Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
en sonda perdenin arkasından ne diyor sülo anlayamadım ben :44:

ben de anlayamadım ya pargalı senin yüzünden bir masumun canına kıydım falan diyordu da gerisini anlayamadım

[video=dailymotion;xu4578]http://www.dailymotion.com/video/xu4578_muhteyem-yuzyyl-68-bolum-1-fragman-yyyyyyy-yyyyyyyy_shortfilms?search_algo=2[/video]

ben de anlayamadım ya pargalı senin yüzünden bir masumun canına kıydım falan diyordu da gerisini anlayamadım

"pargalı senin yüzünden bir masumun canına kıydım sende yanına varmadan ecelinle gidesin" diyo galiba... belki serasker sultan ibrahim imzalı o belgeyi görmüşdür öldürttüğü haberciyi kastediyodur. yada iskenderi..

CANIM ben sanırım geçen sene burada okumuştum pargalı süleymana yalan söyleyip çelebiyi öldürecekmiş

ve sülo pargalıya bu durumdan çok kızacakmış zaten suyu ısınmış pargalı için bu durum ölüme daha yaklaşıtırmış...

yani çelebiyi haksız idam ettirdiğini öğrenecek

sülo ulağı öldürmüştü pargalı ben sultan ser askerim dedi diye....
bunun dedikodu olduğunu düşündü sülo ve pargalıya sordu oda çelebiyi suçlamıştır...

çelebinin kellesi böyle gitti...............ama sülonun sarayındaki defterdarına yazdırdı pargalı bu mektubu ve ser asker sultan ibrahim dediğinde adam dondu baktı...bence o ve diğer sadrazamlar demiştir süloya gerçeği.

ben giyiyorum eşofmanlarımı, ayağımda patikler, sıcak su torbam ve şalımla tv izliyorum. pijamayı sevmiyom napim:2:

pijama erkekler de hiç hoş durmuyo

bazen şeker kız ol ama hep değilgenç ve güzelsin bebişim arada kadınsı olmak iyidir

illa beybidol giy diyosun

süleyman neden boyle yapiyor firuzede kim yahu gul gibi kadini var anlamadim gitti ama cansu dere cok guzel hurremden bile

Efendi Hazretleri de gidiyor demek....

" benim zırhımı giyinmekle SULTAN olunmaz"..... ayağının tozuyla cuk oturttu lafı Süleyman Sultan...

evet tarihte böyle, pargalı iskender paşayı öldürtüyor .kanuni de buna çok kızmış.burda bunu da söylüyor olabilir,o ulaktan da bahsediyor olabilir.bakıcaz artık yalnız sülo baya sinirlenmiş.

bende erkeklere pijamayı fazla yakıştırmam ama şu çizgili pijamaları yakıştırıyorum alt olanlar varya anlatabilmişimdir umarım
su torbası adet sancılarına birebir ama yaa bi tane şu ayıcıklı figürlülerinden alıcam eczaneden ihtiyacım var zaten adet olamıyorum öff patlıcam sıkıntıdan
bu arada kadınlık göstermek diyince orda durucaksın ve kankana selam vericeksin işte çok pis yaparım ben kadınlığımı bi tutsun bak cilvem
jartiyerlerim,bistüyerlerim havada dolanırlaröff coştum galiba tamam durdum hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…