Mujdeeeee hamileyimmmm

Gecikmem benim hesabıma gore 1 hafta dün gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı bugün de kan testi böyle çıktı ama doktor bisey demedi ultrasondan bakalım dedi heycandan biseyde soramadım bakalım ultrasona gidecez işte

İnşallah her şey yolunda gider de bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Bizi de haberdar etmeyi unutma tabii bu arada :)

Hiç belirtin var mıydı gecikme dışında?

T
İnşallah her şey yolunda gider de bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Bizi de haberdar etmeyi unutma tabii bu arada :)

Hiç belirtin var mıydı gecikme dışında?
İnşallah allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin rabbim
Benim belimle başım çok agrıyodu bide batmalar vardı halada var yani

Sakim cnm adetin geciksin oyle yap bes gun sonra ki testlerde net cikar en azin bi iki gun gecsin ben galiba ustune gorme oldu bende cok az oldum cunku oyuzden sen bekle az bndede kabizlik var

Kızlarrr.... Ecrin ensar bebek ve NPINAR
Tebrik ederim sizleri...
Rabbim kucağınızda da göstersin...
Tesekkur ederim canim benim insaAllah yaaa heycanlyim bi omadar da korkuyorum ilki gibi dusuk olursa diye rabbim yardim eder ya hepimize annelik duygusunu en az bi kezde olsa tattirsin ya su cuma nin yuzu suyu hurmetine kabul et ya RABB... :)) AYYY heycanlandim gene :))

Amin canım amin...
Bilirim.. Ben de ilk bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kaldım..
Kalp atışı yoktu...
Bu yüzden ikinci gebeliğimde her kontrole yüreğim elimde gittim..
Şükürler olsun o duyguyu tattım..
Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın..
Ennnn güzel şey..

Amin ya beni daha iyi anlarsin o zaman korkudan dktra gdipde kac haftalik dye soramiyorum beklicem biraz cesaretimi toplamam lazim kendime gelmem lazim duygusallasmistim sebebi hamileliktenmis ama ne bilim ya azcik zmn gecsin dua edin bana bu sefer bisi olursa zor toparlarim kendimi :/

Öyle bakma olaya..
Biliyorum ne desem insanın içi titriyor elinde değil rahat olmak...
Yine de stres olmamaya çalış..
Kaç gün geçmişti adetinin üstünden?

Valla adetim normalden az oldu bes gun oldu ama azcik azcik oldu anladim zaten ustune grme olayi galiba suphelendim test yaptim on gun icinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…