Eksik olan mutlaka birşeyler vardır. O eksik olan yeri bulmak gerekir. Kösem Sultan 15 yaşında bir köle olarak girdiği sarayda padişahın hasekisi olmuş 5 çocuk doğurmuş 27 yaşında dul kalmış ve oğullarının küçük yaşda padişah olmasıyla yıllarca ülkeyi yönetmiş. Ecnebi bir kadın çok iyi bir Müslüman olmuş sadakaya zekatla kalmamış hapse giren borçluların borçlarını ödemiş. Biz Türk kadınları ise gücümüzü unutmuşuz. Bir erkekle baş edemiyoruz. Yazık bize.offff her yol denendiyse ya?
baş etmek değil mesele. kimyanın tutmaması asıl önemli olan mesele. ayrıca hep biz mi başetmek zoruıdayız kadınlar olarakE
Eksik olan mutlaka birşeyler vardır. O eksik olan yeri bulmak gerekir. Kösem Sultan 15 yaşında bir köle olarak girdiği sarayda padişahın hasekisi olmuş 5 çocuk doğurmuş 27 yaşında dul kalmış ve oğullarının küçük yaşda padişah olmasıyla yıllarca ülkeyi yönetmiş. Ecnebi bir kadın çok iyi bir Müslüman olmuş sadakaya zekatla kalmamış hapse giren borçluların borçlarını ödemiş. Biz Türk kadınları ise gücümüzü unutmuşuz. Bir erkekle baş edemiyoruz. Yazık bize.
bizi bu hale getirdiler. biz neden erkekle baş ediyoruz o ki onlar bizimle baş etsin, biraz da erkek adım atsın, alttan alsın... amaç aile kurumunu tamamen ortadan kaldırmak. bu düşünceleri beynimize gizli gizli yerleştiriyorlar. aile kurumu ne kadar güçlü olursa o ülkeyi yıkmak çok zor olur. nerede zina artarsa, yani erkeğin en zayıf noktası güçsüz kalırsa savaşacak olan erkekler zayıflayacağı için ülkeyi ele geçirmek da kolay olacak. ülke üzerinde oynanan oyunlar gözle görülür cinsten değil. gençleri amaçsızlaştırıp başıboş bir nesil yetiştirmek, aile kavramını yok etmek, bilinçli insan sayısını azaltmak. ben derdimi anlatamıyorum sizlere. erkek kısmı zayıftır onu eşi güçlü hale getirir. eğer kadın bovermiş olursa çocuklarda bu davranışları model alır. gelecekteki nesiller gerçekten çok vasıfsız insanlar haline gelecekler. aile kavramının içi boşalacak. etraf gayri ciddi ilişkiler yaşayan insanlarla dolup taşacak. hangi biriniz çocuğunuzun bir eroinman, bir katil veya bir kadın düşkünü ile evlenmesini ister. eğer bir kadın ve anne olarak kendimizi ciddiye almazsak olacak sadece bu. çok fazla kadın cehaletin dibine vurmuş durumda. böyle kadınların ne aile kavramından ne de çocuk yetiştirmeden anlamadığı açıktır. ben sadece ailenin önemini anlatmaya ve sorunların çözüm yolunun mutlaka olabileceği noktasında tavsiyelerde bulunmaya çalışıyorum. eğer aile ise mesele gerisi teferruattır. konuya sadece eş, koca penceresinden bakarsak yapacağımız tek şey yarışa girmek olur. o bunu yaptı ben şunu yaptım... oysa aile olarak bir bütünlük arz ettiğinde bakış açımızda değişecektir.baş etmek değil mesele. kimyanın tutmaması asıl önemli olan mesele. ayrıca hep biz mi başetmek zoruıdayız kadınlar olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?