Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hissi kablel vuku benimki kızlar , Firuze; Hürrem'in aşkına saygısından kendi çekilecek aradan ...

aa bak buda olabülü fıruze hıslı bı karıya benzıyo sonucta baktıkı hurrem gunden gune erıyo uzuntuden aradan cekılebılır.ama sulumanı napacak bılemem

Sülüman hürremin rakiplerini yok etmesinden keyif mi alıyo ne? Hürreme birş ey denmiyo. Firuzeyi de yollar .Sülümanın gıkı çıkmaz.

Bir de nikah olsun yada olmasın aşk aşktır. Gülfem , Mahidevran kimbilir kaç cariye heder oldu. Ne sülümanın aşkına ne Hürremin aşkına inanmıyorum.

Son düzenleme:
dün netden sardira sardira izledim,firuze o mektubu okurken tebessüm etmesi beni acaip gicik etti hic duygu yüklü bir sahnede degildi

senaristlerede yuh diyorum

hürrem süleyman askini yeniden nasil toparlicaklar nasil inandircaklar seyirciyi bilemiyorum

helal olsun hürrosuma tüm tahta kurulariyla ugrasiyor tek basina ,ez kiz hepsini

Hürremin de süleymana olan aşkını bitirip tamamen kendi çıkarları için mücadele etmesini sağlayacaklar bence. Firuzeden sonra Hürremi devlet işleriyle daha alakalı izleyeceğiz gibi geliyor... Ama ne olursa olsun sırf reyting için bu derece saçmalayıp bize kanuni dönemi diye kakalıyorlar ya helal olsun.

Son düzenleme:
yeni fragman çıkmış şehzade memet kimle halvete gircek bilin tabiki fiuzeyle sümbül ağa halvete giriyn diyo amanınnn

yeni fragman çıkmış şehzade memet kimle halvete gircek bilin tabiki fiuzeyle sümbül ağa halvete giriyn diyo amanınnn

ayy bende girmiş sandım, en sonda söölüyo hürreme giremem diye, üzüm kurusu sebebini de söyleyecek mi yoksa uydurur mu bişey acaba. acaba hürrem bilerek mi yapıyo bunu yoksa bilmeden mi.. herhalde nigar söylememiş hürrem de kızı çok sevmiş oğluna yakıştırmış garibim, şimdi acıyıp öldürtmez belki...

bilmiodur bilse memetin değil direk kara toprağa yollardı

bu arada mimar sinan yok mu çocuklar ne zaman büyüycek

Bence de ya inandırıcılığı kalmadı aşklarının artık
Ben o kadar inanmak isitiyorum ama toparlanacak gibi değil saçmasapan bi iş yaptılar..
Adam bildiğin firuzeye mektup yazıyo daha ne olcak..
Ay cansu dere de ayrı gıcık sultanim diye diye uyuz uyuz konuşması sinir ediyo beni yapmacık nolcak
Hürrem artık hırs yapıp devlet yönetimini ele alacak bu gidişle hakkaten

bilmiodur bilse memetin değil direk kara toprağa yollardı

bu arada mimar sinan yok mu çocuklar ne zaman büyüycek

mehmete cariye hazırlandığına göre büyümüştür çocuklar, herhalde zaman atlaması yapacaklar. sinanında marifetleri savaşta ortaya çıktı kendisininde çıkması yakındır.
hürrem ne güzel olmuş yine, süper konuştu süloya "hayale kapılma hakikat benim" sülo da yapışıyor dudaklarına unuttu mu kuru üzümü nedir.
yalnız hatuna yazmışsın dediği laflar mektupda yoktu sanki, yeni bir mektup mu yazmış sülo...

ayy muhteşem yüzyıl eskiye dönse yaaa! sülo hürrem aşkı istiyoruz :)))
mehmet büyümüşte halvetemi gircek:26:

ayyy anam mihrimahta büyümüştür anası kılıklı :)

Hürremi ne kadar güzel yapmışlar öyle ya bayıldımmm... Kadına her şey yakışıyor yahu Bence hoş bir kadın koysalarmış firuze rolüne belki daha heyecanlı olabilirdi. Cansu Dere insan olarak belki çok iyidir, içi çok güzeldir fakat Rabbim günah yazmasın da güzel bir kadın değil. İsterse kara büyü yaptırsın itici bea İnşallah son bölümleridir gider artık.

Eveeetttt , bence de Hürremmmmm Hatice'nin laflarına inat çok çok güzelleşmiş , hele yeşil kıyafeti çok yakışmış...

aynen yaa nerde kaldı o aşk..toparlanması mümkün değil bencede..

hamile olamaz bence yıllar geçti çünkü aradan sülüman seferden 2 sene sonra dönüyor belki ona layık değilim fALAN DER bu arada hürrem firuzeden mihrimah sayesinde kurtulacakmış öyle okudum bir yerde 10 bölüm anlaşmışya kaldı 4 bölüm hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…