Mula///48

selam zehra şimdiden hayırlı olsun ehliyetin diyelim hihoyyyt sınavdada başarılar canım kaydirigubbakcemile5

HemşireLer Günümü KutLayan Herkese çok Teşekkür Ederim..
Birden Kendimi Hemşire Gibi Hissettim :kedi:

18Haziran'dan sonra Bende DaLaman'dayım.. :lepi:

inşallah hemşire olacagın günlerde gelir canım kaydirigubbakcemile5 az kalmış seninde gelmene hayırlısıyla kazasız belasız gelirsin inşallah canım

günaydın kızlar.zehracım başarırsın canım.önemli olan istemek.derin ben iyiyim bulantılar çok hafif arada sırada oluyor.şükür korkmuştum uzun sürerse diye ama düzeldim.sen nasılsın çok hareketlimi bebiş?tubaya bi msj atayım yine nerelere gitmiş?öpüyorum sizi görüşürüzzz.

hayırlı cumalar kızlar....opuyorumnanaktan
bugün kızımın doğum günü 4 yaşına giriyor.
aile arasında bi pasta keseceğiz bu sene çok kalabalık istemedik iş yapacak halim de çok yok açıkcası..
okyanus düzeldiğine sevindim canım.
benim de yücelendeki doktor yine değişti sinir oldum.
ysm görüşürüz belki bi ara canım.
fethiyede toplanacaktık ama bizim hamilelikler de araya girince olmadı maalesef.
neyse ben şimdilik kaçıyorum eşim yemeğe geldi byeeee....

herkese hayırLı cumaLar..

Bugün iLçede gençLik yürüyüşü vardı.. YorgunLuktan öLüyorum..
Burda hava çok güzeL ve 2 saat daha mesLek dersim var bugün of off.. kafamçokkarıştı

Bu arada kızının doğum günü kutLu oLsun Nice SeneLere..

kızına Allah uzun ömürler versin canım doğum gününü kutlarım benim yerimede öpersen sevinirim inş görüşürüz bi ara

canım emelin doğum günü kutlu olsun...yeni yaşın ona sağlık, mutluluk getirir inşallah ..öpüyorum onu kocaman

slm kızlar.yeni yaşınız kutlu olsun canım.sağlıklı mutlu bir ömür geçirir inşallah emelcik.
niye değişti yine doktor napıcaksın peki?senin ilk sezeryanmıydı?

selam kızlar mutlu hafta sonları...,opuyorumnanaktan
akşam arkadaşlarla beraber kutladık doğumgününü.
güzel dilekleriniz için teşekkürler.
okyanus yeni doktora bakacağız ona göre hareket edeceğiz.
ilk doğum normaldi benim.
şimdi kararsızım sezeryan da düşünüyorum.
bakalım hayırlısı olsun....
sizler nasılsınız neler yaptınız?

slm kızlar.tubaya msj attım dün cevap yazmadı.hayırlısı olsun derinciğim ama artık sezeryan isteğe bağlı olmuyormuş doktorumla konuşmadım ama bazı kişiler sezeryan beş yılı doldurunca ikinci normal olabiliyormş diyorlar.benim ilk sezeryandı ikincide de öyle istiyordum ama bakalım artık.normal doğum yapanların anlattıkları beni çok korkuttu.hayırlısı bakalım doktror ne diyecek.bu konularda herkes birşey bilir ya şimdi sağdan soldan konuşan çok oluyo.düşüncesiz insan çok.neyse çok yazdım öpüyorum byby.

slm kızlar Okyanus'cum mesajını aldım canım sağol. Baya koşuşturmalı bi dönemdi oğluşun anasınıfı şenlikleri vardı yok provalar yok kostüm telaşı diploma töreni derken felaket koşturmalı bi dönemi cuma akşamı itibariyle bitirdik:) Bi taraftan sağlık sorunları devam ediyor izmirden tahlil sonucunu almaya kesin teşhisi koydurmaya bile gidemedik bakalım bi aksilik çıkmazsa önümüzdeki haftada onunla uğraşıcaz. geriye dönük mesajları okuyamadım sizlerde iyisinizdir inşallah bi yaramazlık yoktur fırsat bulamıyorum pek girmeye inşallah izmir dönüşü görüşürüz artık öpüyorum hepinizi kendinize büyük bebişlere ve gelecek bebişlere cici bakınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…