Mula///48

merhaba arkadaşlarrrrr....opuyorumnanaktan
tubacığım geçmiş olsun ne tahliliydi bu hatırlayamadım ama inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz canım.
okyanus sezeryandan memunmuydun?
benim ilk doğumum zordu biraz o yüzden tırsıyorum bunu sezeryan istiyorum.
evet her kafadan da ayrı ses çıkıyor maalesef!
bizde de isim beğendiremedik kimseye kıl oldum!!!:umursamaz:
yine de doğuran ben olduğuma göre ben karar vereceğim.
sizlerden ne var ne yok?
dün denize gittik emel babasıyla yüzdü ben girmeye cesaret edemedim...
sezon açılmış artık....

günaydın kızlar.sezeryandan memnundum normal doğum yapan bir arkadaşım ikincide sezeryan oldu çok memnun kalmıştı.ama tabii kişiden kişiye farkeder.biz isim araştırmasına giremedik henüz.cinsiyetini öğrenirsek bakalım.kızım erkek olursa arda diyor.kardeşimin oğlunun adı çok seviyor onu.olmaz diyoruz.büyüyünce değiştirecekmişiz ismini.:)).kız olursa da ayşe olacakmış.benim kız halletti isim konusunu:)))).
dün hava soğuk değilmiydi nasıl girdiler denize?tubanın oğlu bronşitti yanlış hatırlamıyorsam onun için gidiyorlar kontrole.
zehra sen nerelerdesin??????

günayyyydııınnnn...opuyorumnanaktan
mutlu haftalar herkese.
okyanus biz isim seçtik ama yorum yapan çok.
tuna koymak istiyorum ben ama annem ve de eşimin teyzeleri beğenmedi.
sinir oldum ben sormadan onlar isim öneriyolar bana.
hayırlısıyla doğsun da!
yaa ben de sezeyan istiyorum bunu çünkü sancıyı çekmek zor geliyo valla..
emeli çok zor doğurmuştum resmen fobi oldu bende...

günaydınnn arkadaşlar mutlu bir hafta geçiririz inşlh...nasılsınız bebişler nasıl....okyanuscum bebeği doğur söz sevmeye gelcem o zaman tanışmış olurua manayla....derin sen uzaksın getirirsen severiz yada p c den bakarız artık....benim bu arada sınavım geçti..rahatladım bakalım sonuç nasıl gelcek...yarın ehliyet kursum başlıyor...mirayı getirdik çok sıcak olmadan getirelimde gezsin dedik oda şimdi kıskançlık hallerinde kuzenimin eşi hamile onu çok seviyordu bebği kıskandı birazdan doktara gitcez beraber sende gelip bebeğe bakcanmı diyoruz hayırrr diyor...işte bende böyle ben çok sohbetenize karışmıyom sizin işler derin işler doğum falan ondan

günaydın kızlar.zehracım inşallah sağlıkla kucağıma alırım da beklerim canım sevmeye.hadi bakalım hayırlısıyla alırsın ehliyetinide.derinciğim banada eşimin annanesi yengesi isim buluyorlardı uşaktayken.güldüm geçtim.eşimle vereceğimiz bir karar.sizin içinize sinsinde takma beğenen beğenmeyen muhakkak olacaktır.

günaydınnn..okyanuscum aminnn inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza bebişlerinizi.....nasılsınız bugün hava kasvetli yağsa iyi olcakta tam yağmıyorda....

günaydın kızlar.opuyorumnanaktan
haklısın okyanusum önemli olan bizim içimize sinmesi.
burda da gök gürlemeye başladı yağsın da çok abartmasın dışarıya çıkacaktım bugün!!!!boshayallersmile

Sanırım DaLaman'da panayır FaLan kuruLmuş..
Ben gidemiyorum ama siz gittiniz mi?

günaydın kızlarr.nasılsınız?bugün doktora gidicem tekrar bakalım cinsiyetini öğrenebilicekmiyim.
selammmm herkese günaydınnnn....opuyorumnanaktan
okyanus hadi hayırlısı canım.
bugün inşallah öğrenirsin.
merve ben gittim panayıra ama hiç beğenmedim.:umursamaz:
bildiğin büyük pazar!
doğru düzgün bişey yoktu!!
kızımı biraz oynattık işte trambolin kurmuşlardı.
birde ıspartadan gerçek gül suyu getirmişler ondan aldım çok da ucuz değildi.

günaydınnn arkadaşlar nasılsınız?hayırlı cumalar hepimize.....okyanuscum öğrendinmi cinsiyetini merak ettim

günaydın kızlar.hayırlı cumalar.öğrendim kızlar.ikinci kızım yolda.

hayırlısı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin....sen erkek yılını yakalayamadın sanırım...allah izin verirse kızımız ne zaman doğacak ben nezaman sevmeye gelcem cimcimeyi...

:1hugkyanus tebrik ederim canım...
kız kıza takılacaklar ne güzel Allahım sağlıklı ve de hayırlı evlat versin canım...

çok teşekürler kızlar.inşallah ekimde kucağıma alıcam zehracım.ekim 23 normal doğum ama sezeryan olursa daha erken.evet derinciğim kız kıza takılacaklar.benim kız çok sevindi kız olacağına.erkek yaramaz olur diyo.yarın sabah izmire gidyoruz görümcemin nişanı var.pazar döneriz.öpüyorum sizi kendinize iyi bakın.

günaydınnnnn mutlu bir hafta sonu geçiririz inşallah hepimiz.....nasılsınız arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…