Mula///48

günaydınnnnn.tuba eşimin babannesi 87 yaşında.maşallahı var.yalnız yaşıyo her işini kendi yapıyo.bugün yolcu edicem onları gidiyolar.burda iki gündür hava çok güzel.evi hergün temizlesen iş bitmez arkadaşlar.fazla yormayın kendinizi.hepinizi çok öpüyorum.kolay gelsin size.

haklısın okyanuscum valla bitmiyor terminatör gibidelikafadulden dönüp duruyorum evde eşim artık bana ninja terminatör filan diyo:roflol:ama maalesef yinede bitmiyo.Maşallah babaneye Allah hepimize sağlıklı uzun ömür versin elden ayaktan düşürmesin. sanada Allah kavuştursun diyim. Bugün hava kapalı ve soğuk burdasenağlama canım bende öptüm.
Maalesef derin haklısınnn

iyi akşamlar kızlar!a.s.okyanuscuğum Allah kavuştursun!maşallahları var gerçekten Allah hepimize böyle sağlıklı uzun ömürler nasip etsin!tubacığım bende sürekli dönüp duruyorumhihoyyyt iş hiç bitmiyor beynimde döndü bu arada!arada çok geriliyorum zor vallahi!...:1shok:

günaydın kızlara.s.!okyanuscuğum nasıl olalım:sm_confused: bugün bende dışarı çıkmayı düşünüyordum ama hava kötü:1no2: burda yağıyor! ortacaya gidecektik arkadaşla ama çocuklarla olmaz! benimki üşütmüş yine burnu akıyor ve öksürüyor!:a015:

günaydın arkadaşlar nasılsınız.......yağmurlu ve kasvetli bir hava yine ben kursada gidemedim bugün sıkıntıdan patlıyorum ...antalyadan misafirimiz gelecek...onlar gelmeyecek olsaydı ben yağmura bakmam giderdim

geçmiş olsun derincim.çocuklar olunca evden çıkmakta zor oluyo.herşeyi düşünmek gerekiyor.zehra iyiyiz sen nasılsın?sen fethiyenin neresinde oturuyosun?

geçmiş olsun derincim.çocuklar olunca evden çıkmakta zor oluyo.herşeyi düşünmek gerekiyor.zehra iyiyiz sen nasılsın?sen fethiyenin neresinde oturuyosun?

teşekür ederim iyiyim bende ben calıca da oturuyorum...sen nerde oturuyorsun...tam takip edemediğim için kimin nerde oturduğunu tam bilmiyorum

teşekkür ederim arkadaşıma.s. evet çocuk olmasa çıkardım!zehracığım misafirlerin gelecekmiş boşver otur bugündea.s!bende dalamandayım bu arada!...

burcuözge daha öncede uğramıştın sanırım a.smarmaristen olan arkadaşlar var! yalnız kalmazsın inşallah!...

evet canım arada bir uğruyorum acaba marmaristen kimse varmıdır diye ama hiç denk gelemiyorum...
gitmeme çok az kaldı orda yalnız kalmaktan korkuyorum....:çok üzgünüm:
marmariste oturan hanımlar hatunlarr sizde yazın bakimm hııı klava:

selam kızlar derincim geçmiş olsun canım mühim bişey değildir inşallah:teselli:. zehra okyanus sizlerde iyisiniz yaramazlık yok inşallah. Bugün burasıda yağmurluydu ve ben sonunda kafayı yedim yağmur altında millet romantizm yapar ben cam sildim:roflol::roflol: Hayal gücü sınır tanımazmış ama dimi:roflol: Ayyy hakaten yedim kafayı neyse ben bugün valla yağmur filan dinlemedim mutfak penlerini cifleyip camlarını sildim dolaplarıyla filan uğraşıp mutfağı kakılmışdır benim adımmmm her yeri siler parlatırım edasıyla halletmiş bulunuyorum:teytey: Darısı diğer taraflara oğluş bekliyo sabırsızlıkla şimdi gidip onla birlikte pasta yapcaz bekleriz kızlarrrr öptüm hepinizi

Merhaba, burası çok güzel canlandı, normalde uğrayan kimse tekrar gelmezdi. Ben de Fethiye'deyim.. Şanslıyım ve yaz geldi bile diyebilirim artık :teytey:

günaydın kızlar.akasya merhaba hoş geldin sende.tuba derin ve benim sayemde canlandırdık burayı.hihoyyyt.tuba sağol iyiyiz canım.kolay gelsin.işlerin çabuk biter inşallah.burcuözge marmaristen yazan vardı ama sen gibi nadir giriyolar galiba.sitres yapma bence umarım yalnız kalmazsın.

Merhaba, burası çok güzel canlandı, normalde uğrayan kimse tekrar gelmezdi. Ben de Fethiye'deyim.. Şanslıyım ve yaz geldi bile diyebilirim artık :teytey:

iyi hafta sonları kızlar!a.s.akasya hoşgeldin a.s.işte birkaç kişi idare ediyoruz!a.sokyanus fethiyeden çok oldu bak bir ara buluşma yapın bende uğrayayım:lepi:!tubacığım sende benim gibi hiç duramıyosun galibahihoyyyt yağmur çamur dinlemeden aklına geleni yapıyosun!bende aklıma takılıp yapamazsam hasta olurum valla!:bbo:neyse bugün marmarise gidiyorum az sonra çıkarız hadi öptüm hepinizi!....Şeniz

tamam derincim buluşalım.iyi gezmeler.bizde akşama izmire gidiyoruz.:teytey:.pazartesi dönücez.bende hepinizi öpüyorum.

tamam derincim buluşalım.iyi gezmeler.bizde akşama izmire gidiyoruz.:teytey:.pazartesi dönücez.bende hepinizi öpüyorum.

ohh oh iyi gezmeler size dea.s!izmire benden selamlara.s. orayı da severim güzel şehir valla!bizde gezdik ama tam anlamıyla gezemedik:1no2: marmarisi çok severim ben!haftaya da gitmeyi düşünüyoruz inşallah!...

günaydın arkadaşlar nasılsınız...dünden bu yana kimseler uğramamış buraya herkez hafta sonunun tadını çıkardı herhalde...bizim ev misafir dolu ondan pek oturamıyorum buraya......onlar gidince görüşürüz

günaydın kızzlarrra.s.!zehra'cığım kolay gelsin!evet hafta sonu herkes kaçtı biryerlere a.siyi oluyor canım stres atıyor insan!okyanus dönmedin mi hala izmirden?:sm_confused:tubacığım sen nerelerdesin sesin çıkmıyo?!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…