uff çok sıkıcıydı. bu mudur yani aşk-ı derunnerde o büyük aşk, nerde o tarihi değiştiren kadın.? siz yapımcılar bizim reyizi sevmiyosunuz anlaşıldı
kadın tarihte yapcağını yapmış çatlayın hasetinizdenaklınızca dizide ezerek intikam alcanız de mi naparsanız yapın gerçekleri değiştiremezsiniz
çok sıkıldım bu bölüm. 1 saat 42 dkam boşa gitti resmen.... derken hatcenin:
nigar burdanigar hatun diyen ifadesini gördüm yaaaa o bana yetti ohhh çatla pis melun sen bekle sever ibram seni
kara fatma da girdi gene mıstığın koynunabi bebe doğurmadan geberse keşke
şu firuze kurusu ne zaman gitcek?
nigarın bebesi yaşıyor ama nerde?
çatlıycam
uff çok sıkıcıydı. bu mudur yani aşk-ı derunnerde o büyük aşk, nerde o tarihi değiştiren kadın.? siz yapımcılar bizim reyizi sevmiyosunuz anlaşıldı
kadın tarihte yapcağını yapmış çatlayın hasetinizdenaklınızca dizide ezerek intikam alcanız de mi naparsanız yapın gerçekleri değiştiremezsiniz
çok sıkıldım bu bölüm. 1 saat 42 dkam boşa gitti resmen.... derken hatcenin:
nigar burdanigar hatun diyen ifadesini gördüm yaaaa o bana yetti ohhh çatla pis melun sen bekle sever ibram seni
kara fatma da girdi gene mıstığın koynunabi bebe doğurmadan geberse keşke
şu firuze kurusu ne zaman gitcek?
nigarın bebesi yaşıyor ama nerde?
çatlıycam
yaşıyor tabi kankamnigaar hatın yaşıyor mu kanka???
off ya bu bölümü kaçırdım misafirler vardı bizden hiç eksik olmazlar böyle dizilerim olduğu gecelerde sağolsunlar çay kahve ikramlar falan izleyemezdim tabi sonra onlar gidincede duşa girdim gece çıktığımda hürrem bitmişti
netten izliyim bari
bayılıyorum senin yorumlarına yaa
ahaha süper yorum
bende haticenin yüzündeki o ifadeyi görünce direk dedimki " siz uğraşır mısınız firuzeyi korumaya oda size böyyyleee gol atar işte"
yaşıyor tabi kankamreyiz kurtardı onu bebesi de yaşıyo bence onu da alcaz az kaldı
netten reklamsız izle bebekim
:
heheeebekliyodum reyizden bi kazık zaten ohh olsun son golü gene o attı
bu diziyi çok seviyordum .hürremciydim.yanlız cansu dere girince eskisi kadar sıkı takip etmez oldum.hürreme yapılanlar zoruma gitti sanırım.birde geçen gün 2.sayfa programında senaristler aslında cansunun rolü azdı ama herkes cansuya karşı olunca dizideki süresini uzattık demiş.
cansu dereyi diziyi uzatmak ve konuyu ekşına çevirmek için dahil ettikleri çok belli,nasıl da saçmalıyorlar yahu hürrem öğrense daha iyi mantıklı ilerler olaylar
gerçekte böyle bir kişi olmasada firuzeyi sevdim cansu dereyi de sevmeye başladım oyunculuğu ilerlemiş...hürremin yerini tutamaz ama alçakgönüllü,zarif olması etkileyici ama firuze den bomba bekliyorum
bilerek kanuniye yaklaştı hürrem gibi..o da intikam peşindeyken aşık oldu kanımca...
mustafaya da sinir oldum gene dayanamadı o yılan kızla halvete girdi...hani aşık olmuştun mustafa peh...
tamamaen aynı hislerdeyiz be de hürremciyim ve cansuya sinir oluyorum senaristler çıkarsın hatunu yaaaa
izliyim ama yarın uçurumu izlicem onu da kaçırdım öyle bir geçer zaman ki izliyordum uçurumda cumartesiydi salıya alınmış onu da izleyemedim pöfffff keşke bir kanal olsa reklamsız tüm sevdiğim dizilerimi arka arkaaya gösterse giysem pofidik çoraplarımı pijamalarımı alsam patlamış mısırımı kurulsam kanepeme battaniyeme sarılıpta sessiz sakin izlesem ne hayal kurdum ama yahuuu pembe dizi gibiyanımda da sevdiğim adamcağız olsa bacaklarımıda onun üzerine uzatsam birlikte izlesek dizikolik gibi çok mu şey istiyorum şeker kız candym yahuu
öbgz hala devam ediyo mu? ben onu iki sezondur bıraktım çok sıkmıştı o boş kafalı aylin
sen reklamsız ancak netten izlersinkızzzz yanında sevdiğin adamm olcak pijamamı giycen bari ilk günleer seksü şeyleer giy
yani ben öyle yapcem. ee zor buluncabi de benm hiç pijamam yok biliyon mu ben hep eşofman giyerim, daha şık oluyo
artık şeker kız modundan çık kankaevlenmelik yaşa geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?