- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bosanmadan baska kadini simdi okudum. Bosver vazgectim olmaz bu isMarioyla problemler senden kaynaklaniyordu zaten bence. Sen degistiysen tekrar olur belki, ama bilemiyorum, actigin konulardan anladigim senin onu bunalttigin. Belki olabilir tekrar. Siddet ve aldatma yok sonucta
Hafızana bağlı..
Daha boşanmadan başka bir kadınla yaşamaya başladı.
Ne büyük aşkmış diye tiksindiriyor insanı.
Olanları unutabilecek misin?
Sana yalan söylemişti bu adam ciddi bir yalandı hatırlıyorum.
Güven sorunu yaşamayacak mısın?
Bence şuan uzak durman gereken adam nişanlısından ayrılan gibi görünmüyor..
türk olana haber verseydin keşke
ortada kaldı ...yazık :)
Bosanmadan baska kadini simdi okudum. Bosver vazgectim olmaz bu is
Bosver, eminim sen de vok guzelsindir. Biz kadinlar eslerimiz, sevgililerimiz baskasini tercih edince o kadini tanrica kendimizi de gollum falan saniyoruz :) bence seven bi insan o kadar kisa surede daha bosanmamisken baska birine gidemez. Beraber yasamak da apayri bir sey zaten, insan cok sevdigi biriyle yasayabilir bunu gibi geliyor. Bilmiyorum ki garip. Bana guven vermedievet, bosanmadan baska kadina gitti, beraber yasadilar.. kadinda bir güzeldi ki.. =(
sen bilirsin somuçta hayat senin...evet, bosanmadan baska kadina gitti, beraber yasadilar.. kadinda bir güzeldi ki.. =(
Bosver, eminim sen de vok guzelsindir. Biz kadinlar eslerimiz, sevgililerimiz baskasini tercih edince o kadini tanrica kendimizi de gollum falan saniyoruz :) bence seven bi insan o kadar kisa surede daha bosanmamisken baska birine gidemez. Beraber yasamak da apayri bir sey zaten, insan cok sevdigi biriyle yasayabilir bunu gibi geliyor. Bilmiyorum ki garip. Bana guven vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?