- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
nerelerdesin sen geçen hafta yoktunn???Nigar Kalfa: Kız çok sevindim ben yaşadığına ! Ay sarılasım geldi böyle. Çok büyük bir sürpriz oldu valla.Hatice seni gördü ama inşallah Hürrem seni ondan koruyabilir. :18::18::18: Bebeğin için çok üzüldüm, başın sağolsun kuzum. Şimdilik hoşgeldin diyorum.
İbrahim Paşa: Paşa hazretleri, geçen hafta görüşemedik, size başsağlığı dileyecektim ama gerek kalmadı. Nigar yaşıyor. Yalnız bebek için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, sevgili karınız bebek katili oldu. Bu arada, tahmin ettiğiniz gibi, İskender Çelebi bir işler çeviriyor. Mendebur. Hiç sevmiyorum yahu. Asabiyetin ne kadar yakıştığını söylemiştim değil mi?
Hürroş: Hatice'nin Nigar'ı görmesi süper oldu Hürroş. Ohh iyi oldu.Yalnız sakla onu, bu sefer elinden kimse alamaz Allah korusun. :18:
Mahidevran Sultan: Mahi, şehzadenin odasına nasıl bir dalış yapmak o öyle? O da şaşırdı, 'Beni bunun için mi uyandırdın?' der gibiydi. Aman şimdi seninle uğraşamayacağım, Nigarcığım haremin gündemine bomba gibi düştü. Sen git hamamda meyve ye. Tek marifetin. Hadi bay.
Firuze: Firuze, sevdim ben seni yahu. Valla bak. Böyle duygusal olman, iki halvete gittim diye havalara girmemen, ne bileyim pek bir sempatiksin vesselam.Daha görüşeceğiz canımcım.
Ayas Paşa:
İskender Çelebi: Efendi hazretleri misin nesin, bana bak, paşa seni kabak gibi oyacak. Kaba bir tabir oldu ama ne yapalım, sen bundan anlıyorsun. Ne sinir adamsın yahu. Öff.
Afife Hatun: Seni çakma Daye Hatun seniiii. Noldu, uyuyakalmışsın? Tatlıyı yiyince bir yerinde pireler uçuşmaya başlamış zaar.
reklam arasında yoklama alıyorummmm
nerde bakiim herkesler
ankkkk
zebuuuşşş
safimuuuu
dadlu gacıııııı
adiyeffffff
ladyperiiiiii
....
....
.......
nerelerdesin sen geçen hafta yoktunn???
nigara benimde sarılasım geldi,hatta hürrem sarılsın diye bekledim,hep düşünürüm hürreme adap öğreten,yol yordam öğreten odur bir yeri vardır diye ...
ibrahim paşa ile ilgili zaten bir ikimiz hemfikiriz
Selamınnn hello kızlarrrakşam yoktummm özlediniz beni dimiiiii reyizcilerrr
Antireyizcilerrrrr :13::13:
Sülüman'ı, diziyi protesto ediyorum ya çokta iyi yapıyorum, her hafta burada sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve anlıyorum ki dizi artık saçmalıyor ve saçmalamaya devam ediyor, senarist, yapımcı vs. burayı bir okusalar bari, okusalarda ne yaptıklarını görseler
Sülüman'ı, diziyi protesto ediyorum ya çokta iyi yapıyorum, her hafta burada sizin yazdıklarınızı takip ediyorum ve anlıyorum ki dizi artık saçmalıyor ve saçmalamaya devam ediyor, senarist, yapımcı vs. burayı bir okusalar bari, okusalarda ne yaptıklarını görseler
çok haklsın mune'cim
her hafta bu hafta düzelir umudu ile izlemekten kendimi alamıyorum
''Madem popüler biri ile çalışmak istemiyorsunuz, o zaman Cansu Derenin dizinizde ne işi var?" şeklindeki sorusu üzerine de Savcı, "Ah ne işi var bir de bana sorsanız" diyerek güldü ve ardından da "Bu soru ile çok karşılaşıyorum. Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" esprisini yaptı.''
Derhalll:117::117::117::117::117::117::117::117:
Ama Firuze tipsizi gitse de Hürrem'in kalbi kırıldı.. Nefret ediyorum Sülodan
Dolayısıylaaaa;
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ;
1- Harem, ivedilikle kapatılacak..Sarayda dişi namına bişey kalmayacak.. Hürrem'den başka..
2-Sülo, Hürrem'in eteğini öpecek ve yalvaracak 'noloorr' diyerekten..
3-Hürrem,Şeker ağaya şap koydurtacak Sülonun yemeklerine ve bu sorun da böylelikle çözülecek..
Yada bizim Sülo da Sümbül'leştirilebilir..
Ee hürremin kestiği parmak acımazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?