Mümkün olabilir mi ?

3 Milyar 750 Milyon

#SisterHood
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.316
2.837
48
Selam aleyküm arkadaşlar
En küçük eltim şuan 21 yaşında
1,5 yıllık evli 19 yaşına yeni girdiği dönemden beri tanıyoruz

kv dem görümcem eşi vs önce ana okulu ögretmeni dediler kız böyle söylemiş ilk tanışmada sonra üniverste mezunu dediler hala da ısrarcılar en son görümcem 2 yıllık mezunmuş dedi ama bugunde kv dem sertifikası varmış dedi az çok sohbetlerim oluyor yani
Bi kere evlenmeden önce 5 6 yıl kuaförde çalıştım annemle çocuk baktık vs dedi ama bazen üniverste mezunuyum da diyor
Benim kafam karıştı mümkünmü ?
Benim diplomam olmasına ragmen liseyi bitirdiğime inanmamıştı bir sohbette beni hiç sevmedğini dolaylı olarak dile getirdi bi iki kerede
Bide hiç bir sorun kavga vs olmamasına ragmen bana tavırlı misal yaptıgım yemekleri eleştirir kiloma dolaylı olarak laf sokar eşimle ilişkimizi sorgular ben makyaj bilmiyormuşum o yüzden yapmıyormuşum vs vs o çok güzelmiş bense çökmüşüm yaşlanmışım tamam 21 yaşla aynı olamam ama çevrem vs kv görümce de dahil güzel bulurlar
Ne bileyim bu kızın herşeyi tavrı bakışı sahte gibi ilk tanıdıgım da da böyle hissetmiştim ama kardeşim gibi destek oldum ilk başlarda ama daha ilk zamanlardan set ördü aramıza anlayamadım neyse kafama takıldı bu durum kardeşim 21 yaşında 3. sınıfı okuyor bu sene üniverstede nasıl oluyor ki ?

Son düzenleme:
Diploması ne mezunu olduğu sizi ilgilendirmez kendinizle kıyaslama yapmayın. 21 yaşında 3. sınıfta olunur üniversitede zaten , ne demek nasıl oluyor ki ? Kızı kıskandığınızı sezdim.
Kızı kıskanmam mümkün değil inanın insanları kıskanma huyum yoktur
Şuanda kardeşim 3. Sınıfta
Eltimse evde yani evli şuan okumuyor hamile

Allah askina diplomayla ne ispatlanabilir? ? Universite mezunu yada Lise mezunu ne farkedicek ?? 5 6 yil kuafore calistim annemle cocuk baktik diyerek anaokulu ogretmenimi olabiliyormus☺ sen guzel degilsin ben guzelim sen cõkmüşsün makyaj yapmayi bilmiyosun falan. . Allah askina inmeyin bu insanin seviyesinene yaa ..

Selam aleyküm arkadaşlar
En küçük eltim 21 yaşında
1,5 yıllık evli kv dem görümcem eşi vs önce ana okulu ögretmeni dediler kız böyle söylemiş ilk tanışmada sonra üniverste mezunu dediler hala da ısrarcılar en son görümcem 2 yıllık mezunmuş dedi ama bugunde kv dem sertifikası varmış dedi az çok sohbetlerim oluyor yani
Bi kere evlenmeden önce 5 6 yıl kuaförde çalıştım annemle çocuk baktık vs dedi ama bazen üniverste mezunuyum da diyor
Benim kafam karıştı mümkünmü ?
Benim diplomam olmasına ragmen liseyi bitirdiğime inanmamıştı bir sohbette beni hiç sevmedğini dolaylı olarak dile getirdi bi iki kerede
Bide hiç bir sorun kavga vs olmamasına ragmen bana tavırlı misal yaptıgım yemekleri eleştirir kiloma dolaylı olarak laf sokar eşimle ilişkimizi sorgular ben makyaj bilmiyormuşum o yüzden yapmıyormuşum vs vs o çok güzelmiş bense çökmüşüm yaşlanmışım tamam 21 yaşla aynı olamam ama çevrem vs kv görümce de dahil güzel bulurlar
Ne bileyim bu kızın herşeyi tavrı bakışı sahte gibi ilk tanıdıgım da da böyle hissetmiştim ama kardeşim gibi destek oldum ilk başlarda ama daha ilk zamanlardan set ördü aramıza anlayamadım neyse kafama takıldı bu durum kardeşim 21 yaşında 3. sınıfı okuyor bu sene üniverstede nasıl oluyor ki ?
Cok takmissin kizi ne mezunu olursa olsun konusmalari tutarsizsa gorusme.

Allah askina diplomayla ne ispatlanabilir? ? Universite mezunu yada Lise mezunu ne farkedicek ?? 5 6 yil kuafore calistim annemle cocuk baktik diyerek anaokulu ogretmenimi olabiliyormus☺ sen guzel degilsin ben guzelim sen cõkmüşsün makyaj yapmayi bilmiyosun falan. . Allah askina inmeyin bu insanin seviyesinene yaa ..
Seviyesine inmek ten çok bu kişi beni ezmeye çalışıyor üniverste okudum diye

Seviyesine inmek ten çok bu kişi beni ezmeye çalışıyor üniverste okudum diye
Yahu kagit parcasiyla nekadar ezebilirr eşşeklik baki kaliyor demekki .. Sanirim yapabildigi fazla bi ozelligi olmadigi icin diplomayla vurmaya calisiyor ama iste oda bi yere kadar.. Siz tavrinizi alin ve ezdirmeyin kendinizi sakin bu çok bilmise☺

Hiç ama yalan var ortada bu yalanla da beni ezmeye çalıştılar kv görümce elti
Diplomalar,ünvanlar vs hepsi boş ;karakterlerin içini doldurmak lazım ,farzedelim yalan , yüzlerine vursanız da bunu anlayacak kapasite olduğunu düşünmüyorum söylediklerinize göre .

Cok takmissin kizi ne mezunu olursa olsun konusmalari tutarsizsa gorusme.
Takmadım sürekli söylenenler değişince merak edip yazdım eltimden daha fazla ve ciddi sorunlarım var yani olabilir tabi neden olmasın ama söylemler sürekli degişince insanın kafası karışıyor ki ben asla sormadım bu zamana kadar hep onlar açtı konuyu normal hayatta çok ketun biriyim malesef nadir konuşurum

Yahu kagit parcasiyla nekadar ezebilirr eşşeklik baki kaliyor demekki .. Sanirim yapabildigi fazla bi ozelligi olmadigi icin diplomayla vurmaya calisiyor ama iste oda bi yere kadar.. Siz tavrinizi alin ve ezdirmeyin kendinizi sakin bu çok bilmise☺
Kesinlikle cevap vermiyorum hatta duymamış gibi yapıyorum bu akşam kv bizdeydi eşim kaynımı ve eltimi sordu sonra kv konuyu buraya getirdi eşimde nasıl iki yıllık mezun olur yaş tutmuyor dedi uzadı gitti konu

Diploması ne mezunu olduğu sizi ilgilendirmez kendinizle kıyaslama yapmayın. 21 yaşında 3. sınıfta olunur üniversitede zaten , ne demek nasıl oluyor ki ? Kızı kıskandığınızı sezdim.
İlgilendirmiyor zaten ilgilendirse onun bana sordugu gibi bende ona ilk tanışmada ne mezunusun diye sorardım 1.5 yıl içinde ve nişanlılık döneminde dahi sormadım

Back
X