nihayet süleymanı el birliğiyle halvete soktular hatice ve tayfası kına yaksın mümkünse ama sevinçleri pek uzun sürmeyecek bence nasılsa son gülen iyi gülerfiruzenin aksanına konuşmasına herşeyine sinir oldum ben hiç sevmedim konuşurken tüylerim diken diken oldu,daha çok değil süleyman hürremi harem için seçtiğinde o kaşlar o gözler diye şiirler okuyordu noldu hemen bu kadar çabuk değişti erkek milleti işte nolcak hürremin suratına bakmaz oldu [/QUOTE
aynen öyle canım cok kızdımm hürreme bune kaş bu ne göz falan şirler okuyupda firuze ye de ayı tonda şiir okuması canımı sıktı süleyman gözümden düştü hürreme olan aşkıyla gözümüzü boyadı şimdide gözümüze astar çekiyorrr
hatice ayarladi bence kacirdiklari firuze degil diger kizdi gulsah'in konustugu kiza hatice soylettirmistir onu kesin yoksa gulsah'i birakmazdi.. seside hic benzemiyodu zaten boyuda kisaydi..
koskoca cihan padişahının karşısına yırtık pırtık , ormanda tecavüze uğramış gibi bir kıyafetle çıkılırmı hiç...
Hee bir de sütyen 1913 de icat edilmiş .. Firuze'ninki güzeldi ama
oyyy hiç bir yorumu okumak gelmiyor içimden ,,,,,,,,,,,,,hala öfkeli ve sinirliyimm
hürremcilikle alakası yok ben sülo ve hürrem aşkına hayrandım yıktılar herşeyiiiiiiiiiiiiii
dilerim yeni fragmanda güzel şeyler yaparlar twitterda yıkılıyor kızlar erol kösebile isyan etmiş
artı firuzemi ne karınağrısı öle birden mantar gibi çıktı sülo büyülendi şiir okudu vs. o şiir okunurken firuzenin donuklu vs. senaristler okusun burayı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?