Mula///48

hoşgeldin derinnn.tuba75 in tayinleri çıkmış buraya haberin varmı?harıl harıl ev arıyo şimdi.bugün haber alamadım ama naptılar bilmiyorum.

hoşgeldin derinnn.tuba75 in tayinleri çıkmış buraya haberin varmı?harıl harıl ev arıyo şimdi.bugün haber alamadım ama naptılar bilmiyorum.
evet biliyorum gelsinn hoşgeldine uğrayacamm oraya!kaydirigubbakcemile5
fethiyeyi istiyordu zaten iyi oldu!
bende yazacaktım ona ne yaptı acaba merak ettim!
sen nasılsın?:sm_confused:
bugün ev çok sıcak ya bayılacam şimdi!...:bbo:

sorma evde bunaldım iyice.dün benim çevremde iki ev vardı onların numaralarını aldım.akşam verecektim ama girmedi.bugünde yok galiba bugün geleceklerdi tekrar.aman çok zor ya taşınmak.biraz karamsarlaşmış.

sen nerede oturuyodun?
ya burda da ben çok bunalıyorum!:a015:
neyseki eşim izindeyken denize falan gittik bu aralar iyi oldu!
tekrar bir ara uğrayacağız ölü denize inşallah!..

slm arkadaşlar nasılsınız?ohh ne güzel canlanmış yine burası ya birşey sorcam tuba75 in adımı değişti ben onu göremiyom pek buralarda...derincim fethiyemiz hep güzeldir birde sıcak olmasa...kiralık ev çok bu aralar aslında kolay bulunur sadece bizim mahallede 5 6 tane ev var kiralık çarşının içinde kaç tane var allah bilir...

zehracığımmm merhabaopuyorumnanaktan tuba değiştirmedi de fazla takılmıyoo buralara!
inşallah güzel bi ev bulur ben migrosun o tarafları beğendim güzel evler vardı!a.s
valla çokkk sıcakkk!...

evet canım felaket sıcak migrosun oralar güzel ama çok zemin olarak sağlam yerler değiller ben hatırlıyorum oraların pataklık olduğu zamanları ama okyanusun oturduğu taraflar sağlanmış tanıdığım doktorun biri ordan ev alırken araştırmıştı sağlam demişti....inşlh istediği gibi bir ev bulur eşi ne iş yapıyordu tubanın......fethiyede sayımız çoğalıyor artık inşlh bir gün tanışırız

zemini falan bilmiyorum da yeni apartmanlar yapılmış güzel!a.s
tubanın eşi polis tayinciler işte!
forgaa haşgeldin canım!opuyorumnanaktan
muğlalıymış onlar
ben izlemiştim daha önce!...kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr.zehracım Allah kolaylık versin canım.hayırlı yolculuklar.derin ben garajın otarafta oturuyorum.zehranın dediği gibi migroson otaraflar dolgu sahasıymış.bende oraları çok seviyorum ama korktuk.birinci dereceden deprem bölgesi olunca.ama şimdide seneye okul derdimiz olacak.bakalım napıcaz.

merhaba kızlarrrr!opuyorumnanaktan
dolgu sahası olduğunu bilmiyodum!:1no2:
bizim arkadaşlar taşındı yeni o tarafa!
okul derdi valla büyük sorun gerçekten!...

tubadan haber varmı derin?ben rast gelmedim ne burda ne msn de.
yokk valla mesaj attım cevap yazmamış!:1no2:
bakamadı herhalde pc.ye!
çok meşguldur o şimdi!
toplanacak yerleşecek uzun iş!kafamçokkarıştı
bende dev bakınıyorum ama eşim hiççç oralı değil!....:mymeka:

günaydınnnn arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun....kaçamak giriyorum tam burası canlandı sohbet bu seferde ben giremiyorum sinir oluyorum...dünden beri misafir var izmirden kuzenim geldi 3 tane çocuğu var...amcası hasta yoğun bakımda onun yanına gidip geliyor çocukları bize bırakıyor...dün muğlaya gittiğim için çok sersem gibiydim çok başım ağrıyordu çocuklarda sorularıyla beni tam baydı daha kötü oldum bakalım bugün ne hale sokacaklar beni annesi gitti yine çabuk gel dediler sanırım vefat etti amcası........siz neler yapıyorsunuz....

sende memnun değilsin evinden değilmi?neden oralı değil eşin?erkek milleti varya hiç biz gibi düşünemiyolar.

hayırlı cumalar kızlarrrr!opuyorumnanaktan
kolay gelsin zehracığımmm!:teselli:
okyanus evet kışın donduk evde heryer kalebodur!
eşim okula yakın olduğu içi oralı olmuyor!
öğlenleri yemeğe geliyor ama ben yoruluyorum....:a015:

hayırlı cumalar arkadaşlar.zehra kolay gelsin canım başkasının çocuğuna bakmak zor .derincim istedikmi erkekleri ikna edemeyeceğimiz şey yoktur canım.psikolojik baskı kur ve sürekli evden şikayet et.artık oda bıksın o zman kesin kabul eder.

amaaannnn okyanusumm:umursamaz: bileyrummm oni de uğraşmak istemeyrummm!!!!:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…