Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni evlendigimde bende yapamiyodum pilavi simdi guzel oluyo daha yeni yaptim hemde ben margarinle yapiyorum tavada kavuruncada uzerine sivaiyag gezdirip biraz daha kavurup suyunu koyuyorum cok guzel oluyo ustasi oldum artik :1closedeyes:
benim pilavim degisik ne islatiyorum ne su katiyorum neyse hemen anlatayim. pirinci makarna haslar gibi 10-12 dakka kaynatiyorum ve suzuyorum ama( bu dakikalar cok onemli) genis bi tencerede zeytinyagimi koyuyorum icine bezelye misir ve kuruuzum koyuyorum azicik su koyup oda bezelye falan biraz yumusasin diye bi kac dak psirdiktikten sonra uzerine princimi koyup az bi sey zeytinyagi gezdiriyorum hic karistirmadan kisik ateste 25 dakka pisiriyorum.bu sure bittikten sonra ilk kez karistirip servis yaparim.pilavimi herkes cok begenir hatta bugun yemege misafirlerim vardi bayildilar ilk biten yemegim pilavdi
yok bildigimiz kuru uzum canim fazla koymuyorum oyuzden tadi tatlimsi olmuyorTarifiniz çok değişik denemek istiyorum kuru üzüm dediğiniz kuş üzümümüdür?Birde plavın tadı tatlımsımı oluyor?
Allahım ya ne denediysem olmuyor olmuyor, yapamıyorum ben pilavı yaaaaa:çok üzgünüm: