• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mümkünmü?

Ben olsam mario ile devam ederdim.
Bir kez daha denerdim.
Ama eski hatalarımı, boğmaları fln yapmazdım.
Tabii ki onun da haline tavrına bakardım.
Kendimi senin yerine koyunca böyle düşünüyorum.

Bu adama bakınca kalbin yerinden fırlayacak gibi oluyorsa ve karşılık da buluyorsan; üstelik sonucu ne olursa olsun yanımda kalsın, yaşayayım da dersen devam etmelisin.
Bu duyguların kıymeti bilinmeli.

İlişkiler çok ama çok karmaşık yapılardır. Deneyimlemek gerek.
Belki yeni bir başlangıç olur. Olmazsa bile içinde kalmaz.

Hem sonu yine kötü olsa dahi bu kez fazla canın yanmaz büyük ihtimalle.
İdmanlısın çünkü.

ironi degil deglmi yazdiklarin?

ben sadece zamanim icin yaniyorum..gencligimi yanlislarla gecirmekten korkuyorum..

ironi degil deglmi yazdiklarin?

ben sadece zamanim icin yaniyorum..gencligimi yanlislarla gecirmekten korkuyorum..

Ne ironisi? Gayet ciddi yazdım.
Yanacak bir şey olmamalı.
Yaşandı bitti. Hala izleri var.
Senin kararındı.
Şimdi de yaptıklarını kabullenip hepsini kucakla ve sana öğrettiklerine bak.

Ben olsam dediğim gibi yapardım.
Başkalarını bilemem. Kendi fikrimi yazdım her insan gibi.

sen önce bir karar ver kimi istiyorsun aileni mi mario yu mu ... hepsine aynı anda sahip olamayacağın belli ... sizin konularınızı biliyorum okuyordum ama cenazemiz vardı o sıralar kafamı toplayıp bir şeyler yazamadım size konu sahibi ... diğer arkadaşla olsaydı zamanla ailende yumuşardı belki ama mario olmaz . belki zamanla olur ailenle barışma yıllarını alır ama mario seni aldattı ama şartlar ne olursa olsun ailen seni mario gibi sırtından vurmaz ... aşkmı diyorsun ilk sen ayrılmıyorsun sevdiğinden sonda olmazsın ... mario zaten ne istediğini bile bilmiyor bence seninle evliydi değerini bile bilemedi . sen onun için ailenden ve pek çok değerinden vazgeçtin. sensiz olmuyormuş o senin için neden vazgeçti söylesene konu sahibi benim için şunu yaptı bunu yaptı diyebilir misin sen .

İşte böyle şeyler okuyunca aileniz gibilere daha da çok sinir oluyorum. Tamam bir sürü şey yaşanmış aileniz size kırılmış olabilir, onları çok üzmüş olabilirsiniz ama evladına böyle sırt çevirmek ne demek? Ana baba olmaktan benim anladığım sizin ailenizin yaptığı değil. Allah bile kullarına karşı affediciyken bir anne baba nasıl evladının özrünü kabul etmez onu böyle bir çukurun içerisinde yalnız bırakır, anlayamıyorum. Bu hikayede en çok ailenize kızdım, Mario falan elin oğlu ama ana baba evladına bunu yapmamalı ya gerçekten yapmamalı. Onlar sizi affetse belki de Mario'ya bir daha ihtiyaç duymayacaktınız ve bu hatadan dönecektiniz, ama şimdi böyle :KK43:...............

sen önce bir karar ver kimi istiyorsun aileni mi mario yu mu ... hepsine aynı anda sahip olamayacağın belli ... sizin konularınızı biliyorum okuyordum ama cenazemiz vardı o sıralar kafamı toplayıp bir şeyler yazamadım size konu sahibi ... diğer arkadaşla olsaydı zamanla ailende yumuşardı belki ama mario olmaz . belki zamanla olur ailenle barışma yıllarını alır ama mario seni aldattı ama şartlar ne olursa olsun ailen seni mario gibi sırtından vurmaz ... aşkmı diyorsun ilk sen ayrılmıyorsun sevdiğinden sonda olmazsın ... mario zaten ne istediğini bile bilmiyor bence seninle evliydi değerini bile bilemedi . sen onun için ailenden ve pek çok değerinden vazgeçtin. sensiz olmuyormuş o senin için neden vazgeçti söylesene konu sahibi benim için şunu yaptı bunu yaptı diyebilir misin sen .

beni cok mutlu ettigi zamanlarda oldu marionun, baslarda cok sabretti ama ben ittim onu, ailem yüzünden ona karsi bir öfkem vardi.. sürekli agliyordum, agresiftim..ufak bir cocuk gibi davrandim..dogal olarak sogudu benden.. bir aksam huzurumuz yoktu..cinsellik desen sanki zorla oluyormus gibiydi.. evlilik diye birsey yoktu.. yani

ondan gitti..

Sız evlenmeyın sevgılı kalın..

Evlilik sizi bozuyor.

biz zaten ailem yüzünden evlendik, ne Kadar ciddi oldugumuz göstermek icin..

simdi ne düsünüyordum da ne cesaret varmis bende..sirf birilerine birsey kanitlamak icin gidip evlenmisim.. evlilik nedir, ne degildir diye düsünmeden..hos suan ki durumumda farksiz sayilmaz..

bende bu deli cesaretimi, aptalligin daniskasimi cözemedim, kafam cok karisik..

İşte böyle şeyler okuyunca aileniz gibilere daha da çok sinir oluyorum. Tamam bir sürü şey yaşanmış aileniz size kırılmış olabilir, onları çok üzmüş olabilirsiniz ama evladına böyle sırt çevirmek ne demek? Ana baba olmaktan benim anladığım sizin ailenizin yaptığı değil. Allah bile kullarına karşı affediciyken bir anne baba nasıl evladının özrünü kabul etmez onu böyle bir çukurun içerisinde yalnız bırakır, anlayamıyorum. Bu hikayede en çok ailenize kızdım, Mario falan elin oğlu ama ana baba evladına bunu yapmamalı ya gerçekten yapmamalı. Onlar sizi affetse belki de Mario'ya bir daha ihtiyaç duymayacaktınız ve bu hatadan dönecektiniz, ama şimdi böyle :KK43:...............

evet bunu gercekten bende düsünüyorum..ailem bana sahip ciksaydi, o insani tamamen silerdim..

cok caresiz günler gecirdim, ailem yoktu.. ve tabiki onlarla yine iletisim isterim ama eskisi gibi bende olamam cünkü cok yalniz kaldim.. öfkeliyim..:KK42::KK42:

Bence işi ciddiye bindirmeden devam edin,hani ilişkiyi tazelemek derler ya..Yani birbirinize fazla sorumluluk yüklemeyin,bakalım ne olacak.

biz zaten ailem yüzünden evlendik, ne Kadar ciddi oldugumuz göstermek icin..

simdi ne düsünüyordum da ne cesaret varmis bende..sirf birilerine birsey kanitlamak icin gidip evlenmisim.. evlilik nedir, ne degildir diye düsünmeden..hos suan ki durumumda farksiz sayilmaz..

bende bu deli cesaretimi, aptalligin daniskasimi cözemedim, kafam cok karisik..
Hayat senin hayatın..kaybetcek bişeyın yok..doya doya yaşa..kımle olmak ıstıyorsan onla ol..belki yarın ölceksin..belkı yarın mario ölcek..doymadan ölmeyin madem hala havada aşk kokusu var

beni cok mutlu ettigi zamanlarda oldu marionun, baslarda cok sabretti ama ben ittim onu, ailem yüzünden ona karsi bir öfkem vardi.. sürekli agliyordum, agresiftim..ufak bir cocuk gibi davrandim..dogal olarak sogudu benden.. bir aksam huzurumuz yoktu..cinsellik desen sanki zorla oluyormus gibiydi.. evlilik diye birsey yoktu.. yani

ondan gitti..

gitmemesi gerekirdi senin o zamanki agresifliğinin öfkenin depresyonunun sebebi onu tercih ettiğin için ailenin senden vazgeçmesi ki eminim çok kötü şeyler yaşadın . onun sebep olduğu temel nedeninin o olduğu siteye de yazdın az veya çok. zaten ailesiz kalmışsın bir de o gitti öyle değil mi seni kendine güvendirdi ve gitti . o ailesinden vazgeçmedi sen vazgeçtin senin ne çektiğini ne yaşadığını nereden bilsin . o yüzden bence bu sefer iyi bir şekilde karar ver ailem bıraktı dönmeyecek diye düşünme et tırnaktan ayrılmaz . inşallah senin için hayırlısı olur seçeceğin yol ve bundan sonra da üzülmezsin .Hoppa

kizlar bu sorunun cevabi kafami cok kurcaliyor..

bilenler biliyor cümlesini hic sevmiyorum ama ben Mario, yani yabanci biriyle kisa süreli bir evlilik yasadim, ve sonu felaket bitti, ikimizde birbirimize cok kötü davrandik,büyük bir askla evlenmemize ragmen.. o teselliyi baska kollarda aradi, hatta bir ay baska bir kadinla yasadi,bizde bu sürede bosandik, barismak adina bir girisimde bulunmadi, hatta ulasmak bile zordu ona o dönemde.. ben baskasiyla kalmasam bile görüstüm, baskalarinda yakinlik sicaklik aradim ama olmadi.. bu olanlar yaz basinda gerceklesti

cok kötü günler gecirdim, her gece ictim, sigara üstüne sigara..tatilde, türkiyeye gitmekde bir ise yaramadi..hep kanayan bir yarayla yasadim..onu unutmaya calisirken, bana geri dönmek istedi, pesimde dolandi durdu ona hayatima baska birini aldigimi söyledim, kalbinde ben varken onunla yapamazsin, ben denedim olmadi, ben seni hep beklicem dedi..bu olanlarda eylül sonu ekim basi...

ondan sonra onu hic görmedim.. onu unutmak adina degil, gercekten sempatik buldugum biriyle görüsüyordum telefonda ve yüzyüze görüsme ayarladik, hatta konu bile actim neyse.. hemen hemen ayni durumdayiz, nisanlisindan ayrilmis, ve aileside yok kendisinin, benimde ailem yok..sildiler beni ve hic affetmediler yabanci damadimiz Mario yüzünden..

bu görüsmek istedigim kisi türk bu arada, cok cekingen ve iyi niyetli birisi, isinde gücünde..

dün gece onunla bulusmaya gidecekken, marioyu gördüm yolda..kalbim yerinden cikacak sandim..kostu geldi yanima cok kisa bir konusmadan sonra, simski sarilip öpüstük..görüsecegim kisiyi unuttum ve Mario ile gitti birseyler icmeye..kendime engel olamadim..ikimizde pismis kelle gibi sirittik bütün aksam..ilk sevgili oldugumuz zamanlarda gibi..

sürekli sarildik durduk, kokusu sinmis üzerime..o an yine hicbirsey umrumda olmadi..yeterki onunla olayim sonradan cekecegim acilara katlanirim diye düsündüm sadece..

beni cok sevdigini, bensiz herseyin bos oldugnu söyledi, yeniden baslamak istedigini söyledi..oysa ne yeminler ettim birdaha seytan görsün onu diye..onunda benim yanimda huzur buldugu cok belliydi. taniyorum onu cünkü..

sizce bu gercek askmi? sizce yeniden mümkünmü?
onca olanlardan sonra..bu sicaklik, bu özlem normalmi??
onu cok özlemisim.. , cokmu aptalim =(

ha siz söylemeden , belirteyim diger adamdan uzak durma karari aldim..

hatırladım sizi..
ozaman uyumsuz olduğunuzu düşünmüştüm..
yani yabancı ile evlilik hep uyumsuz gelir bana..
ama şu son olayda çok da kültür farkı yok gibi..
iki taraflı olarak kimin eli kimin cebinde belli değil yani..
full özgürlük..
bari ayrılık acısı çekmeyin ozaman birleşin gitsin..

Zihniniz ve ruhunuz karışık, hayatınızı ellerinizin arasından kaydırıııııp tüketmeyin. Özenli yaşayın siz de değerlisniz, siz de kıymetlisniz yeni bir hayatınız olsun, yeni bir eş ve yuva.Hatta bunlardan da önce size özel kendi avronuzda doru bir hayatınız olsun. Bunun için geçmişi geride bırakıp biraz durulun. o güzel hayata odaklanın. Hayatınız ellerinizizn parmaklarınızın arasından kaydırıp bitirmeyin, yazıktır bu hayata. Siz sabit kadem temiz bir hayat kurmak isteseniz zerre şüphem yok ki Allah size yardım edecek. Ama sizin aklınız çok karışık. Aklı karışık gönlü karışık insan doğruyu yanlışı ayırt edemez, burada sorsanız da dinlemezsiniz. DOĞRU YAŞAMAYA ENGEL YOK! DOĞRU YAŞAMAMAK BİR KİŞİN HAYATINI MAHFEDER O DA SADECE SİZİN!

Konularını az çok biliyorum.
Bence hemen evlilik düşünme, eğer bi mani yoksa sevgili olun, gezin, tekrar tanıyın birbirinizi.
Birbirinizden isteklerinizi, beklentilerinizi konuşun. Eğer evlenecekseniz ikinizin de kafasında soru işareti olmaması lazım.
Özellikle senin değişmen gerek. Biliyorum ailen arkanda yok, zaten aileni geride bırakarak Mario tarafından değersiz görülmüş bile olabilirsin. Tabi yabancı adetleri bilmiyorum ama bi Türk erkeği arkasında ailesi olmayan bi kızı çok eziyor.
Dediğim gibi dene, ama olmuyorsa zorlama...

Hayatındaki tek Mario, Super Mario olarak kalsin canim benim :KK53: Eger bu iliskinin oluru olsaydi, denediginizde olurdu. Bosandiginiza gore anlasamiyorunuz, yeniden deneyip de yarana bir yara daha acmaya ne gerek var ?

Son durum ne Çilem?
Seni kendime benzetiyorum ne yaşarsan yaşa sevdiğinle, unutup ona sıkıca sarılabiliyosun o an hiçbir şeyi düşünmeden. Bu aşk mı aptallık mı bilemiyorum :) Ama sonunda mutluluk mu oluyo pek sayılmaz ama aşıksın işte. Mantıklı düşünemiyosun ki..

Back
X