- 6 Şubat 2009
- 660
- 0
- 96
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
-
- #1.041
bu arada arkadaşlar mr sonuçlarım geldi sizinle paylaşmak istedim...menüsküs yırtığı....ön çapraz bağda yırtık ve su fazlalaşması varmış....yani ben burda 6 aydır kıkırdak aşınmış diye oyalandım...boşuna ilaç kullandım..bugün veya yarın sevk işlemlerini halledip izmire gitcem ve korkarım ama ameliyat olcam..çok korkuyorum birde başka memlekette annemlerin gelme durumuda yok işi bırakıp tek ablam gelcek ve orda amcamlar var yardım ederlerse onlar olcak....bana dua edin...belki tekrar giremem buraya işlerim yoğun olursa kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum
merhaba kızlarrrr!!opuyorumnanaktangünaydın kızlar.zehracım ameliyat tabii insanın gözü korkuyor ama teşhis konulmasıda çok önemli daha ciddi sorunlar oluşmadan kurtulacaksın inşallah.çok geçmiş olsun canım.
merhaba arkadaşlar iyi haftalar hepinize
tubacım hoşgeldin uzun zamandır görmüyordum buralarda seni merak etmiştim acaba adımı değişti diye...fethiyeye gelmenede sevindim...inşlh tanışırız birgün
arkadaşlar merhaba ben bugün gece gidiyorum sevk yaptırdım..ameliyat işi belli olmazmış bir at sonraya gün verilebilinirmiş......kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi..
iyiyiz canım sen nasılsın??opuyorumnanaktanselam arkadaşlar her zaman giremiyorum..nasılsınız, bende işteyim ve çokkkk sıcakkk
iyiyiz canım sen nasılsın??opuyorumnanaktan
ev de yanıyooo!!
klima yok mu iş yerinde??
sen nerde çalışıyodunn gülizz mahsuru yoksa??:sm_confused:
slm arkadaşlar kısmende olsa gönlüme göre bi ev buldum diyebilirim kaydirigubbakcemile2 ALLAH izin verirse p.tesi taşınıyorum bu ara giremiyebilirim son sürat toparlanma devam ediyor. Okyanus, derin yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar zehra sanada acil şifalar diliyorum görüşmek üzere k.i.bŞeniz
günaydın kızlar.sevindim tubacım hayırlı olsun.nerden tuttunuz evi?canım benim yaptığıma yardım denmez.elimden keşke daha fazlası gelse.öpüyorum hepinizi.
teşekkürler canım bende iyiym iş ev kızım uğraşıp duruz işte. :) ben okulda memurum canım merkezde..malesef klimamız yok canımmm
selam kızlar.hayırlı cumalar.nasıl herkes?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?