sehzade mehmet Gürbey İleri
gidip yolalım o mısır püskülü saçlarıını ablacımne diyin tüm reyizciler gelir
kalbim seni sevdi diye dizi vardi orda rolünü hakkiyla yerine getiriyordu havali bi sekilde
hürremin ogluda anasi gibi havali olcak tabiki yakisir
ben varimmmmm
sehzade mehmet Gürbey İleri
2 senedir hürremin süloyla halvete girenin üzüm buğusu olduğundan haberi yoksa,istihbaratı bayaaa zayıflamış demektir..
kese kese dağıttığı altınların karşılığını alamıyor sanırım..ohhh olsun..
üzüm buğusu firuzeninde sefaaasııı olsuuun
Ezik üzümü Süloya gizli gizli götürdüler ya ondan öğrenemiyor Hürroş yoksa şimdiye kadar ümüğünü
sıkmıştı bile,balıklar ziyafet (!) çekiyordu. (gerçi balıklar kemik yemez) Boşuna sarmadılar eziği
güllaç yufkasına
Hürrem in tek yaptığı güç saltanat servetin onun çocuklarının elinde olması için kadınlığını kullanmak. Ölürken Sülümana ben seni hiç sevmedim ki Sülüman gözlerini sevdim bana bakıp durdular , ellerini sevdim boynuma takılar ... diye diye gidecek. Allah taksiratını affetsin Hürrem. Temiz yüzlü Mustafa ya nasıl kıycan nasıl kalp bu sendeki?
Ezik üzümü Süloya gizli gizli götürdüler ya ondan öğrenemiyor Hürroş yoksa şimdiye kadar ümüğünü
sıkmıştı bile,balıklar ziyafet (!) çekiyordu. (gerçi balıklar kemik yemez) Boşuna sarmadılar eziği
güllaç yufkasına
güllaç yufkasıııı...
o bi kerem,çok şık, kukuletalı halvet kostümüydü . .hemde çok gizemliiiii
güllaç yufkası mı
koptum aklıma geldikçe gülme krizim geliyor
bayılıyorum bu topiğe
Evet tatlımmm feciii şık feciii gizemliiiydiBu halvet sayesinde Sülonun hamurlu tatlılardan sıkıldığını;
hafif, sütlü tatlılara merak saldığını anlaşmış oldukAma geçici bir hevessss
biliyosun ki sütlü tatlı herzaman sağlıklıdır
Ama sağlıksız olan şeyler her zaman lezzetlidirrr
Bu topikte en çok sana yazmayı seviyorum kız her lafa bir cevabın var benim gibi
biliyosun ki sütlü tatlı herzaman sağlıklıdır
Ama sağlıksız olan şeyler her zaman lezzetlidirrr
Bu topikte en çok sana yazmayı seviyorum kız her lafa bir cevabın var benim gibi
kızlar ya geçen haftayı yeni izliyorum mustafayla resi konuşurlarken 7 iklim 4 diyarda dedi benmi yanlış duydum
Yaa ben hatırlayamadım burayı ne zaman dedi ?
mustafayla reis balkonda konuşurken neden yeni dünyaya gitmiyoz dedi 7 mevsim 4 diyarda hükmümüz olsun tarzı bişeydi stardan izliyorum ilk partın ortalarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?