Mükemmel sevgili fakat onu beğenmeyen sevgili annem :)

justsmile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
163
53
Benim canımın içi askerde, 1 yıldır hayatımda ve 3 ay sonrada bitiyo askerliğimiz inşallah:) çok düzgün,efendi,saygılı bi insandır (bakımlıdır da) :KK73: İlişkimizin henüz 1. ayındayken annemle tanıştırdım,onu kişilik olarak gerçekten çok düzgün bulsa da mesleğini sorun etti.. mesleği erkek berberi,ben ise okuyorum sağlık bölümü yüksekokulda. Annemin isteği okuyup esnaf değil de belirli maaş alabileceği bi yerde çalışması. Ben bunu ona söylediğimde hırs yapıp askerden sonra açık liseye yazılırım daha sonrada üniversite okurum sen üzülme ama ben mesleğimi çok seviyorum dükkan açmak istiyorum dedi. Annem bunuda sorun eder diye bence dükkan işine hiç girme yine mesleğini birinin yanında çalışarak yap ama okulunu ihmal etme dedim ve anlaştıkta. sonra ben askere uğurladım onu, gidişinin 3. ayındayken bana sürpriz yaptı ve liseye yazıldığını söyledi hatta kitaplarım gelicek burda ders çalışıcam dedi. Çalıştı ama çok anlamadığını söyledi,askerden sonra akşam lisesine gidicek. Okur mu bilmem,ne derece önemlidir onu da bilmem ama korkularım var aileye kabul ettirememek gibi. Ben onu seviyorum,o da beni. Okuyan insanlara gerçekten bin basar anlayış veya karakter bakımından. Demem o ki okusa bile mesleğinden vazgeçmiycek belli, bu sefer de yine aile sorunsalı. Napmam gerektiğini bilmiyorum mükemmel anlaşmamıza rağmen ben bu ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Anne babanın sözünü de çiğnemek istemiyorum.. Kafam çoook karışık :KK43:(

Birbirinize zaman tanıyın annenizin tavsiyelerini de yabana atmayın.

Anneler bir şey diyorsa vardır elbet bildikleri.. zaten anneniz yine sizi düşünerek böyle söylüyor maddi durum olarak sıkıntı yaşamayın diye bence orta yolu bulmaya çalışın siz gerçekten birbirinizi seviyorsanız ailenizi ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum

Anneler genelde hissediyor be canım ve çıkıyor dedikleri... Bilemedim yorum yapamıyorum bu konuda bir şey dersem yanlış anlaşılacak.

huyu suyu iyiyse bence annenin meslegini sorun etmesi gereksiz..belki dukkan acıcak işini buyutecek erkek kuaforu olucak cok guzel mekanlar var boyle sen soylediginde kestirip atmamıs banane dememiş liseye yazılmıs..

Anneler bir şey diyorsa vardır elbet bildikleri.. zaten anneniz yine sizi düşünerek böyle söylüyor maddi durum olarak sıkıntı yaşamayın diye bence orta yolu bulmaya çalışın siz gerçekten birbirinizi seviyorsanız ailenizi ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum

Ailesinin maddi durumu iyi çok şükür, evleri de var arabaları da. Askerden sonra çalışmaya başlayınca kendine ev alıcak öyle planları var, ama konu evlilik olunca düşünmüyo değil insan..

erkek berberliğinde ne varmış belki burada bişey değil ama yurt dışına çıksa paraya para demezdi gayet güzel meslek , annen başka şeylere sorun bulsun mesela karakterine saygısızlığına felan onlar yoksa tamamdır.

Benim canımın içi askerde, 1 yıldır hayatımda ve 3 ay sonrada bitiyo askerliğimiz inşallah:) çok düzgün,efendi,saygılı bi insandır (bakımlıdır da) :KK73: İlişkimizin henüz 1. ayındayken annemle tanıştırdım,onu kişilik olarak gerçekten çok düzgün bulsa da mesleğini sorun etti.. mesleği erkek berberi,ben ise okuyorum sağlık bölümü yüksekokulda. Annemin isteği okuyup esnaf değil de belirli maaş alabileceği bi yerde çalışması. Ben bunu ona söylediğimde hırs yapıp askerden sonra açık liseye yazılırım daha sonrada üniversite okurum sen üzülme ama ben mesleğimi çok seviyorum dükkan açmak istiyorum dedi. Annem bunuda sorun eder diye bence dükkan işine hiç girme yine mesleğini birinin yanında çalışarak yap ama okulunu ihmal etme dedim ve anlaştıkta. sonra ben askere uğurladım onu, gidişinin 3. ayındayken bana sürpriz yaptı ve liseye yazıldığını söyledi hatta kitaplarım gelicek burda ders çalışıcam dedi. Çalıştı ama çok anlamadığını söyledi,askerden sonra akşam lisesine gidicek. Okur mu bilmem,ne derece önemlidir onu da bilmem ama korkularım var aileye kabul ettirememek gibi. Ben onu seviyorum,o da beni. Okuyan insanlara gerçekten bin basar anlayış veya karakter bakımından. Demem o ki okusa bile mesleğinden vazgeçmiycek belli, bu sefer de yine aile sorunsalı. Napmam gerektiğini bilmiyorum mükemmel anlaşmamıza rağmen ben bu ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Anne babanın sözünü de çiğnemek istemiyorum.. Kafam çoook karışık :KK43:(
İnsanların karakterinin okumayla alakası yok.Okuyanın da okumayanla kıyaslanmasına kızıyorum.İnsanlar okumalı.Ne olursa olsun.Zaman onu gerektiriyor.Bu kadar acele etme hayatınla ilgili karar vermek için.Herşey toz pembe şu an.Annenin sözlerini de göz ardı etme.

Onu taniyan sensin.
biz ne okumuslar gördük adam olamayan
oo neler var
bence seviyosan sirf bu nedenle birakirsan pisman olursun ilerde..

Bana göre öyledir,sizin veya herhangi birinin bakış açısıyla yazmadım zaten.. Bana göre benim sevgilim mükemmel :)
Balik bastan kokar...
sadece bazı kadinlar cok sevdikleri icin sevgiliyken bile gormezler gercekleri gormezden gelirler.sonradan degisilcegine inanmam ben.bastada vardir biseyler muhakkak...

meslek değil, insanlıktır karakterdir önemli olan. ama annen paraya önem veriyo belli ona zengin bi damat bul

Erkek berberi senin sevgilinin girecegi herhangi bir isten daha cok kazandirir. Eger iyi bir yerde acarsa dukkanini. Anneye saygilar :KK66:

meslegi ne olursa olsun sevgilin kendini gelistirmeye acik mi bu onemli. Senden uc yil eksik okur ama o kadar modern gorusludur o kadar heveslidir ki birseyler ogrenmeye sana hic senden az okudugunu belli etmez.

Her insan okicak okumak zorunda diye bir kaide yok ki... belki imkansizliklardan belki hatadan okuyamamis olabilir... onemli olan simdi anlayip bunun icin cabalamasi. Demek ki sana deger veriyor ki kaybetmemek icin cabaliyor birseyler ogreniyor.

Annene gelince her anne evladinin zengin yakskli okumus kulturlu sadik yardimsever ve comett bir erkekle birlikte olmasini hatta evlenmesini ister. Boyle bir erkegin yasayip yasamadigiysa merak konusu...

Bence sevgilin kendini gelistirsin ve birdaha cikart onu annenin karsisina. Eger dedigin kadar hevesli biriyse zaten annenin fikrini de degistirecektir...

Mukemmel sevgili yoktur lafina bende katiliyorum. Ama karşılıklı sevgi ve sayginizi cok taktir ettim..
Annenizde biraz anlayışlı olmali. Bu adamin hayali. Kimin nerden ekmek kazanacagi belli olmaz....
Allah insana rizki nasip ettiyse hangi is olacağı mühim degil....

Keske bugunku aklim olsaydi...annem eski sevgilimi sirf dogulu diye istemedi, Ben de anneler birsey bilir mantigiyla , baskasiyla evlendim. Hayatimin yanlisiydi. Anneler kendi egosunu tatmin etmek icin kizlarini kariyerli biriyle evlendiriyor, kizlarinin gonlunu umursamiyor, sevgisinden taviz veren Benim gibi aptallar da boyle pisman oluyor.

İnsanların karakterinin okumayla alakası yok.Okuyanın da okumayanla kıyaslanmasına kızıyorum.İnsanlar okumalı.Ne olursa olsun.Zaman onu gerektiriyor.Bu kadar acele etme hayatınla ilgili karar vermek için.Herşey toz pembe şu an.Annenin sözlerini de göz ardı etme.

Aceleci davranmıyorumki evlilik düşünüyoruz tabiki ama 4-5 yıl sonra.. Ben üzülüyorum aslında hayatını değiştirmeye çalıştığım için

X