• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mülakat sonrası bekleyiş.

bana 2 gün içinde döneriz diyip 2 hafta sonra dönen işyeri de oldu, üstelik gayet kurumsal firmalar...
acele etmeyin.
Cok net bir sekilde pazartesi olumlu ya da olumsuz donus yapilir dendi. Olumlu olursa neler yapman gerektiği söylenir dendi. Bilmiyorum belki De birazdan ararlar ama aramayacaklar gibi doğuyor içime.

Cok net bir sekilde pazartesi olumlu ya da olumsuz donus yapilir dendi. Olumlu olursa neler yapman gerektiği söylenir dendi. Bilmiyorum belki De birazdan ararlar ama aramayacaklar gibi doğuyor içime.

bana da en geç cuma diyip 2 hafta sonraki çarşamba arayıp gelin evrakları konuşalım diyen oldu hem de ülkenin en büyük sigorta şirketlerinden biri :) çok da şeyapmamak lazım, bunların ik süreçleri farklı işleyebiliyor.

bana da en geç cuma diyip 2 hafta sonraki çarşamba arayıp gelin evrakları konuşalım diyen oldu hem de ülkenin en büyük sigorta şirketlerinden biri :) çok da şeyapmamak lazım, bunların ik süreçleri farklı işleyebiliyor.
Acaba ben mı arasam diyorum vazgeçip rum sonra da

ama siz kendinize güvenin bos bir insan degilsinizki
dil var eğitim var ben sizin yerinzde olsam ohhhooo bir müdür edasıyla giderdim görüşmeye:KK53:
biraz kendinize güvenin söyle karsıdaki insanı etkileyin
Okuduğum okul , dil eğitimim staj deneyimlerim var. Kendimi çok iyi ifade ettim. Ne kibirliydim ne de çok çit kırıldı dengeyi iyi korudum. Pozitif De izlenim vardı ama yani neden böyle yaptılar ilginç.

Back
X