- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
kadinim ben 8 senedirEeeee sen nesin baska bisey olamayacagina gore erkek degilsin kiz degilsin bak dogru soyle bak ortasi bisey degilsin dimi
Aaa bide baggyaaann didi savas ilan ediyirumAfedersin bağggyaaaannn
Bayan ne demek ya konusundan süregelen bir espriEeeee sen nesin baska bisey olamayacagina gore erkek degilsin kiz degilsin bak dogru soyle bak ortasi bisey degilsin dimi
Ahahahhaha sevindim bir nisan vakasını daha kaldıramaz benim yuregimkadinim ben 8 senedir
Tamam terelelli hatun dellenme demem bı dahaAaa bide baggyaaann didi savas ilan ediyirum
Ahahahahhahaha tamam o zaman sana güveniyorum muhtarım sen kız dediysen kizdirBayan ne demek ya konusundan süregelen bir espriyoksa taş gibi kadın maşallah ❤ muhtar olarak size teminat veriyorum
Kız değil dövecek şimdi bizi kadın o kadınAhahahahhahaha tamam o zaman sana güveniyorum muhtarım sen kız dediysen kizdir
Ben kasimim nisanda kimmisAhahahhaha sevindim bir nisan vakasını daha kaldıramaz benim yuregim
Eylül ol bari Kasım diye isim mi olur? Hey gidi 9 ziyaretçi içinizden biri nisansa selam :)))Ben kasimim nisanda kimmis
Dellencem bobrek bile diyemiyikTamam terelelli hatun dellenme demem bı daha
Tuzsuz kadın kızıyor napalimDellencem bobrek bile diyemiyik
Yok kasimim ben kadin kasimEylül ol bari Kasım diye isim mi olur? Hey gidi 9 ziyaretçi içinizden biri nisansa selam :)))
Hee kizim ben 2 cocuklu kizAhahahahhahaha tamam o zaman sana güveniyorum muhtarım sen kız dediysen kizdir
AhahahahahahhaBen kasimim nisanda kimmis
Cinsiyet iki tanedir bir kız iki erkekHee kizim ben 2 cocuklu kiz
Kadin erkek degilmiydi oCinsiyet iki tanedir bir kız iki erkekcinsiyetinden bahsediyoruz surda aaaaaaa
Kızım zaten ben cinsiyetim kız anama sorduklarında neyin var kızım var diyor kadınım var demiyor yaTuzsuz sensin kiz
kocana sorunca ne diyoKızım zaten ben cinsiyetim kız anama sorduklarında neyin var kızım var diyor kadınım var demiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?