- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Bence o gun marioyla goruserek hata etmissin. Ben iliskilerim duzelebilecegine inanirim ama onun bosanmadan hemen baska bir kadina kosmasi beni dusundurdu dogrusu. Belki tekrar deneyebilirsin ama pek guvenme derimama bana bakisini, gözlerindeki huzuru, yalan olamaz gibi geliyor..bilmiyorum geldi ve yine karman corman oldum..=(
o türk cocuga cok isinmistim ..
Keske karşılaştığında ben yeni sevgilimle bulusmaya gidiyorum seninle artik aska beraber olanam seni çoktan unuttum deyip gitseydin en buyuk intikam bu olurdu
Bence o gun marioyla goruserek hata etmissin. Ben iliskilerim duzelebilecegine inanirim ama onun bosanmadan hemen baska bir kadina kosmasi beni dusundurdu dogrusu. Belki tekrar deneyebilirsin ama pek guvenme derim
Bunu dusune biliyosan mario yu blmm sendeki ask mask degil ask cok masum bi duygudur icinde intikaki kini nefreti barindirmaz.intikam mi alsammelime düsmüsken..
Bunu dusune biliyosan mario yu blmm sendeki ask mask degil ask cok masum bi duygudur icinde intikaki kini nefreti barindirmaz.
tuh senin adina umutluyduk son konudan sonra ama yok, yok hazir baska birine isinmaya baslamisken cok yanlis yapmissin.
bitmez bir dongunun icine sokuyorsun kendini.
bu mario sana hiçbir zaman ugur getırmedı
ve ben ''ugursuz ınsan'' kavramına ınanırım. hayatının içine etti, ailenin ocagını yıktı
takmadı, aldattı etti...ve sen... her seferınde yıne ona kanıyorsun
senı marıoyla sevgılı dönemınden bılıyorum esmerım.
boşluktasın
yalnızsın
çaresızsın
ve kımseye hesap vermemek çok tatlı geldı sana.
sevıyor musun? hayır sevmıyorsun! sevgı sandıgın sadece ailenden sana kalan bir anı,
eskiye özlem! ugruna feda ettıgın şeye sahıp cıkma hıssı.. sevılmeme korkusu
kısacası, koskocaman bir boşluktasın ve bu marioya kandıgın surece arafta yaşamaya mahkum olacaksın.
sen kendını affettırmek ıcın ugrasır ve inanırsanbu yazi bana tokat gibi geldi..
belki ailem beni yeniden Kabul etseydi hersey daha kolay olurdu.. ama ben yapamiyorum
Yuuh asla kabul edilemiycek bisey ben olsam unutumam boyle biseyi hayatta kabullenmem beni aldatacak baska kadinla yasayacak sonra da bana geri donecek yok unutamadm da seviyorum da bekliycem de gec bunlari seven bi insan asla boyle bisey yapmaz yapsa da kendime yediremem bunlari insanin da bi gururu var bisey olmamis gibi devam etmek cok sacma olur o izlerlede yasanmaz devam etmez zaten..
sen kendını affettırmek ıcın ugrasır ve inanırsan
emın ol aılen senı affedecektır. bu tarz bır hayatın sonu yok
belkı şuan tatlı gelıyordur bunlar sana
ama asla bır sonu yok bılesın.. şuan gencsın güzelsin
ama sonrası koskocaman bır yalan!
etmiyorlar, istemiyorlar... hicbirsey eskisi gibi olmaz demisti annem, bagrima basamam seni dedi..babam zaten adimi duymaya tahamül edemiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?