Mula///48

bu arada arkadaşlar mr sonuçlarım geldi sizinle paylaşmak istedim...menüsküs yırtığı....ön çapraz bağda yırtık ve su fazlalaşması varmış....yani ben burda 6 aydır kıkırdak aşınmış diye oyalandım...boşuna ilaç kullandım..bugün veya yarın sevk işlemlerini halledip izmire gitcem ve korkarım ama ameliyat olcam..çok korkuyorum birde başka memlekette annemlerin gelme durumuda yok işi bırakıp tek ablam gelcek ve orda amcamlar var yardım ederlerse onlar olcak....bana dua edin...belki tekrar giremem buraya işlerim yoğun olursa kendinize çok iyi bakın hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar.zehracım ameliyat tabii insanın gözü korkuyor ama teşhis konulmasıda çok önemli daha ciddi sorunlar oluşmadan kurtulacaksın inşallah.çok geçmiş olsun canım.

:1hug:
günaydın kızlar.zehracım ameliyat tabii insanın gözü korkuyor ama teşhis konulmasıda çok önemli daha ciddi sorunlar oluşmadan kurtulacaksın inşallah.çok geçmiş olsun canım.
merhaba kızlarrrr!!opuyorumnanaktan
zehracığımm çokkk geçmiş olsun canım!:1hug:
ablanın yanında olması çok iyi!
korkma canımm eminim iyi geçer ameliyat!
bak biz hep ayrıyızz yakınlarımızdan senelerdir kendi başımıza hallediyoruz herşeyi!:teselli:

merhaba arkadaşlar iyi haftalar hepinize
tubacım hoşgeldin uzun zamandır görmüyordum buralarda seni merak etmiştim acaba adımı değişti diye...fethiyeye gelmenede sevindim...inşlh tanışırız birgün

hoşbulduk sanada çok geçmiş olsun ama endişe edilecek bi ameliyat değil korkma aynı gün olmasa bile ertesi gün taburcu ediyorlar
okyanus derin sizler nasılsınız bakalım ben yarın fethiyeye gidiyorum ev arıycam:roflol::roflol::roflol: dua edin gönlüme göre bi yer bulupda döneyim:Saruboceq: öpüyorum sizi k.i.b:1hug:

slm kızlar.iyiyim ben tubacım.Allah kolaylık versin inşallah bulursun istediğin gibi bir ev.ben dün görürsem kiralık ev bildiririm demiştim ama şehir içinde dolaşmadık canım.usura bakma.yardımcı olamadım pek.

selam kızlarrr!opuyorumnanaktan
tubacığımm umarımm gönlüne göre bulursun canımmm!:1hug:
bende iyiyim geçinip gidiyozzz işteee!!!kaydirigubbakcemile

arkadaşlar merhaba ben bugün gece gidiyorum sevk yaptırdım..ameliyat işi belli olmazmış bir at sonraya gün verilebilinirmiş......kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi..

slm arkadaşlar kısmende olsa gönlüme göre bi ev buldum diyebilirim kaydirigubbakcemile2 ALLAH izin verirse p.tesi taşınıyorum bu ara giremiyebilirim son sürat toparlanma devam ediyor. Okyanus, derin yardımlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum arkadaşlar zehra sanada acil şifalar diliyorum görüşmek üzere k.i.bŞeniz

günaydın kızlar.sevindim tubacım hayırlı olsun.nerden tuttunuz evi?canım benim yaptığıma yardım denmez.elimden keşke daha fazlası gelse.öpüyorum hepinizi.

iyiyiz canım sen nasılsın??opuyorumnanaktan
ev de yanıyooo!!
klima yok mu iş yerinde??
sen nerde çalışıyodunn gülizz mahsuru yoksa??:sm_confused:

teşekkürler canım bende iyiym iş ev kızım uğraşıp duruz işte. :) ben okulda memurum canım merkezde..malesef klimamız yok canımmm

günaydın kızlar.sevindim tubacım hayırlı olsun.nerden tuttunuz evi?canım benim yaptığıma yardım denmez.elimden keşke daha fazlası gelse.öpüyorum hepinizi.

teşekkürler canım bende iyiym iş ev kızım uğraşıp duruz işte. :) ben okulda memurum canım merkezde..malesef klimamız yok canımmm

merhaba kızlaarrr!!opuyorumnanaktan
tubacığımm çok sevindimm:1hug: valla keşke daha çok yardım edebilseydim!!
gülizz memurluk okuldaki en kebap işlerdenn:lepi: bizim kampüste memurların kliması var hocaların yok vallaahii!!!CADIARZU

merhaba arkadaşlar ben gedimmmm....çok mutluyum şuan için ameliyat olmama gerek yokmuş...bütün tedavilerim yanlışmış....mr tanılarım bile tam doğru değilmiş..dizimin önünde küçük bir kitle varmış birde arkada ufak bir yırtık..oda yana yırtık olduğu için zararı yokmuş çok fazla..ilaç tedavisi yapcaz... dizlik kulancam 15 gün merdiven inip çıkmıyacam mecbur kalmadıkça çok hareket emiyecem...ayağımda da vardı ağrı burdakiler dizin etkisi demişti...dizden değilmiş...15 gün ilaç kullancam geçmesse film çektirip doktora yollayacam...çok rahatladım....sizler ne yaptınız......daha akşam üstü geldim şimdide köye gidiyorum pazartesi görüşürüz..iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…