- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Elif_edanur_61_61
-
Evet canim rabbim herkese nasip etsin sadece anladimki fazla kafaya takmamak gerekiyo soyle olcak su gun olcak aman olcak mi bunlari kfadan silip atmak lazim cunku bi seyi ne kadar istersen o kadar uzaklasirsinCan'ım tebrik ederim doğal yollamı hamile kaldın
Amin canim insaAllah allah isteyen herkese en az bir tane versin hayirli evlat versin uc ay once dusuk yasadim ve kiste cevirdi iki ay tedavi oldum iyilestim cok sukur ama bu ay hamileymisim onu ogrendim :)Hayirli olsun Allah tamamima erdirip saglikla kucagina almayi nasip etsin amin
Hadi bakalim cok sevindim senin icinAmin canim insaAllah allah isteyen herkese en az bir tane versin hayirli evlat versin uc ay once dusuk yasadim ve kiste cevirdi iki ay tedavi oldum iyilestim cok sukur ama bu ay hamileymisim onu ogrendim :)
Sonunda hamileyimmm rabbim herkese nasip etsin anlamistim zaten :)))))
Ayrica cok tesekkur ederim :)Canım, bebeğin sana ve eşine bereket ve uğur getirsin. Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Eğer çok özel değilse öncesinde ne gibi belirtiler yaşadığını sorabilir miyim? Bir de testi ne zaman uyguladığını? :)
Tabiki cnm neden olmasin adetim bes gun srmustu testi iki gun once yaptim bulanti oluyodu sabhlari bide batmalar oluyo belim agryodu ki hala agriyo kasiklarimda batmalae oluyodu anlican bide ateslenme falan halsizlik cabasi camasir assam hemen yatyorum kalkip tuvalete gtsem yoruluyorum bjnlar oldu son adetim 25 kasimda oldu bes gun srdu ama azcik azcik lekelenme tarzi anlamistim ama bekledim tst icin daha dktora gtmedim randevu alcam da bklim ne zmn :)
Ayyy insaAllah cnm bnm rabbim herkese versin dua ederken senide unutmicam soz veriyorum rabbim insaAllah en kisa zamanda versin bebeis sana bide bisi srcam kasilma oluyo mu karin bolgesinde ani hareket edince baatma oluyomu kasiklarda :)Bayağı erken öğrenmiş, testte de gayet net çıkmış ikinci çizgi, ne güzel ya :)
Darısı başıma inşallah. Ben de bekliyorum işte bakalım. BAT 13/12 :)
Ayyy insaAllah cnm bnm rabbim herkese versin dua ederken senide unutmicam soz veriyorum rabbim insaAllah en kisa zamanda versin bebeis sana bide bisi srcam kasilma oluyo mu karin bolgesinde ani hareket edince baatma oluyomu kasiklarda :)
Ben sana bisi soylimi cnm bnm sen hamile olabilirsin bende senin gibi erken basladi bu durumlar hatta bende durup drup aglama krizleri oluyodu adetin bittigi gunde bel agrilari falan baslamisti ve batmalarda olmustu anladimki bisi var bu durumda yanilmadimda :))))Evet canım, bu dediklerinin hepsi oluyor bu ay. Ama tabi bunlar adet belirtisi de olabilir. Tek fark bu belirtilerin bu ay diğer aylara göre çok erken başlamış olması. Eksik olma bu arada, çok sağ ol canım. Allah senden razı olsun. İnşallah bir gün bana da nasip olur buradan duyuru yapmak.
InsaAllah ta verirsin bu haberi adetine ne kadar kaldi cnm bnm merak ettim belki duruminu bilirsem yarfimci olabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?