uzun süredir kk takip eden biri olarak insanın hayatında bir kez mezuniyetinin olacağını da düşünerek "neden ben de artık zayıflamıyorum ki? " dedim. İleride arkadaşlarıma çocuklarıma göstereceğim mezuniyet fotograflarında kim tombik çıkmak ister ki bence o cübbenin içinde dik, özgüvenli durmak benim de hakkım, sanal günlüğün motive edici olabileceğini düşünerek bugün itibariyle diyetime başlıyorum
Çok heyecan verici yaaa Bence hafta bir kilo çok çok zor olmaz, birazcık daha üstüne düşmen gerekecek okadar.:13:bu günlüğü açalı 1 ay olmuş 3 kilo verdim daha sıkı tutsaydım daha verebilirdim neyseki doğum günlerini atlattım önümde pasta yok artık:) pkolu olarak aslında bu da bişey ama benim 6-7 kilo vermem daha gerek hatta 5 bile kabulüm ve önümde tam 5 hafta var her hafta en az 1 kilo vermek demek oluyo offf düşüncesi bile yorucu kıyafet ayakkabı saç makyaj hatta oje rengi:) napıcam beeeeeeen
Leslie yaptıysan olmamış gibi sayabilirsin canım. Hiç moralini bozma, sonuçta U dönüşü yapmışsın.:13: Bu arada Leslie'nin videolarını nereden bulabilirim ben?:44:şimdi bu günü yaşanmamış sayalım en iyisi sabah şekersiz kahve öğle 2 yumurtadan yağsız omlet ve 1.5 dilim kepek ekmek ve 1 küçük domates ama gel gelelim akşam ipin ucu kaçtı mangal kuru gitmez dedim ve öle bi kola içtim ki ama cezamı vereyim hemen leslie ile 40 dk yürüme+ 500 mekik
evet yaa yeşili seviyorum ama lacivert de hoşuma gitti baktığım elbiselerde tabi siyah da her daim moda ve şık kararsızım:) evet iyi gidiyorum çünkü bu kez çok inandm süre azaldı ama inancım arttı tüm gece 10'larca kilo veren kişileri düşündüm onlar verdiyse ben neden veremiyeyim ki sadece spora yüklenmem lazım bugün bi spor salonuna da bakıcam ama ondan önce dediğim gibi zaman planlaması çünkü ben görmezden gelsem bile diğer yandan kpss kursum var hafta sonu onun için de geri sayım devam ediyogüzel gidiyorsun ama ipin ucunu sıkı tut artık az kaldı,bu arada bu sezon yeşil moda yada pastel tonlar elbisenin modeline göre artık
olsun zaten vaktinde yoktu pek hırsından bir şey kaybetme leslieyi yapıyormuşsun,spor parkına da gidersin o 100 liraylada ayakkabını alırsın :)şoktayım meğer spor salonları ne kadar pahalıymış nazillide sorduğum ayda 35-50 arası değişirken istanbulda 100 lira olduğunu öğrenmek şaşırttı belediyenin spor parkları saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?