sülooooo istermisin firuze senin eline torunu vereeeee
[video=youtube;JF8Fe8tRo8k]http://www.youtube.com/watch?v=JF8Fe8tRo8k[/video]
Heh ben çok çok isterim öyle olmasını
Gelin kuru fasülye Firuze
bunlar senaristlerdenmi çıkmış gerçekten olmuşmu çok merak ettim
Hürrem neden Firuzeyi :104::104: Mehmetin yanına halvete yolluyor ki Mehmet daha çocuk değil mi yav
Ohoo Mahidevran torun bile istiyo valla
sülo gideli kaç ay oldu hamile olsa şimdiye çıkardı karnı, hem onu hürreme diicek kadar aptal olamaz. pek akıllı bi kıza benzemiyo ama:))çünkü ben sülümandanhamileyim diyeceeeekkk..
inşşallaaahhhhh
Ama Mehmetle halvete gireceksin diyor sümbül ağa Firuzeye :104: Mustafa ile değil ki Mahidevran kendi oğlundan istiyor torunu
Ben hala çözemedim Mehmet halvete girecek kadar büyüdüm mü ? :44::44:
Ama Mehmetle halvete gireceksin diyor sümbül ağa Firuzeye :104: Mustafa ile değil ki Mahidevran kendi oğlundan istiyor torunu
Ben hala çözemedim Mehmet halvete girecek kadar büyüdüm mü ? :44::44:
Ayy izledim o ne ya o daha minicikk
Yoksa bu bölümde çocuklar büyüyecek mi desem olamaz ki Hürrem'in sözlerine bakarsak ay çok saçma anlam veremedim hiç
büyüsünler artık memet kim olcak ki
çocukların büyümesi lazım artık, sülo 2 sene savaşta kalıyor, bence o kısımda tarih atlatacaklar. mihrimah 16sındayken rüstemle evlendirildiğine göre, o halinide pelin karahan oynayacağına göre, bu bölüm yada en geç sonraki bölüm çocukları 15-16-17 gibi yaşlardaki halleri için yeni oyuncularla gösterirler. o dönemin şartlarında mehmette 16-17 yaşında halvete uygun bulunur...
sehzade mehmet Gürbey İleri
hadi kuru kafa cesaretin varsa konuşsanaben hönkarıma aşıkım şehzadesiyle nasil olirim söltanim deseneee yimez tabi diyemez
ayy aynı konuşmasını yapmışsın kız söltanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?