Mukayese'nin Mezuniyete KAdar 10 Kg Verme Günlüğü

gidişim kötü dönüşüm muhteşem oldu:) sabah 7:00 de büyük bardak sıcak sirkeli suyumu içtim ondan yarım saat sonra 1 bardak yarım yağlı az ballı süt ondan bir saat sonra da bir boğaçanın çeyreğiyle kahvaltımı tamamlamış oldum:)

öğle yemeği vaktiii 2 orta boy ( küçük bile sayılabilir) haşlanmış patates ufacık tuz, kekik ve pul biberle tatlandırılmış:)
yok yok artık eminim vericem bu kiloları, hem kilo vericem hem de zayıflayamazsın diye düşünenlere ağzının payını:):)

Günlüğün hayırlı olsun,sende amacına ulaşırsın umarım.

yaz yaz takip edelim birbirimizi günlük kardeşliği yapalım aynı zamanda da diyet kardeşliği :)

bu günlüğü açalı 1 ay olmuş 3 kilo verdim daha sıkı tutsaydım daha verebilirdim neyseki doğum günlerini atlattım önümde pasta yok artık:) pkolu olarak aslında bu da bişey ama benim 6-7 kilo vermem daha gerek hatta 5 bile kabulüm ve önümde tam 5 hafta var her hafta en az 1 kilo vermek demek oluyo offf düşüncesi bile yorucu kıyafet ayakkabı saç makyaj hatta oje rengi:) napıcam beeeeeeen

Çok heyecan verici yaaa Bence hafta bir kilo çok çok zor olmaz, birazcık daha üstüne düşmen gerekecek okadar.:13:

şimdi bu günü yaşanmamış sayalım en iyisi sabah şekersiz kahve öğle 2 yumurtadan yağsız omlet ve 1.5 dilim kepek ekmek ve 1 küçük domates ama gel gelelim akşam ipin ucu kaçtı mangal kuru gitmez dedim ve öle bi kola içtim ki ama cezamı vereyim hemen leslie ile 40 dk yürüme+ 500 mekik

Son düzenleme:
Leslie yaptıysan olmamış gibi sayabilirsin canım. Hiç moralini bozma, sonuçta U dönüşü yapmışsın.:13: Bu arada Leslie'nin videolarını nereden bulabilirim ben?:44:

mutluluuuuuuuuuuuuuuuuk:) sabah tartıda 64e doğru yollandığımı gördüm güzel bi duyguydu 65i kırabildiğimi görmek şevklendirdi. Hemen zaman planlaması yapıp spor salonuna gidecek vakit bulsam iyi olur kıyafet modeli arama çalışmaları da başladı renk önerilerinize açığım bi de saç mı boyasam

ayrıca sabah kahvaltım yağsız kepekli ekmekle tost kalori değerine bakacak olursam toplamda 160 kalori civari doyuruculuğuna bakarsam bence iyi:) ve şimdi de yeşilçayımı içiyorum:)

güzel gidiyorsun ama ipin ucunu sıkı tut artık az kaldı,bu arada bu sezon yeşil moda yada pastel tonlar elbisenin modeline göre artık

güzel gidiyorsun ama ipin ucunu sıkı tut artık az kaldı,bu arada bu sezon yeşil moda yada pastel tonlar elbisenin modeline göre artık

evet yaa yeşili seviyorum ama lacivert de hoşuma gitti baktığım elbiselerde tabi siyah da her daim moda ve şık kararsızım:) evet iyi gidiyorum çünkü bu kez çok inandm süre azaldı ama inancım arttı tüm gece 10'larca kilo veren kişileri düşündüm onlar verdiyse ben neden veremiyeyim ki sadece spora yüklenmem lazım bugün bi spor salonuna da bakıcam ama ondan önce dediğim gibi zaman planlaması çünkü ben görmezden gelsem bile diğer yandan kpss kursum var hafta sonu onun için de geri sayım devam ediyo

öğle yemeğimi anlatmam gerekirse közlenmiş 1,5 patlıcanı ince ince kestim ve 200 gr yoğurtla karıştırıcam kalorisi de 185:) olurda arada acıkırsam diye yanımda 2 salatalık da bulunmakta

Son düzenleme:
şoktayım meğer spor salonları ne kadar pahalıymış nazillide sorduğum ayda 35-50 arası değişirken istanbulda 100 lira olduğunu öğrenmek şaşırttı belediyenin spor parkları saolsun

şoktayım meğer spor salonları ne kadar pahalıymış nazillide sorduğum ayda 35-50 arası değişirken istanbulda 100 lira olduğunu öğrenmek şaşırttı belediyenin spor parkları saolsun
olsun zaten vaktinde yoktu pek hırsından bir şey kaybetme leslieyi yapıyormuşsun,spor parkına da gidersin o 100 liraylada ayakkabını alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…