Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hedefim mükemmel olmaktı. ama bir insan hangi rolde olursa olsun (eş, sevgili, arkadaş vs.) mükemmel olamıyor. o yüzden elimden gelenin en iyisi olmayı seçtim
mükemmellik diye bişey bi insan için sözkonusu olamaz.neysen onun en iyisi olmaya çalışmak olur.ben iyi olmaktan memnunum,kimsede mükemmeli olmamı beklemiyo benden zatenyerimseniben
mükemmel olduğunu iddia eden veya bunun için kendini parçalayan insanlardan korkarım çekinirim iyi olmaksa çok genel bir kavram yani herkes özünde iyi olduğunu düşünür, bunu ister ben de kendimce en azından sevdiklerime yakın çevreme karşı iyi olmak derdindeyim mükemmelik gibi bir çabam yok boşa kürek çekmeyi sevmem çünkü
Mukemmel bir sevgili olmak imkansizdir cunku hic kimse mukemmel olamaz. Surekli mukemmellik pesinde kosan birisi; hem kendine hem de yakinindaki insanlara farketmeden de olsa zarar verir.
Surekli mukemmeli yakalamak icin savastim bunun sonucunda bir suru tiroit nodulune sahip olunca dersimi aldim..simdi sadece iyi,dogru olmak bana yetiyor..bosa kurek cekmisim....klava:
iyi olmak veya mükemmel olmak bunlar zorla olacak şeyler değil...hatta insandan çok şey alıp götürürür
bazen ...
ben artık sadece kendim olmayı öğrendim...neysem oyum iyi ,mükemmel olmak gibi bir kaygım yok.