- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
olsun zaten vaktinde yoktu pek hırsından bir şey kaybetme leslieyi yapıyormuşsun,spor parkına da gidersin o 100 liraylada ayakkabını alırsın :)şoktayım meğer spor salonları ne kadar pahalıymış nazillide sorduğum ayda 35-50 arası değişirken istanbulda 100 lira olduğunu öğrenmek şaşırttı belediyenin spor parkları saolsun
açıkçası ben de tam olarak onu düşünmüştüm, ayakkabıolsun zaten vaktinde yoktu pek hırsından bir şey kaybetme leslieyi yapıyormuşsun,spor parkına da gidersin o 100 liraylada ayakkabını alırsın :)
inşallah yaa gerçten 25 mayıstaki halimi merak ediyorum aslında modeli seçip anneme dktirecektim ama kilo farkı olacağı için sürekli bi tadilat gerekecektir o yüzden mecbur son anda gidip alıcam o sürece kadar da model bakıcamtempoyu artırmışsın ama iyi olmuş gayet iyi gidiyorsun menülerinde güzel spora da baya sarılmışsın :) mezuniyetinde elbisenle harika görüneceksin
bombaaa:) şimdiye kadar acıkmadım hafif bi yorgunluk var birazdan 2 yumurtayla telafi edicem :)Fıstııık diyet ne alemde?
Hehehhe zaten hedefinle bulunduğun kilo arasında pek fark yok. İşin çok da zor değil. Başarabilirsin canım. Bir iki aya görürüz başarı öykünübombaaa:) şimdiye kadar acıkmadım hafif bi yorgunluk var birazdan 2 yumurtayla telafi edicem :)
başarı öykümde önce kısmını hangi fotomu eklesem sonra kısmında hangi pozu versem diye düşünüyorum
tek başıma eklemem öykümü, bana yoldaşlık eden kim varsa onlar da hedefine ulaşmadn başarı sayılmaz aslında:)Hehehhe zaten hedefinle bulunduğun kilo arasında pek fark yok. İşin çok da zor değil. Başarabilirsin canım. Bir iki aya görürüz başarı öykünü
Valla bende 55 kiloya düşünce bu yolda benimle devam eden herkesle fotoğraf çekilmek istiyorum. Üniversiteden fotoğrafçılık öğrencilerini toplarım bir "KK Hatırası" fotoğrafı çektirmek istiyorum.tek başıma eklemem öykümü, bana yoldaşlık eden kim varsa onlar da hedefine ulaşmadn başarı sayılmaz aslında:)
çok iyi tatlım 2. günüm bitti dün 63,5 gördüm artık 6. günün sonuna kadar tartı yok:) biraz zor oluyo ama başarılı 60a inene kadar devam edicem 13e kadar sürebilir sonrasında bi ayran detoksu var onu yapıcam . eğer dayanabilirsen öneririm biraz halsizlik yapıyo ama sporla sonuç iyi olacak bence sen de durum nedirnaber ?nasıl gidiyor isveç diyeti?
çok iyi tatlım 2. günüm bitti dün 63,5 gördüm artık 6. günün sonuna kadar tartı yok:) biraz zor oluyo ama başarılı 60a inene kadar devam edicem 13e kadar sürebilir sonrasında bi ayran detoksu var onu yapıcam . eğer dayanabilirsen öneririm biraz halsizlik yapıyo ama sporla sonuç iyi olacak bence sen de durum nedir[/QUOT
sevindim iyi gitmesine valla benimde az vaktim olsa yapardım daha önce denemiştim baya iyi kilo verdiriyor ama benim daha verilecek çok kilom var sıkılır bırakırım diye endişeleniyorum,bu kez köklü bir değişiklik istiyorum biliyorsun :)benimde iyi gidiyor özellikle bol su içmek iyi geldi saçlarım bile daha canlanmış gibi geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?