Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bayılıyorum senin yorumlarına yaa

[video=youtube;9SufcLK-NE4]http://www.youtube.com/watch?v=9SufcLK-NE4[/video]

hürremciğime kimsenin gücü yetmez o işini bilir yakında gider firuze hatçe mahi gülfem üçlüsüde çatlayacak hasetinden

ahaha süper yorum
bende haticenin yüzündeki o ifadeyi görünce direk dedimki " siz uğraşır mısınız firuzeyi korumaya oda size böyyyleee gol atar işte"

yaşıyor tabi kankamreyiz kurtardı onu bebesi de yaşıyo benceonu da alcaz az kaldı

netten reklamsız izle bebekim

bayılıyorum senin yorumlarına yaa

ahaha süper yorum
bende haticenin yüzündeki o ifadeyi görünce direk dedimki " siz uğraşır mısınız firuzeyi korumaya oda size böyyyleee gol atar işte"

heheee bekliyodum reyizden bi kazık zatenohh olsun son golü gene o attı

yaşıyor tabi kankamreyiz kurtardı onu bebesi de yaşıyo benceonu da alcaz az kaldı

netten reklamsız izle bebekim

:

izliyim ama yarın uçurumu izlicem onu da kaçırdım öyle bir geçer zaman ki izliyordum uçurumda cumartesiydi salıya alınmış onu da izleyemedim pöfffff keşke bir kanal olsa reklamsız tüm sevdiğim dizilerimi arka arkaaya gösterse giysem pofidik çoraplarımı pijamalarımı alsam patlamış mısırımı kurulsam kanepeme battaniyeme sarılıpta sessiz sakin izlesem ne hayal kurdum ama yahuuu pembe dizi gibiyanımda da sevdiğim adamcağız olsa bacaklarımıda onun üzerine uzatsam birlikte izlesek dizikolik gibiçok mu şey istiyorum şeker kız candym yahuu

Son düzenleme:
bu diziyi çok seviyordum .hürremciydim.yanlız cansu dere girince eskisi kadar sıkı takip etmez oldum.hürreme yapılanlar zoruma gitti sanırım.birde geçen gün 2.sayfa programında senaristler aslında cansunun rolü azdı ama herkes cansuya karşı olunca dizideki süresini uzattık demiş.

tamamaen aynı hislerdeyiz be de hürremciyim ve cansuya sinir oluyorum senaristler çıkarsın hatunu yaaaa

Babasının oğluah ahhh uçkurlarına denizci düğümü atacaksın diycemmm ammaaa cariyelerin elinde ya hançer ya makas uçkurmu dayanır

sülü sefer dönüşü, daaa bi hasretle firuşu halvete çağıracaktır[/QUOTE]

Firuzesine yaklaşacaksa ok saplansın şeyineeehekimbaşıda kıçıda çare bulamasın tek çare HÜRREMMMMMMMMMM OLSUN

tamamaen aynı hislerdeyiz be de hürremciyim ve cansuya sinir oluyorum senaristler çıkarsın hatunu yaaaa

evet yaa nekadar saçmalamışlar süleyman hürremden sonra kimseye aşık olmamıştır kimseyi gözü bile görmemiştirki bu kadında nerden çıktı nerde o büyük aşk şiirler falan ama sanki hürremi kıskandırmak kızdırmak için yapıyo ama çok fazla ileri gidiyo ve sefere gitmeden bile firuzeyi görmek istedi yahu

bence bu firuze nin ninesi falan büyüler yapan bi üfürükçü gibi bişeymiş. tabi bu kızda bişeyler öğrenmiştir o ettiği duğalar ellerinin sihirli oluşu falan kesin aşk büyüsü yaptı bu kız yada bağlama büyüsü.
süloyada sefere çıkmadan bi mıska verdiya resmen söyledi işte bunu hiç yanınızdan ayırmayın beni unutmayasınız diye. dedi
bu kız büyücü gibi bişey göreceksiniz bu yüzden sülo hürremi görmez oldu

Alıntıdır ;

"Arşivdeki balyoz raporlarını çevirtiyoruz. Balyoz raporu şu demek: İstanbul alındıktan sonra Osmanlı iki resmi elçi tanıyor: Lehistan ve Venedik. Venedik elçileri rapor hazırlıyorlar, adı Balyoz bu raporların. Bu raporlarda, Venedik’le yapılan ticaretin tüm detayları var. Bu adamların raporlarında şöyle bir ifade var, hani şu “Muhteşem Süleyman” diye bir laf var ya, İbrahim için de öyle diyorlar. O raporlarda çok ilginç ve önemli detaylar var. Osmanlı’nın o dönemki sosyal hayatına dair kesitler var. Hatta “Rivayet olunur ki Süleyman’ın Rus cariyesi ona büyü yaptırmıştır” diye yazıyor. Hürrem, büyü yaptırdı mı yaptırmadı mı bilemem Süleyman’a ama birbirlerine büyük bir aşkla bağlı oldukları mektuplardan belgelerden gayet net anlaşılıyor. 52 yaşına kadar yaşıyor Hürrem ve 38 yıl sürüyor evlilikleri. Süleyman, karsının başında karısı ölüme giderken ona aşk şiirleri okuyor, böyle bir aşk yok o zaman. Ben de 3 bin küsur şiiri var Hürrem’e yazılmış, o şiirleri okuyunca Süleyman’ın çok büyük bir romantik olduğunu görüyorsun ve sarsılıyorsun. Ama Hürrem de çok sağlam duruyor, mesela Süleyman bir sefere çıkıyor 2,5 yıl yok ve Hürrem de bunları kontrol etmek için 14 yaşındaki kızı 45 yaşındaki Rüstem paşayla evlendiriyor. Divan toplantılarını dinliyor, resmi devlet yazışmalarına müdahale ediyormuş, hep aşkla bağlılık devam etmiş hele ki nikahı kıydıktan sonra hepten ipler onun eline geçmiş."

Firuze'nin büyüler , Hürremin'kinin yanında vız gelir... Kimlere yaptırmadıki Hürrem , İbrahim bile eriyim bitmişti nerdeyse hatırlayın bir ... Hee birde hani bir ara Binnur Kaya vardı , muskacı , hatırlayın Hürremin isteklerini ve yavaş yavaş gerçekleşenleri ;

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

öbgz hala devam ediyo mu? ben onu iki sezondur bıraktım çok sıkmıştı o boş kafalı aylin

sen reklamsız ancak netten izlersinkızzzz yanında sevdiğin adamm olcak pijamamı giycen bari ilk günleer seksü şeyleer giy

yani ben öyle yapcem. ee zor buluncabi de benm hiç pijamam yok biliyon mu ben hep eşofman giyerim, daha şık oluyo

artık şeker kız modundan çık kankaevlenmelik yaşa geldik

he devam ediyo zaman geçer ki
kızım artık sevdiğim adam yanımda diye her daim sexi şeyler mi giyeyim ya hem sexi giyersem dizi izleyemeyiz onun sonu başka yerlere gidersexilerimi özel gecelerde giymeyi düşünüyorum normalde pijamalarımla ev botlarımla taytlarımla tshirtlerimle dolanıcam tabisi doğalım işte ne ka güzel ,bende bazen eşofmanlarla geziyorum canımcım ama pijamayı her zaman tercihimdir kışın
ya ben çıkamıyorum şeker kız modundan evlenmelik yaşımda da olsam :26:

her carsamba kıyıdan kıyıdan takıldım hep izledim sizi kızlar yazmak bugune kısmetmiş

fragman cıkmış
ama ekleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…