Murat Cem Miman - Burun Ameliyatı

missemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
13
0
36
İzmir
Merhaba kızlar,
İzmir Medical Park hastanesinde Prof. Dr. Murat Cem Miman' a burun ameliyatı yaptıran var mı aranızda? Ameliyatın içine estetik de girecek. Memnuniyet durumu nasıldır acaba?

Ben dün sabah Murat Cem Miman'a Nazal Septum Deviasyon ameliyatı oldum,bugün ziyaretime gelenler şaka mı yapıyorsun hiç ameliyat olmamış gibisin diyorlar.Bandajımı bugün çıkardık.Burnumda estetiğe gerek olmadığı için estetik olmadım ancak kemik eğriliği gece uykuda tıkanmalara ve 3 aydır devam eden farenjite neden olduğundan çekilmez bir hal almıştı.Murat beye gittiğimde randevu sıramı beklerken istanbuldan özellikle murat beyi duyup ameliyata gelip ameliyat olmuş kişilerle konuştum hepsi çok memnunlardı,bu beni daha da rahatlattı.Murat bey diğer doktorlardan farklı olarak tampon kullanmıyor, burnuma kendiliğinden eriyen jel tamponlar yerleştirdiğini söyledi onuda kullanmaya başladığım deniz suyu birkaç gün içinde eritecekmiş.Ben çok memnun kaldım umarım sende sağlıkla acısız atlatırsın,çünkü ben narkoz almaktan ameliyat sonrası sıkıntı çekmekten çok korkuyordum hiçbir şey düşündüğüm gibi olmadı,ameliyata başlamadan murat bey joy fm i açtı hatta :)sohbet edip beni baya rahatlattı.Sonrası güzel rüyalar ve bandajlı bi burun:)

Merhaba öncelikle arkadaslar ben de murat beyin hastasıyım 3 hafta oldu nerdeyse ameliyatımın üzerinden ben daha öncesimde iki kez nefes alamama şikayetiyle farklı hastane farklı bir doktordan eliyat oldum ama şikayetlerim iki yıl boyunca devam etti en son murat beye muayne oldum ve istediğim tarihte hem estetik hemde nefes alma problemimle işgili bir ameliyat oldum bir gün hastanede yatışım yapıldı yüzümde çok hafif bir şişlik ve çok hafif de bir kızarıklık göz altlarımda oluştu ikinci günde ise burnumdan nefes almaya başladım daha önceki operasyonlarımda burnumdan nefes alamadığımdan ağzım açık uyuyodum bir hafta dilim taş gibi oluyodu kesinlikle bu sefer hiç bir sorun yaşamadan rahatlıkla atlattım burun kalıbım çıktıktan sonra çevrem estetik bile olduğumu fark etmedi çok doğal bir görünüme sahip bir burnum var ağrım sızım kesinlikle olmadı... Kısacası gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz murat beyi doktorumuz alanında benim gözümde bir numara

Merhaba burnunuz nasıl oldu hala memnun musunuz ???

Şişme morarma çok olmadı değil mi bende revizyon olucam hem nefes hem görüntü açısından fotoğrafınızı görme şansım var mı acaba
Beni herkes korkuttu çok ağrın olur diye agrım da olmadı ama morarma oluyo biraz sonuçta ameliyat bu 3 4 güne geciyo resim yarın atabilirim su an telefonumda yok da

benimde izmir üniversitesi hastanesinde randevum vardı. nefes alamıyordum ve estetikte giriyor içine Prof.Dr. Murat Cem Miman a yaptırmak istiyorum ama yeni olanlar varsa hem ameliyattan sonra nasıl oldu ve fiyat olarak ne kadar verdiler öğrenebilirsem çok iyi olucak. şimdiden teşekkürler :) 35diana

Ben amelyat olalı 4 ay olucak nerdeyse ve çok memnunum bende nefes alamıyodum hem bu sorunum giderildi hemde estetik oldum görünüş olarakta estetik gibi durmuyor profesyonel bir gözle bakılması gerekiyor doğal bir burna sahibim şuan

Her kese farklı bir ücret çıkabilir işleme göre değişir ücretler ama 5 bin 5.500 gibi bir ücret çıkıyo

Memnunmusunuz?

Merhaba
Sonucu görebilirmiyim? Instagram var mı doktorun?
Merhaba
Doktorun instagram hesabı yok ama google üzerinden aratabilirsiniz ve facebook hesabı var buradan ulaşabilirsiniz
Merhaba
Doktorun instagram hesabı yok facebook hesabı var oradan ulaşabilirsiniz

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 607
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…