Mujdeeeee hamileyimmmm

ayy masallah :) saglıkla sıhhatle dogsun buyusun ınsallah
ısteyen herkese de nasıp olsun

Arkadaslar ne yazikki bebek degil kistmis ogrendgim andan beri tedavi gruyorum snuna geldim tedavinin bozuk testin gazabina ugradim emi allah acil sifa versin herkesede saglikli sihhatli bebek nasip etsin anlicaniz uzun sure burda olamamamin tek sebebi tedavi gormem di ne yazikkiiii yaa uzuldum cok uzuldum daha once eylulde bayramda dusuk yapmistim kisye cevirmisti bi kere kiste cevirince kist kendni tekrarliyomus kist cocuk olursa temizlenirmisim smdi igne yaptirdm dktra gdecem adet olunca gel dedi allahtan alttan bakmiyo cocuk olmasi icin igneler yapcakmis anlicniz vakiy kaybetmemk iyi olur dedik cunku tekrarliyo kendini ayyyy anlicaniz dunyam basimiza yikildiiiiiiiiiiii allah kimseyi bu duruma dusurmesin ((((

Allah Büyük.... Ümitsizlige Kapılmayın....
Tedavilerinizi Aksatmayın Rabbim En kısa Zamanda Müjdeler size...

Allah Büyük.... Ümitsizlige Kapılmayın....
Tedavilerinizi Aksatmayın Rabbim En kısa Zamanda Müjdeler size...
Sagolasin canim benim cok zor bi durum dusunsenize hamileyim diye seviniyosunuz sonra doktora gidince dunyam basima yikildi esimin yuzundeki hayal kirikligi unutulcak gibi degil dusunsenize esinizi sevindiriyosunuz dunyanin en guzel haberi veriyosunuz baba oluca mutlulugunu veriyonuz yasiyosunuz sonra tak bi bomba gibi biseyle karsilasiyosun dunyaniz yerle bir oluyo ne kadar istesekte zor oluyo ya kabullenmek uzulmemek elde degil ama cok sukur neticesi iyi olcak tedavi bitmek uzere yrin tekrar kntrole gidecem tabi doktor ordaysa allah buyuk

Nekadar Kötü Şeyler Yaşamııssınız öyle Allah Yardımıcınız Olsun...
Acıyı Yaşan Bilir Elbette.... Allahtan ümit kesilmez....

Nekadar Kötü Şeyler Yaşamııssınız öyle Allah Yardımıcınız Olsun...
Acıyı Yaşan Bilir Elbette.... Allahtan ümit kesilmez....
Allah razi olsun canim bnm cumlemize insaAllah allah dusman basina vermesin ya byle bisi bakalim hayirlisi olsun diyelim napalim yani tedavi bitmek uzere bakalim allah buyuk insanjn en azindan bi tane olmali cocugu

arkadaşlar selam bende dün test yaptım çifti çizgiydi bu sabahtakan tahlili yaptırım yarın belli olcak,bende seni görünce şüphelkendim acaba benimdemi öyle acaba annemede söyledim hamile çıktım testte diye keşke söylemeseydim :) dua edin kızlar hamiş olayım

Bebegim suphe etem eger tum belirtiler varsa gozun aydin canim hem boyle vakalar sık rastlanmamis bisey herkeste ayni sey olacak diye bisey yok ben eminim hamilesin allah saglikli sihhatli vede hayirli olani kucana almayi nasip etsin balim yakinda bende mujdeyi veririm herkese insaAllah canim cok sukur hamilesin bu guzel bi duygu balim tedirgin olma sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…