- 27 Mayıs 2014
- 163
- 53
- Konu Sahibi justsmile123
Benim canımın içi askerde, 1 yıldır hayatımda ve 3 ay sonrada bitiyo askerliğimiz inşallah:) çok düzgün,efendi,saygılı bi insandır (bakımlıdır da) İlişkimizin henüz 1. ayındayken annemle tanıştırdım,onu kişilik olarak gerçekten çok düzgün bulsa da mesleğini sorun etti.. mesleği erkek berberi,ben ise okuyorum sağlık bölümü yüksekokulda. Annemin isteği okuyup esnaf değil de belirli maaş alabileceği bi yerde çalışması. Ben bunu ona söylediğimde hırs yapıp askerden sonra açık liseye yazılırım daha sonrada üniversite okurum sen üzülme ama ben mesleğimi çok seviyorum dükkan açmak istiyorum dedi. Annem bunuda sorun eder diye bence dükkan işine hiç girme yine mesleğini birinin yanında çalışarak yap ama okulunu ihmal etme dedim ve anlaştıkta. sonra ben askere uğurladım onu, gidişinin 3. ayındayken bana sürpriz yaptı ve liseye yazıldığını söyledi hatta kitaplarım gelicek burda ders çalışıcam dedi. Çalıştı ama çok anlamadığını söyledi,askerden sonra akşam lisesine gidicek. Okur mu bilmem,ne derece önemlidir onu da bilmem ama korkularım var aileye kabul ettirememek gibi. Ben onu seviyorum,o da beni. Okuyan insanlara gerçekten bin basar anlayış veya karakter bakımından. Demem o ki okusa bile mesleğinden vazgeçmiycek belli, bu sefer de yine aile sorunsalı. Napmam gerektiğini bilmiyorum mükemmel anlaşmamıza rağmen ben bu ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Anne babanın sözünü de çiğnemek istemiyorum.. Kafam çoook karışık (