• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mümkünmü?

zaman her seyın çaresıdır. ne kadar zaman gectı kı daha? pes etme kesınlıkle!
çok yıpranırsın çook
kangren olmus yerını kes at artık! ( mario)
silkelen ve kendıne gel artık.
bu marıo denılen şahsıyetsız senı her defasında kullanıyor
aç gözlerını

cok Zaman gecti cook..alistilar yokluguma..

marioda benden farksiz ozaman bende onun kangren olmus yerimiyim..

cocuk gibi sevincliydi yanimda..sürekli gögsüne dogru cekti beni, sarip sarmaladi.. bunlar yalan olamaz.. :KK43: :KK43: hem nasil kullansinki? parami yemiyor, niyeti yatakda degil.. nasil ve neden kullansin..

Ki ailen seni boyle bi insan icin silmis deger miydi hc boyle biri icin onlari kaybetmeye.

Mario'yu unutmak için öbürüyle çımaya karar vermedim diyorsunuz ama adamı yolda görmenizle bile onu unutup satmışsınız bir de burada anlatıyorsunuz bu adam başka kadınla yaşamış etmiş bir güzel gece geçirmişsiniz olur mu diyorsunuz biz ne desek boş siz zaten bildiğinizi okuyacaksınız. Öbür adam sizi bekledi bekledi siz gitmediniz aynısı size yapılsa ne düşürdünüz. Bu adam yine sizinle gönül eğlendirip istediğini yapar anlattığınız gibiyse de zaten başlamışsınız bize ne soruyorsunuz ki.

Sana yasattiklarini ne cabuk unutmussun.
Iste insan kendi hayatini kendisi nasil mahveder bunun ornegisin esmer.

Sizin konularınızı okuyunca nedense pek bir üzülüyorum ben.
Surrender çok haklı ama.
Bence de sizin sevilmeye ihtiyacınız var.
Aslında bir kadından daha çok, bir çocuk gibi şefkat ile sevilme ihtiyacınız var.
Yalnızca, o aldatma olmasaydı tekrar deneyin derdim ben her şeye rağmen.
Ne yazık ki, aldatma olan bir ilişkide, en başta saygı ve güven biter.
Bir ilişkinin temeli de bu 2 noktadır bence.

cok Zaman gecti cook..alistilar yokluguma..

marioda benden farksiz ozaman bende onun kangren olmus yerimiyim..

cocuk gibi sevincliydi yanimda..sürekli gögsüne dogru cekti beni, sarip sarmaladi.. bunlar yalan olamaz.. :KK43: :KK43: hem nasil kullansinki? parami yemiyor, niyeti yatakda degil.. nasil ve neden kullansin..
o sana deger verseydı
senı düşünürdü, evlendıkten sonra yoldan cıkmazdı.
yalnız kalmak ıstemıyor olamaz mı? her daım senı elının altında tutmak ıstıyor olamaz mı?

yaptıkları ortadayken bence sevgısınden bahsetme.

Mario'yu unutmak için öbürüyle çımaya karar vermedim diyorsunuz ama adamı yolda görmenizle bile onu unutup satmışsınız bir de burada anlatıyorsunuz bu adam başka kadınla yaşamış etmiş bir güzel gece geçirmişsiniz olur mu diyorsunuz biz ne desek boş siz zaten bildiğinizi okuyacaksınız. Öbür adam sizi bekledi bekledi siz gitmediniz aynısı size yapılsa ne düşürdünüz. Bu adam yine sizinle gönül eğlendirip istediğini yapar anlattığınız gibiyse de zaten başlamışsınız bize ne soruyorsunuz ki.

okuma zahmetinde bulunmasaydiniz ozaman..ben sorarim, kimse cevap vermek zorunda degil.

bekledi bekledi, gitmedi, haber ettim kendisine..ve evet unuttum saniyordum, meger unutmamisim..yeniden birseyede baslamadim...

Hala sarip sarmaladi cok sevincliydi rol yapiyor olamaz diyorsun.Eskiden de boyle anlatirdin marioyu bize.Napti ? Karisina boynuzu takti.
Gercekleri gormek istemiyorsun.Duygularinla haraket ediyorsun.Istiyorsan baris diyecegim zaten barisacaksiniz.Gorunun o.
Umarim bir daha uzmez umarim karisini bir daha ortada birakip baskalariyla yatip kalkmaz romatik kazanova mario.

ne söyluyorsam senı düşündüğüm için söyluyorum esmerım
aile dönemınden bılıyorum senı
biliyorsun..

o sana deger verseydı
senı düşünürdü, evlendıkten sonra yoldan cıkmazdı.
yalnız kalmak ıstemıyor olamaz mı? her daım senı elının altında tutmak ıstıyor olamaz mı?

yaptıkları ortadayken bence sevgısınden bahsetme.

sence sevmiyor mu? =( yeni evimi bilmiyor.. sadece numarami verdim..degistiririm numarami ozaman yine kontagimiz kalmaz.. en iyisi bu sanirim :KK42:

yaa görüyorum biliyorum onun yaninda yasadigim mutluluk, huzur gecici ama yine ve yeniden yasamak istiyorum onunla o anlari..

biryerde birsey okumustum, haram olan seversen, mutluluk sana haram olur diye..:KK42::KK42: ailem geldi aklima.. harama kostum ve helal olan ailemden oldum..

Buluşma yerine gelen bi insanı haber vererek veya vermeyerek kaba tabirle ekmek hiç etik değil. Kimse birbirini bu kadar yıpratan iki kişinin yara bandı olmak zorunda değil. Bence mario ya dönün siz. Başkalarını ikinizden kurtarın. Büyük bi iyilik yapmış olursunuz

Buluşma yerine gelen bi insanı haber vererek veya vermeyerek kaba tabirle ekmek hiç etik değil. Kimse birbirini bu kadar yıpratan iki kişinin yara bandı olmak zorunda değil. Bence mario ya dönün siz. Başkalarını ikinizden kurtarın. Büyük bi iyilik yapmış olursunuz

hayir simdi o kisiyi arayip, evime davet edicem..

Unutma ! her kadın güçlüdür ! sen yeter ki farkında ol. Boşver marioyu. değiştir numaranı. ailen için elinden geleni yap geri kazanmalısın onları. Bu mümküm imkansız değil. Yepyeni bir sayfa aç ve pişmanlıkların yol göstersin sana. Bak kendin diyorsun ne sebeple ailenden olduğunu. İhtiyacın olan mario değil ki. sevgi ve şefkat... umut... ama bunlar senin içinde. kendi ayakların üzerinde dur ve seni bir kez kaybetmeyi göze alan insanın seni bir kez daha kazanmasına izin verme. ;)

Ben hep eski konularına yazmıştım marioyu uzaklaştıran sendin, bitmesinde büyük payın vardı
Ama yazdığın kadarıyla biliyoruz tabii.
Senin de evliyken bir başkasıyla görüştüğün olmuştu, olabilir tabii, neden olmasın diyorum o yüzden

Ben hep eski konularına yazmıştım marioyu uzaklaştıran sendin, bitmesinde büyük payın vardı
Ama yazdığın kadarıyla biliyoruz tabii.
Senin de evliyken bir başkasıyla görüştüğün olmuştu, olabilir tabii, neden olmasın diyorum o yüzden

evet birtanem inkar etmiyorum hicbirseyi ama ben biriyle yasamadim, yada cinsellik yasamadim..

sadece ihtiyacim olan bir nefesti, yoksa delirecektim..sadece birisine sarilip güc bulmak istedim ve evet istedigimi aldim.. anlikti ama sonrasi pismanlikti..

sence sevmiyor mu? =( yeni evimi bilmiyor.. sadece numarami verdim..degistiririm numarami ozaman yine kontagimiz kalmaz.. en iyisi bu sanirim :KK42:

yaa görüyorum biliyorum onun yaninda yasadigim mutluluk, huzur gecici ama yine ve yeniden yasamak istiyorum onunla o anlari..

biryerde birsey okumustum, haram olan seversen, mutluluk sana haram olur diye..:KK42::KK42: ailem geldi aklima.. harama kostum ve helal olan ailemden oldum..
senı sevseydı onun için nelerden vazgectıgını iyi bilirdi.
onun yuzunden hayatın altüst oldu
evlendın gün yüzü göremedın.
marioya yaptıklarından dolayı ceza vermek ıstıyorsan asla ıletısımde olmayacaksın
hıcbır seyını bılmeyecek.

ben gercekten senın ıyı olmanı ısterım, insanlar elbette hata yapar
ama önemlı olan '' aynı hatayı'' tekrar etmemek.
her aradıgında senı bulmasına izin verme
gercekten sevseydı ne sana bunları yasatırdı, ne de senı bu hale sokardı. öncelık kendını düşünmek zorundasın.

evet birtanem inkar etmiyorum hicbirseyi ama ben biriyle yasamadim, yada cinsellik yasamadim..

sadece ihtiyacim olan bir nefesti, yoksa delirecektim..sadece birisine sarilip güc bulmak istedim ve evet istedigimi aldim.. anlikti ama sonrasi pismanlikti..

o konunda sana kızmıştım ama olabilir geçmişte kaldı artık ben olsam şans verirdim
ya aklında kalacağına bir kez dene bakalım aileni sildiğine değmiş mi?
ama gerçekten değiştiğine inanıyorsan (senden bahsediyorum) bakalım sen değiştiğinde o da değişik tepki verecek mi yoksa aynı mı olacak
ben olsam bunu görmezden gelme riskini alamazdım
tam destek benden
ailen bir yere kaçmıyor nasılsa tekrar evlenmeyeceksin
ki tekrar olmadığını görürsen için de rahat etmiş olur :KK76:
:KK19:

senı sevseydı onun için nelerden vazgectıgını iyi bilirdi.
onun yuzunden hayatın altüst oldu
evlendın gün yüzü göremedın.
marioya yaptıklarından dolayı ceza vermek ıstıyorsan asla ıletısımde olmayacaksın
hıcbır seyını bılmeyecek.

ben gercekten senın ıyı olmanı ısterım, insanlar elbette hata yapar
ama önemlı olan '' aynı hatayı'' tekrar etmemek.
her aradıgında senı bulmasına izin verme
gercekten sevseydı ne sana bunları yasatırdı, ne de senı bu hale sokardı. öncelık kendını düşünmek zorundasın.

tamam.. vallahi tamam.. genc yasimi, güzel günlerimi ona harcamak cok büyük aptallik..canimin acisini bir ben biliyorum,..deniz sekinin dedigi gibi..

onu birdaha görmemem lazim.. okudugum kitabin sonu farkli bitmeyecek degilmi..:KK43:

Ben olsam mario ile devam ederdim.
Bir kez daha denerdim.
Ama eski hatalarımı, boğmaları fln yapmazdım.
Tabii ki onun da haline tavrına bakardım.
Kendimi senin yerine koyunca böyle düşünüyorum.

Bu adama bakınca kalbin yerinden fırlayacak gibi oluyorsa ve karşılık da buluyorsan; üstelik sonucu ne olursa olsun yanımda kalsın, yaşayayım da dersen devam etmelisin.
Bu duyguların kıymeti bilinmeli.

İlişkiler çok ama çok karmaşık yapılardır. Deneyimlemek gerek.
Belki yeni bir başlangıç olur. Olmazsa bile içinde kalmaz.

Hem sonu yine kötü olsa dahi bu kez fazla canın yanmaz büyük ihtimalle.
İdmanlısın çünkü.

tamam.. vallahi tamam.. genc yasimi, güzel günlerimi ona harcamak cok büyük aptallik..canimin acisini bir ben biliyorum,..deniz sekinin dedigi gibi..

onu birdaha görmemem lazim.. okudugum kitabin sonu farkli bitmeyecek degilmi..:KK43:

bence dene ya bir gör yukarda yazdım mesajımda gerekçeleri
ben anlayabiliyorum seni sonuna kadar tüketmek ve acabaları yok etmek zorundasın içinin rahat olması için
sonradan içini kemireceğine etüket bunları

Back
X