evet ama yapabileceğim daha mantıklı birşey yoktuöğrenciyim ama staj yapıyorum ve bulunduğum kurumun yemeklerini yiyemiyorum yoğurtun yanında hem kalorisi düşük hem doyurucu hem de sevdiğim başka birşey bulamadım, kalorisi sadece 90kl di. peki senn önerebileceğin birşey var mı?
ben de öğrenciym bana diyetisyenm öğle yemeğinde 4 köfte büyüklüğnde ızgara veya haşlama tavuk (balıkta olabilr) ya da 6 yemek kaşığı kuru baklagil vermişti. Yanında da 1 kase yoğurt ve salata.
Ama ben şuan nesfit diyeti yapıyorum sabah ve akşam nesfit yiyorum 40 gr nesfit ve yarım su bardağı az yağlı süt ile. Öğlen de değişiyor mesela bugn öğlen çorba ve yoğurt yedim.
inşallah hep beraber ulaşırız tabi birbirimizi destekleyerek:)İnş. zamanında hedefine ulaşırsın
ana öğünde kraker yerine daha doyurucu alternatif bişeyler bulsan iyi olur bence ayrıca mutlaka yürüyüş yap 2,5 ayda 10 kilo vermek kolay değil çok hırslı olmalısın
umarim kolayca yapabilirsin :)
kolay gelsin benimde vermem gereken 8 kilo var 1 hazirana kadar inşallah başarırız
kolay gelsin benimde vermem gereken 8 kilo var 1 hazirana kadar inşallah başarırız
doymakla alakalı bi sorunum yok genel anlamda ama önerini dikkate alıcam, aslında benm tek kaybım abur cubura karşı koyamamak ekmeksiz yaşayabilirim ama çikolatasız tatlısız aslayürüyüş yapmaya hiç vaktim yok kpssye hazırlanıyorum evde önerebileceğin etkili bi yöntem var mı
canım nette evde yürüyüşle ilgili videolar var mesela ebru şallının plates videoları var tv8 arşivinden bakabilirsin 40 dk civarı hergün yapabilirsin
ve bir arkadaşım söylemişti evde yürürken bacaklarını sıkarak ve büyük adımlar atarak yürüyormuş bir de poposunu sıkıyormuş yürürken şekle girsin diyebence dene gerçekten fitt bir vücudu var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?