- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
- Konu Sahibi Elif_edanur_61_61
-
Ayyy Tebrik ederim çok sevindim maşallah darısı sağlıkla kucağına almayaOyle yapicam zaten de cesaret edebilsem keske
Allah tamamına erdirsin.Hayırlı,bayırsız(kolay) olsunVede pozitif cikti test cok mutluyum ya
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli vede ömürlü olarak kuçagına aldırsın.Sonunda hamileyimmm rabbim herkese nasip etsin anlamistim zaten :)))))
Allah Büyük.... Ümitsizlige Kapılmayın....Arkadaslar ne yazikki bebek degil kistmis ogrendgim andan beri tedavi gruyorum snuna geldim tedavinin bozuk testin gazabina ugradim emi allah acil sifa versin herkesede saglikli sihhatli bebek nasip etsin anlicaniz uzun sure burda olamamamin tek sebebi tedavi gormem di ne yazikkiiii yaa uzuldum cok uzuldum daha once eylulde bayramda dusuk yapmistim kisye cevirmisti bi kere kiste cevirince kist kendni tekrarliyomus kist cocuk olursa temizlenirmisim smdi igne yaptirdm dktra gdecem adet olunca gel dedi allahtan alttan bakmiyo cocuk olmasi icin igneler yapcakmis anlicniz vakiy kaybetmemk iyi olur dedik cunku tekrarliyo kendini ayyyy anlicaniz dunyam basimiza yikildiiiiiiiiiiii allah kimseyi bu duruma dusurmesin((((
Sagolasin canim benim cok zor bi durum dusunsenize hamileyim diye seviniyosunuz sonra doktora gidince dunyam basima yikildi esimin yuzundeki hayal kirikligi unutulcak gibi degil dusunsenize esinizi sevindiriyosunuz dunyanin en guzel haberi veriyosunuz baba oluca mutlulugunu veriyonuz yasiyosunuz sonra tak bi bomba gibi biseyle karsilasiyosun dunyaniz yerle bir oluyo ne kadar istesekte zor oluyo ya kabullenmek uzulmemek elde degil ama cok sukur neticesi iyi olcak tedavi bitmek uzere yrin tekrar kntrole gidecem tabi doktor ordaysa allah buyukAllah Büyük.... Ümitsizlige Kapılmayın....
Tedavilerinizi Aksatmayın Rabbim En kısa Zamanda Müjdeler size...
Allah Büyük.... Ümitsizlige Kapılmayın....
Tedavilerinizi Aksatmayın Rabbim En kısa Zamanda Müjdeler size...
Nekadar Kötü Şeyler Yaşamııssınız öyleSagolasin canim benim cok zor bi durum dusunsenize hamileyim diye seviniyosunuz sonra doktora gidince dunyam basima yikildi esimin yuzundeki hayal kirikligi unutulcak gibi degil dusunsenize esinizi sevindiriyosunuz dunyanin en guzel haberi veriyosunuz baba oluca mutlulugunu veriyonuz yasiyosunuz sonra tak bi bomba gibi biseyle karsilasiyosun dunyaniz yerle bir oluyo ne kadar istesekte zor oluyo ya kabullenmek uzulmemek elde degil ama cok sukur neticesi iyi olcak tedavi bitmek uzere yrin tekrar kntrole gidecem tabi doktor ordaysa allah buyuk
Allah razi olsun canim bnm cumlemize insaAllah allah dusman basina vermesin ya byle bisi bakalim hayirlisi olsun diyelim napalim yaniNekadar Kötü Şeyler Yaşamııssınız öyleAllah Yardımıcınız Olsun...
Acıyı Yaşan Bilir Elbette.... Allahtan ümit kesilmez....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?