- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Lonelypoet
Burç başak mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başaklık ömür törpüsü ya![]()
Heh ordan biraz kurtarıyorsunYükselenim koç ama beaa ordan da mı olmuyo
Erkenden çökersin valla moruklayıverirsin bir anda. Bunları düşün bence. Hayatı çok ciddiye alma boşverBıktım artık herşeyi kontrol etmeye çalışmaktan, en iyisini yapmaya çalışmaktan, nasıl kurtulurum nasıl???
Heh ordan biraz kurtarıyorsunkoçlar dobra olur ordan geliyor senin dobralığın
![]()
Ben de yükselen yengeçli bir yengeçim ahahaMükemmeliyetçi bir dobra forumda sevilmiyor
Esimde yengeç nasıl ama, yükseleni bile yengeç
Koşun aok evliliğiyle ilgili detay veriyor![]()
Ben de yükselen yengeçli bir yengeçim ahaha![]()
Bende başak , eşim yengeç.Mükemmeliyetçi bir dobra forumda sevilmiyor
Esimde yengeç nasıl ama, yükseleni bile yengeç
Koşun aok evliliğiyle ilgili detay veriyor![]()
Evet seviyorum tabiiO yüzden seviyorsundur sen beni :)
Şaka bi yana teşekkür ederim anlıyorsun sanırım bu işlerden
Bak ya benim eskisi de başaktı biz olduramadık başak erkeği ömür törpüsü hiç de sakin değildi ilişkimiz de....Bende başak , eşim yengeç.
Sizinde evliliğiniz sakin ve dinlendirici mi
Bende başak , eşim yengeç.
Sizinde evliliğiniz sakin ve dinlendirici mi
+1 bende aslan ve nükemmeliyetçiyim karşı tarafa kendim için ne istersem aynısını yaparım ama millet er konuda rahat olunca bana garip geliyor nasıl kurtulcam bilmiyorum yorucu bir durummHayır ben aslanım.
Bende mukemmelliyetciyim ve bu huyumdan nefret ediyorumartik biktim yoruldum herseyi en ince detayina kadar incelemekten, ailemde herkesin hayatina gelecegine bile kafa yormaktan surekli dusunmekten biktim yoruldum.
Caresini bulursan banada soyle
Basak burcuyum bu arada.![]()
benim yükselenim başak.
ben de sen gibiydim.
sal gitsin diyenleri dinleme.
ben an geldi saldım gitti, her konuda çok özenliydim tüm aile arkadaş sevgili ilişkilerim saçım başım kaşım kilom dersim çalışmam vs.
bir saldım her şey oluruna gitsin diye, şu an hepsi tepetaklak ve umursamaz bir halde olmama rağmen bunların hepsi an geliyor beni çok mutsuz ediyor.
o kontrolü elinde tutmaya çalışırken yorulmandan daha çok üzüyor o ipleri elinden salıvermiş halin.
kontrolü bırakma, yapın böyleyse kontrolü bırakınca mutsuz olursun.
ha ne yap? stresini boşaltacak aktiviteler bul, ben salsada çok eğleniyordum, badminton çok eğlenceli, arkadaş gruplarında grup oyunları, avmlerdeki çocukların basket araba yarışı oyunları vs gibi stresini atabileceğin şeyler, ayrıca yoga ve meditasyon senin o kontrollü kafanın kısa süreler olsun boşalmasına ve bir şey düşünmeden rahatlamasına yarar.
bu da sana yeter.
sözümü dinle. ben sendim, benim gibi olma, şu an mutsuz olduğunu sanıyorsun ama inan tünelin ucu kötü bir yere çıkıyor :)))