ben de anlayamadım ya pargalı senin yüzünden bir masumun canına kıydım falan diyordu da gerisini anlayamadım
ben de anlayamadım ya pargalı senin yüzünden bir masumun canına kıydım falan diyordu da gerisini anlayamadım
he devam ediyo zaman geçer ki
kızım artık sevdiğim adam yanımda diye her daim sexi şeyler mi giyeyim ya hem sexi giyersem dizi izleyemeyiz onun sonu başka yerlere gidersexilerimi özel gecelerde giymeyi düşünüyorum normalde pijamalarımla ev botlarımla taytlarımla tshirtlerimle dolanıcam tabisi doğalım işte ne ka güzel ,bende bazen eşofmanlarla geziyorum canımcım ama pijamayı her zaman tercihimdir kışın
ya ben çıkamıyorum şeker kız modundan evlenmelik yaşımda da olsam :26:
ben giyiyorum eşofmanlarımı, ayağımda patikler, sıcak su torbam ve şalımla tv izliyorum. pijamayı sevmiyom napim:2:
pijama erkekler de hiç hoş durmuyo
bazen şeker kız ol ama hep değilgenç ve güzelsin bebişim arada kadınsı olmak iyidir
illa beybidol giy diyosun
tamamaen aynı hislerdeyiz be de hürremciyim ve cansuya sinir oluyorum senaristler çıkarsın hatunu yaaaa
CANIM ben sanırım geçen sene burada okumuştum pargalı süleymana yalan söyleyip çelebiyi öldürecekmiş
ve sülo pargalıya bu durumdan çok kızacakmış zaten suyu ısınmış pargalı için bu durum ölüme daha yaklaşıtırmış...
yani çelebiyi haksız idam ettirdiğini öğrenecek
sülo ulağı öldürmüştü pargalı ben sultan ser askerim dedi diye....
bunun dedikodu olduğunu düşündü sülo ve pargalıya sordu oda çelebiyi suçlamıştır...
çelebinin kellesi böyle gitti...............ama sülonun sarayındaki defterdarına yazdırdı pargalı bu mektubu ve ser asker sultan ibrahim dediğinde adam dondu baktı...bence o ve diğer sadrazamlar demiştir süloya gerçeği.
ben giyiyorum eşofmanlarımı, ayağımda patikler, sıcak su torbam ve şalımla tv izliyorum. pijamayı sevmiyom napim:2:
pijama erkekler de hiç hoş durmuyo
bazen şeker kız ol ama hep değilgenç ve güzelsin bebişim arada kadınsı olmak iyidir
illa beybidol giy diyosun
atracım nasılsın bebişim çizgili pijamaşar bende baypşpyorum eskidendi onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?