- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
-
Merhaba herkese! Ben de muğlalıyım ve muğlada oturuyorum.....
Merhaba herkese! Ben de muğlalıyım ve muğlada oturuyorum.....
allah bağışlasın kızını evet çocukla zor olur boyaların kokusuda zarar ona..ahşap boyama çok zevkli ama fethiye gibi bir yerdede çook pahalı bir uğraş
merhaba arkadaşlar.nasılsınız?bugün hava düne göre güzel.havalar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun.öpüyorum hepinizi.
biraz geç oldu ama kolay gelsin derinciğim.umarım bitirmişsindir işleri.
bugün bende bütün hırsımı çamaşırlardan aldımkaydirigubbakcemile3 makina yıkamaktan yorlmadı ben asmaktan yoruldum.Bide şimdi onların ütü faslı başlıycak....off yaa
merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz.ben pazara gittim çok yoruldum.
ben yine gece kuşu muhabbeti sonundan yakalıyorum yaaaaaa:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 öfff kızlar dün çamaşırla uğraştım evi olduğu gibi bugün bırakıp gözümüzü açtığımız gibi dışarı attık kendimizi felaket yoruldum koltuk takımlarımı yenilemem lazım dolaş dolaş perişan olduk. Olay budur yaaa harika kesinlikle bu olmalı diyebileceğim bir takım bulamayışımda cabası:çok üzgünüm: sinir oldum. Siz yine yarın sabahtan günlük konuşmayı yapacaksınız ben yine gece sonuna kapanış yapıcam dimiiiiiii hayırrrrrrrrrr sırnaşık şey konuyu başlatıyorum işte erkenden :sm_cool::teytey:bugün camları sileyim diyordum ama yarın yani perşembe yine yağmur yağacakmış onu ve perdeyi bırakıp mutfak dolapları ve ütüyle uğraşmayı planlıyorum sizleri öpüyorum hadi bana kolay gelsinnnn
merhaba arkadaşlar..tuba gece üçte ne işin var nette.ayy ben oniki olmadan uyuklamaya başlıyorum.ama sabah erken kalkıyorum tabii.mobilya almak zor iş kolay gelsin canım umarım gönlüne göre bulursun.derincim evet hava harika.bizde çıkıcaz dışarı.bir haftadır kayınvalidem ve onun kayınvalidesi varkaydirigubbakcemile3.iki kayınna birden.ama çok iyiler hiç bişeye karışmazlar.yemekleri bile kayınvalidem yapıyo.rahatım kızlar.onunla çıkarız bizde kızımı parka götürürüz.öpüyorum sizi.görüşmek üzere
benim kızda aynı hiç uykuyu sevmiyor.gece o bizi uyutuyo.yeni nesil böyle galiba.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız..birkaç gündür yazamıyordum girip bakayım dedim...herkez temizliğe girişmiş bakıyorumda hepinize kolay gelsin...bizdede var o dert ama
selammmmmm şekerlerrrr bugün erken geldim:))))) sırayla başlıyım durun:) derincim mobilyayı mecburen buraya bıraktım çünki ben ankaradan tayin olmadım şarktan döndüm buraya eşyalar 1600km yol geldi ve hepsi mahvolmuş sigortalı olmasına rağmen sigortadanda bişey alamadıkneyse o ayrı bi konuda dediğim gibi şarkdan döndüm onun için burdan almak zorunda kaldım ama erteliycem heralde biraz içime sinen bişey bulamadım.bu arada isabet olmuş eğer bugün gelseydin senin geldiğinden benim şu saat itibariyle haberim olcaktı üzülürdüm.
Okyanuscum; saat 3 de bişeymi sabahlamadan uyuyamıyorum bi türlü dengem bozuldu ama saat 11 de kalkıyorumeşinin sülalede benimkinin sülalesi gibi çok yaşıyor anlaşılan kaç kuşak saydın bacımkaydirigubbakcemile3 neyseki iyilermiş maşallah.
Zehracım sağol ben daha pek girişmedim sayılır yalandan yapıyorum diye kendimi kandırıyorum yağmurlardan çok bunaldım hayırlısıyla bi kesilse o zaman başlıycak bende ana temizlik-tatlicadiarzu- sen başlamışsın heralde sana kolay gelsin darısı bana olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?