Mükemmel Erkek Nasıl Olmalı.

bir kere mükemmel insan yok,mükemmel erkek nasıl olsun.siz dört dörtlük müsün?bu kadar saçma konu olur mu şaşıyorum gerçekten.

Mukemmel erkek neden olmasin elbetteki var :) bana gore benim nisanlim mukemmeldir mesela.dunyada bana gore onun kadar durust,onun kadar fedakar,kendinden cok sevdigini dusunen,akli basinda,caliskan,azimli, sorumluluk sahibi ,saygili ,oturup kalkmasini bilen bir erkek daha yoktur ya da benim tanidigim yoktur deyim en azindan:) herkesin mukemmelide farklidir tabi orasida ayri

Son düzenleme:
önce insan kendi eksi ve artilarina bakmasi gerek.. dört dörtlük bir kadin olmadigi gibi, bir erkekte yoktur bence.:125:
$ahsen mükemmel erkek benim eksik yönlerimi tamamlayabilen erkektir..
:106::86:
zitlikar cogu zaman cekici gelir.. heleki ilk ba$ta ya$anan o hevesle birlikte takilmis
pembe gözlükler:103: bir cok seyin göz ardi edilmesine yol acabiliyor.:122:
zamanla birbirine ali$iyorsun.. sevgide saygida artiyor..ve geriye kalan olumsuzluklar birlikte ortadan kaldirilabiliyor..
birey olarak mükemmel olunmasada.. bir cift olarak gayet mükemmel olabiliyorsunuz bence.
:132:

mükemmel kavramından ne anladığına bağlı...ama kocam benim mükemmel erkeğimdir bana göre...bir daha dünyaya gelmek olsaydı yine arar eşimi bulur onunla olurdum...

mükemmeli bulanlar sizi sesleniyorum =)

hiç mi tartışmıyosunuz? hiç mi sinirinizi bozmuyo o mükemmel eşlereniz=) neye göre mükemmel bu göreceli kavram tabi...

mükemmeli bulanlar sizi sesleniyorum =)

hiç mi tartışmıyosunuz? hiç mi sinirinizi bozmuyo o mükemmel eşlereniz=) neye göre mükemmel bu göreceli kavram tabi...

3 yillik bir iliskimiz var 1 yildirda nisanliyiz:) bunca zemen elbette arada tartistim:) tartismayan cift yoktur zaten .ama dikkat et vurgulu soyluyorum tartistim diyorum:)nisanlim o kadar temiz biridirki arada tartismak istedigim oluyor ve kiziyorum bagiriyorum bi konubuluyorum illa.o ne yapiyor haksizda olsa gerekirse ozur diliyor.neden haksizken ozur diliyorsun dedigimdede'' sen kziiyorsan illa bi hatam vardir durup dururken neden kizasinki sen uzulmemi istemezsin kiyamazsin bana bilirim,icini bilirim senin'' diyor.hem haklinin kim oldugunun bir onemi yok sen ya da ben ne farkeder.kucucuk sebeplerden kalp kirmaya ne gerek varki ben senin hicbir zaman zuulmeni istemem canm senden cok yanar uzulunce ''der hep. O benim megim her zaman oyle derim ona.Sukurler olsun Allahima karsima cikardigi icin bazen dusunurum hatta onu haketmiyorum diye.hatta oyle zamanlar olduki onu sirf o temiz kalbine layik biri olmadigimi dusundugum icin ayrilmak istedigim zamanlar oldu. Sirf o daha iyilerine layik diye.

Mükemmel erkek nasıl olmalı ?

Sabah kahvaltımı hazır etmeli...ev işini temizliği yemekte dahil bir gün o yapacak bir gün ben..
Her akşam leğendeee güzel ayaklarımı yıkayacak..sonra masaj yapacak..
ütüleride ortak yapacaz..ben kızdığımda tırsıp susacak..lafımın üstüne laf etmeyecek..
Bazı akşamlar portakallı ördek yapacak..çok severimde ördeği :))
maaşını kuruşu kuruşuna bana getirecek..ben ne kadar verirsem onla yetincekkk.

Bukadarı kafi

mükemmel kimse yoktur ama mükemmele yakin insanlar olabilir..
fakat kac tane böyle erkek vardir, orasi tartisilir..
fakat bence olgun olmak, anlayisli olmak, kendini bilmek, insanlara deger veren bir erkek,
mükemmele birazda olsa yakindir..

Genellikle mükemmel herhangi bir 'şey' arayan mutsuz olur benim bildiğim. TR'de kadına insan gibi davranan birini bulmak zaten yeterince zorken mükemmelini nasıl bulacaksın, ay ilahi :)

mükemmel erkek yoktur!sadece seni kendine bağlayana kadar mükemmellik giysisine brünmüş erkek vardır
sonra senin vazgeçemeyeceğini anladığında sana maskesini çıkarıp gelir:ssz:

nerede napıyo diye değil özlendiği için kadının aklına gelmeli
huzur ,güven vermeli...

Back
X