- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Alabalik32
-
Gercektende yaranilmaz. Bunu yasadim gordum biliyorum. Eskilerin bir sozu vardir bilmem duydunuzmu. Erkegin iki tabagi varsa birini kiracaksin diye.Özetle ; k.çımızı da yırtsak bu erkek milletine yaranamayız .
En iyisi biraz relax olmak
Duymamıştım bu sözü ama ne varsa yine eskilerde var işte ne kadar mantıklıGercektende yaranilmaz. Bunu yasadim gordum biliyorum. Eskilerin bir sozu vardir bilmem duydunuzmu. Erkegin iki tabagi varsa birini kiracaksin diye.
Simdi bisi demezler. Evlendinizmi her sey degisir emin olun.Ben başlarda trip atmayı bilmezdim, hâlâ daha çok rahat davranırım herhangi bir baskı yapmam. Arkadaşlarım, erkek arkadaşımın çok şanslı olduğunu düşünürler.. Hatta onun erkek arkadaşları dahi demişler, ne kadar şanslısın kız arkadaşın sana hiç karışmıyor, gece gezmene alkolüne laf etmiyor vs diye.. Bunu kendisi söyledi. Bir gün erkek arkadaşım bana, trip atmayı hiç bilmiyorsun ne bileyim biraz daha nazlı olsan?? demesin mi.. Kız arkadaşlarıma sordum trip nasıl atılıyor diye. Sonra yaptım, bu sefer de çok trip atıyorsun oldukErkekler her zaman şikayet edecek şey buluyorlar
Nasıl yani? Ne anlamda değişir?Simdi bisi demezler. Evlendinizmi her sey degisir emin olun.
Herseyden sikayet ederler. Hic memnun edemezdiniz. Etsenizde dahada fazlasini isterler. Sonrada herseyi onune serince kiymetiniz kalmiyor.Nasıl yani? Ne anlamda değişir?
Herseyden sikayet ederler. Hic memnun edemezdiniz. Etsenizde dahada fazlasini isterler. Sonrada herseyi onune serince kiymetiniz kalmiyor.
Olmasinda ins. Evlilikte iki tarafta bencil olmayacak. Benim bir sozum vardir. Bencil olmayacaksin sencil olacaksin diye.Bilemiyorum, öyle olmaz herhalde
Olmasinda ins. Evlilikte iki tarafta bencil olmayacak. Benim bir sozum vardir. Bencil olmayacaksin sencil olacaksin diye.
Ben sunu surdan şuraya koymaya eriniyorum ne mukemmeli
Cok tsk ederim. Ilgimi cekti sizlerle paylastim.Çok.alkis arkadaşım sana mükemmel bir yazı hep savundugum bir konu bırakin arkadaşlar yapmayın iş yeteri kadar yapın bırakın tozlansin eviniz her gün supurmeye her hafta cam silmeyin her gün beyim geldi diyip ona göre hazırlık yapıp alistormayin eve geldiğinde size yardım etmeyi bilsin bir bardak bir bardak tır o şekilde başlıyor iş bölümü yapın balkon yıkama senin işin değil cam silme senin işin değil halı silkeme koltuk çekme bunları yapma ve o da yapmadığı da onun akrabasını çağır bak.nasil yapıyor rezil olucam diye denendi arkadaşlar ise yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?