34 sehidin verildigi bir ulkeden kakara kikiri gule oynaya,halay cekerek gitmek tam da kufur edilesi biseydir. Kimse vah niye gidiyorlar demiyor. Allahin cezalari neden halay cekerek gidiyorlar diyor. Bizim sehidimiz var. Onlara senelerdir kucak acan guzel ulkemin 34 tane vatan evladi sehit dustu. Biz gunlerdir ne yerdeyiz ne gokte. Idlipteki yakinlarimizdan haber alamadigimiz her dakika olup diriliyoruz.
Bugun esimin kardesine attigi su msji aynen yaziyorum size.
"Gardasim nokta dahi olsa yaz. Nolur bizi habersiz birakma. Aklimiz oyle sende. Kafayi yiyecek gibi oluyorum. Kendini dikkat et yigidim"
Bakin biz bu msji atacak kadar korkuyoruz. Deliriyoruz adeta. Yuregimiz agzimizda beklerken o it surusunun naralar atarak gule oynaya siniri gecmesi adiliktir. Tam da agiz dolusu kufur edilmelidir.
Uremekten baska bir

bilmeyen , pislik adamlar. Gidisleri olsun donusleri olmasin insallah.
Cocuklara uzuluyorm o apayri bir mevzu. Ancak icimden kadinlara ve adamlara uzulmek gelmiyor. Ne yasarlarsa yasasinlar umrumda degil su saatten sonra. Vicdanimi bu konuda kaybettim ben 3 gun once.
Biz boyle bir savas durumunda olsak evde sevisecek adam bulamayiz hepsi cephede olur. Ama bunlar masallah cadirlarda bile hallediyorlar islerini.