• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mükemmeliyetçilik :(

Kendine gerçekçi hedefler koyarak. Hedeflerine ulaşmada daha çok kendine güvenirsin o zaman kaygında olmaz. Birde değiştirebilir miyim, değiştiremez miyim bu durumu diye sor kendine. Eğer senin elinde değilse amaan salla de geç. Pek başaramıyorum ama şu sıralar geleceği düşünmeyerek rahatladım biraz. Anı yaşamak lazım

Bende mukemmelliyetciyim ve bu huyumdan nefret ediyorum :işsiz: artik biktim yoruldum herseyi en ince detayina kadar incelemekten, ailemde herkesin hayatina gelecegine bile kafa yormaktan surekli dusunmekten biktim yoruldum.

Caresini bulursan banada soyle :KK14:
Basak burcuyum bu arada.:kızgın:

kişiliğinizi nasıl doğduğunuz aya getirebiliyorsunuz
burçlarmış vay canına

bir mükemmelliyetçiyle iş arkadaşıyım. hergün mesai saatleri boyunca onunla ortak bir iş yapmak zorundayım. ve hayatımda bu kadar sıkıcı bir hayat görmedim. sadece düzenlemek kontrol etmek plana uymak vs ile hayat geçiyor. ben buna zaman harcamak derim yaşamak değil. içtiğin çayın tadına varmak, birkaç saniye gözünü kapatıp ayaklarını uzatmak bir telaşın ortasında sakince plan yapmaya çalışmak bir yere yetişmektense yoldaki yaprakları izleyerek yürümek.. bilemiyorum hayat koşturmak denetlemek düzenlemek ve yürütmekten ibaret olmamalı, böyle devam etmemeli. o zaman dans, renk :KK50:

Bende mukemmelliyetciyim ve bu huyumdan nefret ediyorum :işsiz: artik biktim yoruldum herseyi en ince detayina kadar incelemekten, ailemde herkesin hayatina gelecegine bile kafa yormaktan surekli dusunmekten biktim yoruldum.

Caresini bulursan banada soyle :KK14:
Basak burcuyum bu arada.:kızgın:

+1

benim yükselenim başak.

ben de sen gibiydim.

sal gitsin diyenleri dinleme.

ben an geldi saldım gitti, her konuda çok özenliydim tüm aile arkadaş sevgili ilişkilerim saçım başım kaşım kilom dersim çalışmam vs.

bir saldım her şey oluruna gitsin diye, şu an hepsi tepetaklak ve umursamaz bir halde olmama rağmen bunların hepsi an geliyor beni çok mutsuz ediyor.

o kontrolü elinde tutmaya çalışırken yorulmandan daha çok üzüyor o ipleri elinden salıvermiş halin.

kontrolü bırakma, yapın böyleyse kontrolü bırakınca mutsuz olursun.

ha ne yap? stresini boşaltacak aktiviteler bul, ben salsada çok eğleniyordum, badminton çok eğlenceli, arkadaş gruplarında grup oyunları, avmlerdeki çocukların basket araba yarışı oyunları vs gibi stresini atabileceğin şeyler, ayrıca yoga ve meditasyon senin o kontrollü kafanın kısa süreler olsun boşalmasına ve bir şey düşünmeden rahatlamasına yarar.

bu da sana yeter.

sözümü dinle. ben sendim, benim gibi olma, şu an mutsuz olduğunu sanıyorsun ama inan tünelin ucu kötü bir yere çıkıyor :)))

+10000000

Back
X