Mujdeeeee hamileyimmmm

Kizlarrrr galiba bende hamileyim du bakalim az kaldi yakinda ogrenicem dua edin bana veeee allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin birde hayirli olsun kizlar

Ya kizlar bisi sorcam size ya yumurtlama gunumden beri acayip kasik sancilarim yanmalarim oluyo bide bel agrisi var kasiklardaki batmalar sag ve sol kasiklarda geziniyo resmen azda sislik var alt karin bolgemde sizce hamile olabilirmiyim basimda donuyo adetime 9 gun var daha ben hic boyle olmamistim ya bazen c

olabilirsin canım bende belim çok ağrıdı hep adet olucam sandım günümde gelmeyince evde test yaptım çıktı

olabilirsin canım bende belim çok ağrıdı hep adet olucam sandım günümde gelmeyince evde test yaptım çıktı
Valla bekleyemedim kan testi yaptim bugun saglik ocaginda bes gun var adetime ama hala ayniyil tuvaletten cikamiyom kalkmadan bida varmis gibi hissediyom su icsem solugu wc de aliyom dusun bi bardak iciyom en az uc kere gidiyom arada yemek yerken tiksinti oluyo cikartiyom bakalim ya pazartesi alicam snucu burdan yazarim eger cikmazsa gecikmeden sonra tekrar yapicam test hayirlisi ya cikartmaktan bogazim tahris oldu ya hayirlisi olsun bebisin balim benim allah anali babali buyutsun :)

Tebrik edirem sizi.Allah her bir anaya öz övladını qucağına sağlam almağı nesib etsin.Size de xeyirli olsun.Sağ eliniz biz subayların ve bütün arzusunda olanların başına Men burada yeni Üyeyem salamlar hamıya.Azerbaycandan sevgilerle ...

Kizlar size bisi sorcam benim hastaligima 6gun kala kanda gebelik testi yaptirdim test sonuvu 1.47 cikti ama hastalima uc gun var daga gecikme olmadan yaptirdim erken yaptirip cikmayinca ve sonradan cikan varmi testte yani erken mi yatirdim ben testi ya yoksa yine mi kist haberi alcam vallahi biktim ya ilk kez kan degerim boyle cikti onceden 0.18 falan cikardi anlamadim ya valla aglama krizi tuttu beni simdi de korku sardi gene mi kist oldu diye valla cok cektim ya

Sevincini cok iyi anlıyorum bende okadar tedavi gördüm olmadı sonra kendiliğinden oldu. allahım tamamını edirsin cnm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allah tum isteyenlerede nasip etsin bu güzel özel duyguyu...

Amin cnm cumlemize insaAllah gercekten cok zorrr yaaaa

Hayırlı olsun kizlarrr ben de 5haftalik hamileyimm. Hepimizin gözü aydin
Ahhhhhh ahhhhhhhhh bide bende kalaydim iyiydi kirmizi karti gordum yine cok sukur ki gunumde hasta oldum veeee yine cok sukur ki kist yok en azindan bu dertten kurtuldum onumuzdeki ay insaAllah mujdemi verebilirim sizlereeee allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin boyle guzel haberleri aldikca mutlu oluyorum ya sart degil bende olmasi tum kadinlar bu konuda esittir yani herkesi ayni hissiyatla yaklasirim vede mutlu olurum ayyyy bide kucagimiza alalim bebisleri insaAllah yavvvv

Canim ben cocuk icin bir yila yakin ugrastim. Bebek yapmaya karar verdik ve hemen genel kontroller icin esim de ben de doktora gittik. Bende sorun yoktu.esimde sperm yavasligi vardi.doktor ilac verdi ama kullanmadi.sigarayi birakman gerek dedi ama birakmadi. Bebege karar verdik ve 1yil sonra hamile kaldim. Hic uzulme Ve kesinlikle stres yapma. Ben bu siralar olmasa hic sirasi degil dedigin ayda hamile kaldm. Yani kafaya takmamak gerek. Beslenmene dikkat et simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…