Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem ne kadarr kötü oldu gördünüzmüü süleymana sinirr oldummm bianda hürrem unutuldu yaa

hürreme büyücü diyorlardı bence o kız büyücü fruze

nihayet süleymanı el birliğiyle halvete soktular hatice ve tayfası kına yaksın mümkünse ama sevinçleri pek uzun sürmeyecek bence nasılsa son gülen iyi gülerfiruzenin aksanına konuşmasına herşeyine sinir oldum ben hiç sevmedim konuşurken tüylerim diken diken oldu,daha çok değil süleyman hürremi harem için seçtiğinde o kaşlar o gözler diye şiirler okuyordu noldu hemen bu kadar çabuk değişti erkek milleti işte nolcak hürremin suratına bakmaz oldu

iyi geceler hürremci hatunlarr haftaya görüşürüz inşallahh

tek kelimeyle rezaletti.. diziden hiç tat almadım okadar saçmaydı ki sizin hissettiğiniz öfkeyi bile hissedemedim.
hadi kurba prenses ile bir sürü şey yaşadı kadından hoşladı halvete aldı aslında bir tür av avcı ilişkisi sülonun egosunu tatmini bir yandanda hürremin aşkını sınama ve onu kıskandırma meselesiydi onlar ama bu ne şimdi? iki dakkada ne aşkı?? cevap olsa olsa zayıf senaryo olabilir. bu gece her çarşamba zevkle izlediğimiz bir dizinin içine edilişini izledik. ne süloda aşk gördüm, ne hürremin hırsına, kıskançlığına, acısına ortak oldum, ne şer üçlüsüne öfkelendim.. bom boş bir bölüm aceleye getirilmiş uyduruk sahneler...
yönetmen de mi değişmiş diye düşündüm bi ara, o halvet sahnesinde neydi öyle açılar falan berbat, sülonun hareketler saçma sapan, oyuncu bile havaya girememiş besbelli.
kısaca kızlar, şurda sizin yazdıklarınız olmasa bu gece hiiiiiç çekilmezdi ...

hatice ayarladi bence kacirdiklari firuze degil diger kizdi gulsah'in konustugu kiza hatice soylettirmistir onu kesin yoksa gulsah'i birakmazdi.. seside hic benzemiyodu zaten boyuda kisaydi..

arkadaş onu bunu bırakın da bu karıların hepsimi yanıyor ben anlamadım süleyman onlarla yatcak die sırada beklıyorlar benim nasıl evlencem nasıl olcak die ödüm patlıyor:)))) ama bunların hepsi bi cilveli konunun hakimi sanki daha önce yapmışlar hiç korkmakta yok ağız ensede yürüyolar has odaya:))))9

dayanamadım bende yazacam ,

ya hadi tamam baştan beri tutarsızlıklar var uymayan şeyler vardı da "aşk-ı derun" diyorsun be mübarek nasıl olurda firuze diye birini çıkartabiliyorsun

hani kanuni hürrem den başkasına hiç bakmamıştı hürrem ona tek kadını sevmeyi öğretmişti. bari bunu yapmayın ya senaristler

kızlar haksızmıyım Allah aşkına ..

hatice ayarladi bence kacirdiklari firuze degil diger kizdi gulsah'in konustugu kiza hatice soylettirmistir onu kesin yoksa gulsah'i birakmazdi.. seside hic benzemiyodu zaten boyuda kisaydi..

Yaa ,başında çuval olan Firuze olsaydı öyle tepinmezdi. Küçük Hürremin odasındaki diğer kızdı o , hani şu saç örgüsünü bana da öğretsene diyen hatun..

Bende dayanamadim yazacaaam :)) hadi dizi bu gercek degil cogu sey ama birazda gervege yakin olmaliyfi bu ask.kanuniyi halvet manyagi gibi gosteriyorlar cok sacma.cansu derede kusura bakmasin hic iyi oynayamiyor daha etli butlu bi hatun olaydi iyiydi ciroz kalmis pek bi.

koskoca cihan padişahının karşısına yırtık pırtık , ormanda tecavüze uğramış gibi bir kıyafetle çıkılırmı hiç...

Hee bir de sütyen 1913 de icat edilmiş .. Firuze'ninki güzeldi ama

Hürremi'ne ; [video=youtube;mXMqqkkY93s]http://www.youtube.com/watch?v=mXMqqkkY93s[/video]

Firuze'ye ;xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

firuze akıllı kadın,
sütyeni icadetsinler diye mi bekliycek ,kendisi bulmuş işte..
Sülo onun hönkaarıımmm diyen dillerine vuruldu..
hürrem hasedinden eriyip bitsin..nasıl kös kös oturuyordu..

oyyy hiç bir yorumu okumak gelmiyor içimden ,,,,,,,,,,,,,hala öfkeli ve sinirliyimm

hürremcilikle alakası yok ben sülo ve hürrem aşkına hayrandım yıktılar herşeyiiiiiiiiiiiiii

dilerim yeni fragmanda güzel şeyler yaparlar twitterda yıkılıyor kızlar erol kösebile isyan etmiş

artı firuzemi ne karınağrısı öle birden mantar gibi çıktı sülo büyülendi şiir okudu vs. o şiir okunurken firuzenin donuklu vs. senaristler okusun burayı yaa

Evettt , bende onların aşklarına hayranım , daha doğrusu hayrandım....

Sülüman'ın nikahlı karısı değilmi Hürrem ?? Bu durumda Sülüman zina yapmış olmuyormu ?? Firuze yüzünden SEFERE GİTMEKTEN VAZGEÇERSE Sülümam hiç şaşmam artık.. Kapı aralığından bakarken Firuze'ye , işte tam o an nefret geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…