• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mula///48

merhabalar.haklısın zehracığım iyi insana denk gelmek bu devirde çok zor.hem kiracı hem evsahibi olarak.evsahiplerinin kiracıyı çıkarması biraz zor oluyor.ama kiracı olarak çıkıp gitmek daha kolay.o yüzden söylemiştim ben o sözü.evsahibinden dertliysen bul bir ev çık anlamında.Allah herkese kolaylık versin iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

aminnn herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..biz çok çektik kiracıdan bir senedir anca çıkardık biz sizden iyisini bulamayız dediler oturdular bir tanesi 7 milyar bir tanesi 2 milyar taktı...ama başkalrına hiç borç bırakmadık diye konuşuyormuş biz bunları duyunca deli oluyoruz ve ev şuan boş duruyor rahatımız çok diye...çok gözümüz tutarsa öyle vercez kiraya allah ev sahibininde kiracınında hayırlısını versin herkese

kimseler uğramadı bugün buraya havalar ısınınca dışarıya attılar kendilerini sanırım..

günaydın kızlar.havalar sıcak dışarıda çıkılmıyor ki zehracığım.akşamüstünü zor ediyoruz kızımla.beni parka götür diye tutturuyor öğlenin sıcağında.çocuk parklarında da hiç ağaç olmadığı için çok güneş oluyor.çıkaramıyorum.evde vakit geçiriyoruz.senin kurs bitti mi?

a.s.a.s.merhaba arkadaşlar nasılsınız?yazdıklarınızı okudum evlerinizden ve ev sahiplerinden sorununuz var galiba....bizimde tam tersine kiracılardan dertliyiz şimdiye kadar istediğimiz gibisini bulamadık..parasnı ödeyen vardı insanlık diye birşey yoktu...biraz iyi bulduk dedik onlarlada sorun yaşadık daha ikisinden bir ay önce kurtulduk ve 9 milyar kira borcu taktılar ve kimseye güvencimiz kalmadı....evinde eve benzer hali kalmamış...onlar girmeden tamir yaptırıp 10 milyar masraf yapmıştık şuan içine girilcek hal yok...onun için bence ev sahiplerine çok bahane bulmayın kiracıya ev çoksa ev sahibinede kiracı çok bence ama kafana göre bulmak zor.....sözlerim size değil sakın üstünüze alınmayın sadece sizin konunuza göre içimi döktüm....:teytey:

günaydın kızlar.havalar sıcak dışarıda çıkılmıyor ki zehracığım.akşamüstünü zor ediyoruz kızımla.beni parka götür diye tutturuyor öğlenin sıcağında.çocuk parklarında da hiç ağaç olmadığı için çok güneş oluyor.çıkaramıyorum.evde vakit geçiriyoruz.senin kurs bitti mi?

merhaba kızlarrr!a.s.zehracığım bak işte biz hiç kiramızı aksatmayız ev pisse temizler öyle veririz a.sheryer pırıl pırıl evimde tamirlik yerler tamir edilir ev sahiplerime hep kiradan düşerek yaptıralım derim ama onlar oralı olmuyor :1no2:hiç bende buna sinir oluyorum! geçenlerde ilk evini tutmak istediğimiz ev sahibi kardeşini yolladı kirayı azaltmış benim evi tutsunlar diye :dilcikar:kirada anlaşamamıştık tutmadık daha sonra ne olduğu belirsiz bir sürü kişi geldi evi de mahvetti:kızgın: kirayı da alamamış doğru düzgün ben buna sinirleniyorum! eski ev sahibim de ev yıkılacak en sonunda diyordum evin içine bakıp tertemiz evim dedi bana birgün:1shok: şimdi en az 10 ya da 20 milyar masrafı vardır evi sonra o da oturun dedi ben tadilat çekemem bir de evde dedim!işte böyle canım ya hepimize hayırlısı diyelim bizim de kiracılarımız var memlekette kriz yüzünden kirasını alamadı annem doğru düzgün:1no2: bana harçlık gelecekti olmadı!ev tertemizdi şimdi ne halde haberimiz bile yok!...
okyanus benim kız da durmuyor sabahtan akşama kadar sokaktahihoyyyt biz de peşinde ben sinirleniyorum artık herşeyin bir sınırı var çocuk eve girmek istemiyor!....kaydirigubbakcemile

bu afacanları tutmak mümkün değil.bizim sokakta oynama şansı yok.o yüzden park istiyor.insan kıyamıyorda koşacak oynayacak.ama sıcakta ta dışarı çıkmak çok zor oluyor.seninki şanslı tabii bahçeli ev olunca.

evet okyanuscuğum bahçeli evin bu avantajı çok güzel ama bahçede de durmuyor artık!:1no2: ya bütün çocukları çağırıyor tanıdık tanımadıkkaydirigubbakcemile yoldan geçen herkesi ya da çocuklarla oynamak için koşturuyor!....kaydirigubbakcemile4benim kız öyle aklı başında oturaklı değil çok sosyal çoookkkk bu kadar da beni bunaltıyo!...:1shok:

evet canım haklısın çocuklar hep öyle evde durmak istemiyorlar...şimdi bizde amcamın kızı var gezmeye gidelim,parka gidelim hiçde birşey bulamazsa balkonda arabacılık oynayalım diye başımızın etini yiyor.....benim kursum bu hafta bitti canım 3 haziran 17.30 da sergimiz var bekleriz halk eğitimde...çok üzülüyorum kurs bitti diye evde vakit geçmiyor

günaydın herkese.Allah hepimize kolaylık versin derinciğim.gerçekten çocuk büyütmek çok zormuş ya.zehracığım gelmeye çalışırım.sende yakana bir gül takta tanıyayım seni.

günaydın kızlara.s.!okyanus gözünü açar açmaz dışarı çıkalım diye tuturdu benimki yine!:bbo:zehracığım serginiz nerde bu ara çok bunaldım belki gezmeye geliriz....a.s

kızlar herkese günaydınn :))) ya benimki daha içerde tekme tokat ne varsa açıyo artık çıkınca gidelimmi der sizinkiler gibi yoksa saçımdan sürüyüp götürürmü yada artık biz bi parktamı yatıp kalkmaya başlarız bilmiyorumm :)))) :roflol::roflol:
benimde haftasonu misafirim gelicek bugun hazırlık yapmam lazım oyy oyyy......

kızlar herkese günaydınn :))) ya benimki daha içerde tekme tokat ne varsa açıyo artık çıkınca gidelimmi der sizinkiler gibi yoksa saçımdan sürüyüp götürürmü yada artık biz bi parktamı yatıp kalkmaya başlarız bilmiyorumm :)))) :roflol::roflol:
benimde haftasonu misafirim gelicek bugun hazırlık yapmam lazım oyy oyyy......

merhaba cinsiyeti bellimi bebişin?çocuklar dışardan içeri girmek istemiyo bu kesin.benim kızda tepemde parka gidelim deyip duruyor.

aynen senin tepende durandan içerde var bendede :))))) kız bizimkide bakalım hayırlısıyla bi doğsunda artık napalım parka marka götürücezz :)))

aynen senin tepende durandan içerde var bendede :))))) kız bizimkide bakalım hayırlısıyla bi doğsunda artık napalım parka marka götürücezz :)))

inşallah sağlıklıca bi doğsunda sen istemesende o seni mecbur eder parka gitmeye.hamile olan arkadaşlarıma hep dediğim şey şimdi hacı günleriniz canım.:jeyyar:

günaydın kızlara.s.!okyanus gözünü açar açmaz dışarı çıkalım diye tuturdu benimki yine!:bbo:zehracığım serginiz nerde bu ara çok bunaldım belki gezmeye geliriz....a.s

merhaba arkadaşlar nasılsınız?derinciğim sergi halk eğitim merkezinin salonunda beklerim

inşallah sağlıklıca bi doğsunda sen istemesende o seni mecbur eder parka gitmeye.hamile olan arkadaşlarıma hep dediğim şey şimdi hacı günleriniz canım.:jeyyar:

merhaba arkadaşlar nasılsınız?derinciğim sergi halk eğitim merkezinin salonunda beklerim

günaydın kızlara.s.!aqua ne zaman doğum?ay hamilelikte zor bakması da vallaa.s çocuk yetiştirmek dünyanın en zor işi bence!Allah hepimize hayırlı evlatlar versin!:Saruboceq:ne tatlı olur o şimdi miniş miniş:asigim: inşallah uslu olur canım oyun çocuğun hakkı mecbur götüreceğiz!kaydirigubbakcemile
zehracığım inşallah gelebilirim a.steyzem de yanım da belki atlar geliriz gezmeye!ayarlayabilirsem yazarım burdan canım öptüm şimdilika.s. sizleri görüşürüz....

merhaba kızlar.geçen sene gelmiştik komşularla zehra. tören havasında geçiyor sergi.sende yakana bir gül takarsın gelirsek senide kolay buluruz artık.yerimseniben

merhaba kızlar.geçen sene gelmiştik komşularla zehra. tören havasında geçiyor sergi.sende yakana bir gül takarsın gelirsek senide kolay buluruz artık.yerimseniben

a.s.a.s.iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?evet derinciğim çok güzel oluyor sevindim geçen sene geldiğine nasıldı işlerimizi beğenmişmiydiniz?o zaman benim yatak örtümüde görmüşsündür..kurdela nakışından olan benimdi...bu senede gelin benim fazla bir işim yok ama öbür işler güzeldir yinede...3 gün sürecek cuma öğleye kadar

inşallah geliriz canım bakalım nasip.çok güzel işler vardı.bizim komşuda mefruşattaydı acaba aynı sınıftamıydınız?fatmagül adı.muhakkak görmüşümdür canım örtünü ama şimdi hatırlamıyorum.eminim güzel yapmısşındır.ahşap boyamaların süper.

günaydınnnnn mutlu haftasonları hepinize nasılsınız?pek sessiz kalmış yine burası nerlerdesiniz...

Back
X