Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hadi kuru kafa cesaretin varsa konuşsana ben hönkarıma aşıkım şehzadesiyle nasil olirim söltanim deseneee yimez tabi diyemez

Hürrem neden Firuzeyi :104::104: Mehmetin yanına halvete yolluyor ki Mehmet daha çocuk değil mi yav

Son düzenleme:
Ohoo Mahidevran torun bile istiyo valla

Ama Mehmetle halvete gireceksin diyor sümbül ağa Firuzeye :104: Mustafa ile değil ki Mahidevran kendi oğlundan istiyor torunu

Ben hala çözemedim Mehmet halvete girecek kadar büyüdüm mü ? :44::44:

çünkü ben sülümandan hamileyim diyeceeeekkk..
inşşallaaahhhhh
sülo gideli kaç ay oldu hamile olsa şimdiye çıkardı karnı, hem onu hürreme diicek kadar aptal olamaz. pek akıllı bi kıza benzemiyo ama:))
Ama Mehmetle halvete gireceksin diyor sümbül ağa Firuzeye :104: Mustafa ile değil ki Mahidevran kendi oğlundan istiyor torunu

çocukların büyümesi lazım artık, sülo 2 sene savaşta kalıyor, bence o kısımda tarih atlatacaklar. mihrimah 16sındayken rüstemle evlendirildiğine göre, o halinide pelin karahan oynayacağına göre, bu bölüm yada en geç sonraki bölüm çocukları 15-16-17 gibi yaşlardaki halleri için yeni oyuncularla gösterirler. o dönemin şartlarında mehmette 16-17 yaşında halvete uygun bulunur...

Son düzenleme:

Ne Mehmet mi ben Mustafa diye şeettim bi daha izlicem

Ayy izledim o ne ya o daha minicikk
Yoksa bu bölümde çocuklar büyüyecek mi desem olamaz ki Hürrem'in sözlerine bakarsak ay çok saçma anlam veremedim hiç

Hürrem in tek yaptığı güç saltanat servetin onun çocuklarının elinde olması için kadınlığını kullanmak. Ölürken Sülümana ben seni hiç sevmedim ki Sülüman gözlerini sevdim bana bakıp durdular , ellerini sevdim boynuma takılar ... diye diye gidecek. Allah taksiratını affetsin Hürrem. Temiz yüzlü Mustafa ya nasıl kıycan nasıl kalp bu sendeki?

Son düzenleme:

2 sene savaş olduğunu unutmuşum

sehzade mehmet Gürbey İleri

Arka sıradakiler dizisindeki rolünde hiç sevmemiştim bakalım burada nasıl olacak :44::44:

ayy aynı konuşmasını yapmışsın kız söltanım

bi sinir oluyorum ki sorma alıp duvara vurasım var o bostan korkuluğunu

fare suratlı gülşah, kara fatma, kuru mahi, yılan ibram, sümsük hacce den sonra kara listeme bu kepçükte eklendi:94: toplu temizlik yapcem
hepsini birbirine bağlayıp uçurcam havaya:104::122: sanırsam içimde bi seri katil var:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…