Mükemmeliyetci (zeki) kocam :(((

Sizde başka yerde yakalayın onu. Aynısını ona uygulayın.

Neden seninle zeka yaristirma derdinde ki bu adam?

Yerinde olsam "madem oyle git kendi zeka seviyende birini bul evlen beni de boşa, neden benimle rekabet etmeye, bilgi yarıştırmaya çalışıyorsun? Ben senin rakibin değilim eşinim, sözde o kadar zekisin ama bunun ayrimina bile varamiyorsun daha" derdim.

Boşanabilirsiniz
Kızınız büyüyünce yakıştıramadığı hareketler için de anasına çekmiş diye hor görecek.
Kızım için adını almışsınız ama ya kızınızın hayatını da mahvederse
Çocukların annelerinin sürekli aşağılandığı bir yuvada sağlıklı olabileceklerini düşünmüyorum.
Evet ben salağım bi salakla evlendiğin için sende de var bir salaklık deyin.
Yahut iyi sözlerle bitirip ben sana layık değilim evet birbirimize denk değiliz deyin.

Kizlar o kadar sinirliyim ki nasil baslayim nasil anlatiyim bilmiyorum
Onceki konularimda esimle iletisim kuramadigimizi falan anlatmistim
Once esimi anlatiyim,esim odtu mezunu odtuyede turkiye derecesi ile girmisti.
cok zeki hersey hakkinda bilgi sahibi ama hicte sosyal olmayan
herseyi cok ince ayrintisiyla dusunen,
dolayisiylada karsisindakindenden mukemmel olmasini bekleyen bir insan
Bende siradan bi universiteyi zar zor bitirip ogretmen oldum
Bu aksamki tartismamizda ;
Senin hafizanin o kadar iyi oldugunu dusunmuyorum,
Ben oyle ima etmis olsam bile senin bunu anlayabilecegini sanmiyorum dedi :KK43:(
Biseyide senden ögreniyim ,hafiza problemin oldugunu dusunuyorum dedi

Kabul ediyorum bazi seyleri unutabiliyorum cunku aklimda ondan cok sey var
Ama hazmademiyorum onun dedigi kadar bos bi insan degilim :KK43:(
NE YAPABİLİRİM !KENDİMİ VE HAFİZAMİ NASİL GELİSTİREBİLİRİM
Onun karsisinda ezik durumda olmaktan ,surekli mukemmel olmaya calismaktan YORULDUM :KK43:(
PAYLASMAK İSTEDİM
Pes yani eşiniz sizinle egosunu tatmin etmek icin evlenmis
Benim de eşim türkiyede ilk 100deymis universiteyi kazandiginda
Bana bu konuda imada dahi bulunsa kirilacagimi bilir
Esinizin bu dunyada tek ustun zeka olmadigini birinin ona hatirlatmasi gerek bu egoyla basini cok sert carpacak yoksa

Ben eşinin gerçekten de zeki olduğunu düşünmüyorum. Zeki insan huzurunun bozulacağını bile bile böyle bir yanlışa düşmez.

Ayrıca ona mükemmel görünmek zorunda değilsin kendini bu kadar paralama. En başından flört döneminiz olmadımı hiç çözemedinmi bu adamı??

Ona göre diyelimki seviyen düşük baştan bunu göremedinizmi?? Birbirinizle olmasaydınız o halde.

Ben olsam şimdiden sonrada o kadar büyük bir çaba sarf etmezdim. Yapacaksan kendin için yap bazı şeyleri, bir başkası istediği için değil.

Ama bişey dicem.
Ayni sizin gibi biriyim. Eşiniz gibi birine tahammül edemezdim sanırım.
Tezcanliyim. Pratik zekaliyim. Bu kibirse kibir.

Kapasitesi benden daha düşük biriyle deliririm sanırım. O yüzden aynı meslekten sevgilimle çok rahatım.
ben de o bahsettiğiniz tarzda bir beyefendi ile yapamazdim zira yetiskin insanlar nerede ne yapmasi gerektiğini bilmeli devamli ona ne yapacagini soylemek sacma olur, cocuga anlatir gibi
Ama ben de tez canli insanlarla anlasamiyorum sebebi ise, istedikleri aninda ve kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar en azindan boyle kisilere denk geldim
Ben mesela yemeği yavaş yerim ama tez canli olan anneannem gore yarim saat icinde yemek hazırlanır, yenir ve bulasiklar yikayip kaldirilir halbuki o yarim.saati ben sadece yemege ayırırım

Bu arada konuyu ilk sayfalardan okurken farkettim ki bu 2013te açılmış bir konu artık kim hortlatti bilmiyorum ama guzel fikir alışverişleri olmuş

ben de o bahsettiğiniz tarzda bir beyefendi ile yapamazdim zira yetiskin insanlar nerede ne yapmasi gerektiğini bilmeli devamli ona ne yapacagini soylemek sacma olur, cocuga anlatir gibi
Ama ben de tez canli insanlarla anlasamiyorum sebebi ise, istedikleri aninda ve kendi istedikleri gibi olsun istiyorlar en azindan boyle kisilere denk geldim
Ben mesela yemeği yavaş yerim ama tez canli olan anneannem gore yarim saat icinde yemek hazırlanır, yenir ve bulasiklar yikayip kaldirilir halbuki o yarim.saati ben sadece yemege ayırırım
Ben tam da anneannen gibiyim.
Dünya bana çok yavaş geliyor.
Ben de insanlara zor geliyorum.
Resmen enerji içimden taşıyor.

Bi nasıl bir konu yahu!Evliliginin iyi gitmesi için zeka mi gelistirecen? Hasbunallah. Daha neler duyacaz. Az yesin de çok zekalı kadın bulsun : p
Kocaniza mütevazı olma çalışmaları tavsiye edin kendini bu konuda gelistirsin.

Sinir bir konu olduğu yetmezmiş gibi, konu üstüne aynı konu. Hayır yani çok mu zor yeni konu açmak??? Bir de bu var...

Ben tam da anneannen gibiyim.
Dünya bana çok yavaş geliyor.
Ben de insanlara zor geliyorum.
Resmen enerji içimden taşıyor.
Ama anneannem boyle yapınca da mutlu olmuyor ki
Yani benim hayata bakisim mutlu olmaktir, herseyi alelacele yapınca ve bunu oyle olmasi gerektigine inanarak yapinca ne kazanıyor ki? Ben baskasini da mutlu edince mutlu olurum anneannemin tum gunu boş bes dk gec yapsa hayattan bir sey kacirmayacak bizi de uzmeyecek
Sahsen ben yavaş da olsa hayatın tadını çıkarmak gerektiğine inanirim, bu şekilde mutlu oluyorum tez canli da o haliyle mutluysa ne ala ama hem kendisi mutsuz hem baskasini mutsuz ediyorsa ne gereği var diye düşünüyorum

Ayyyyyyy g.....tumm diyemedin miii .... sende eziksin yani zekayla alakali yada mukemmeliyetcilikle alakali deil .... ezikligini kullanio egosunu hosnut edio....

Dolu basagin basi yerde okurmu bos basak havada olurmus.
Esiniz kibirli biri.benim bir tanidikta iki lafin biri ben haccetepe mezunuyumdu.bir gun cakostigi hastahane den parasini alamadi yanimd ahastahanenin sahibini arayip koskoca haccetepe mezunu peisnizde koaturuyorsunuz gibi talihsiz bir cumle kurdu.
Hastahane sahibi haccetepe mezunu olmussun ama hesabini kontrol etmeyi ogrenememisn ben bir parmak hareketimle senin gibileri ise alir bir parmak hareketimle isten cikartirim sizle calismak istemiyorun dedi.(adam lise mezunu) ark. Bi bozuldu kaldi.
Herkes cekmez kibirini toplum kendine getirir boylelerini.
Hafizaniz konusunda bu zeka gostergesimidir bilemiyorum sizi burdan vurmasi cok yanlis.sizde onu elestirin o duyguyu tadsin.

Niye hafizani geliştirecekmissin? Esinde asagilik kopmleksi var senden cikariyor hirsini.Benm esiminde guzel bir kariyeri var unlu bir uniden mezun bnde ogretmenim oleyim mi bende ?seni asagiliyorsa sende onu asagila .Firsat verme kendini alta verme giyin suslen gez bosver...

Back
X