın dua etsin hürroştaaa sülo iyi dayanıyor artık bunaa
dabi dabiiiiiii zümrüdü anka
olsa olsaa ondan tarla kargası olurrrr
Çok hatalar var dizide,olmayan olaylar yada olmayan kişilikleree yer veriyorlarr zten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?